• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Y kromozon azf c bölgesinde DELESYONN olan azolular

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Arzufatih

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2016
1
0
1
33
Bizim hormonlar herşey iyi y kromozon azf c bölgesinde delesyonn rastlandı hormonlar herşey normal ama çıkan birşey yok.

Bizde sizle ayni durumdayiz. Fakat bizde varikosel de vardi eşim ondan ameliyat oldu. Simdi 3 ay in dolmasini bekliyoruz. Insallah bir faydasi olur. Siz hangi doktordasiniz?

Bizde sizle ayni durumdayiz. Fakat bizde varikosel de vardi eşim ondan ameliyat oldu. Simdi 3 ay in dolmasini bekliyoruz. Insallah bir faydasi olur. Siz hangi doktordasiniz?
Merhaba esimin de sperm sayisi 0 doktor bu testi yapmamizi istedi tek duam c çıkması a ve b olunca tup bebek bile yapilmiyormus galiba. Bu testin fiyatı nedir acaba ozelde yaptirmayi dusunuyoruz ama daha cabuk sonuc aliriz diye siz nasil nerde yaptirdiniz

Merhaba esimin de sperm sayisi 0 doktor bu testi yapmamizi istedi tek duam c çıkması a ve b olunca tup bebek bile yapilmiyormus galiba. Bu testin fiyatı nedir acaba ozelde yaptirmayi dusunuyoruz ama daha cabuk sonuc aliriz diye siz nasil nerde yaptirdiniz

Merhabalar
Biz universite hastanesinde yaptirdik ama sonucun cikmasi nerdeyse 2 ay sürdü. Bu para vermedik ama beklemek istemiyorsan ozelde bi yer bak canim. Fiyatini bemde bilmiyorum.

Merhaba bizde 7 yıllık evliyiz...eşimde azf C delesyonu çıktı genetik testinde 4 yıl önce tansel kaplancan mikrotese ameliyatı yaptı sonuç alamadık...2 yıl öncede kaan aydosa gittik bi kaç iğne ve bitkisel kürler verdi 3 ay devam ettik tedaviye fakat fish boyama testi olumsuz çıkınca tedaviyi yarım bıraktık...geçenlerde de Emre Bakırcıoğluna gittik çok olumsuz konuştu bu hastalığın hiç bi şekilde tedavisi olmadığı tedavi öneren doktorlarında boşa umut verdiğinden bahsetti ama son bi kes mikrotese önerdi ama biz paikolojik olarak çöktük şuanda ben eşiöden daha kötü durumdayım Allah kimseye bu yokluğu yaşatmasın.....Başına gelmeyen hiç kimse anlayamaz be demek olduğunu sizler bilebilirsiniz sadece bu durumun güçlüğünü:(((( şuan mikroteseyide düşünmüypru açıkçası beklemedeyiz ......sevgiyle kalın

Merhaba bizde 7 yıllık evliyiz...eşimde azf C delesyonu çıktı genetik testinde 4 yıl önce tansel kaplancan mikrotese ameliyatı yaptı sonuç alamadık...2 yıl öncede kaan aydosa gittik bi kaç iğne ve bitkisel kürler verdi 3 ay devam ettik tedaviye fakat fish boyama testi olumsuz çıkınca tedaviyi yarım bıraktık...geçenlerde de Emre Bakırcıoğluna gittik çok olumsuz konuştu bu hastalığın hiç bi şekilde tedavisi olmadığı tedavi öneren doktorlarında boşa umut verdiğinden bahsetti ama son bi kes mikrotese önerdi ama biz paikolojik olarak çöktük şuanda ben eşiöden daha kötü durumdayım Allah kimseye bu yokluğu yaşatmasın.....Başına gelmeyen hiç kimse anlayamaz be demek olduğunu sizler bilebilirsiniz sadece bu durumun güçlüğünü:KK43:((( şuan mikroteseyide düşünmüypru açıkçası beklemedeyiz ......sevgiyle kalın

Arkadaşım merhaba
Emre hoca kesinlikle yok demiş ama Allah ol derse olur, O na herşey kolaydır
Bence mikrotese olmadan bi tedavi olun bak biZde emre hocada varikosel aneliyatı olduk o zaten tedavi vermedi sonra kaan da emodeks ve koımenle 3 ay tedavi olduk fish testinde haploid çıkmayınca onuda bıraktık
Şimdi celalettin hoca da 1 hafta oldu tedaviye başladık imkanınız varsa gidin derim ama gidiş geliş muayene ücreti yok tahlil yok ilaçlar 2500 ü geçti
İnşallah Allah imtihanımızı kolay eder inşallah tez zamanda yavrularımıza kavuşuruz

Merhaba 10 yıllik evliyim azf c delesyonu var ve bir kez tese olduk 2 sperm cikti dollendi fakat transferden sonra tutunma olmadı, sımdi haftada 2 kez 5000 cragon igne vuruluyor esim mayıs gibi 2. Teseyi olucaz nasip bakalim allah yardimcimız olsun.. umudunuzu yitirmeyin

Merhaba tedavinizin nasıl ilerledi benim eşiminde her şeyi normal hormon fiziki muyane ulturasonda normal ama sperm çıkışı yok 0 tıkanıklık olabilir dendi ama bu kadar etkiler mi bilemiyorum tıkanıklıgın tespiti için de Micro tese dedi doktor ama önce genetik verdik sonucuna yapıcaz çok korkuyorum y kromozom delesyonunde sizde her şey normal mıydı lütfen bana yardımcı olun nerede tedavi gördünüz

Hala buralardamısınız acaba bizede aynı teşhis koyuldu merak ediyorum ne yaptınız çocuğunuz var mı oldu mu

Back
X