- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi tombilibaykus
-
Istedi deBenim canım çok istiyor herkesin canı istesne diye şe ettim
bence o adam iyi bi karekter olsaydı zaten eşine sadık olurdu bence sen böle adamlara o güzel kafanı ve kalbini yorma çık dışarı başka seylerle uğraşmalısınDaha onceki konumu biliyorsunuz.patronum evli.benim ona evli oldugunu bilmeden once hislerim vardi.ogrenince o bana acilmasina ragmen reddettim ve hayir dedim.cok israrci oldu.hayir diyorum ama cok uzuluyorum ya uzuntuden hasta oldum.yatak dozek yatiyorum iki gundur.asla evet demem.bi defa bunu kafaniza yazin ve lutfen bana hakaret etmeyin.benim duygularim basladiginda evli oldugundan haberim yoktu.erkek arkadasim da birakip gitti beni onun boslugu mu bilmiyorum ama ona degil evli olmasina uzuluyorum.ben esini ailesini dusunuyorum.esiyle ortak tek seyin cocuklari oldugunu vs soyledi ama ben ne olursa olsun bunu yapamam.Allah inancim var.sizden tek istedigim bana uzulmemem icin bi seyler soylemeniz.rica ediyorum hakaret etmeyin.cok uzgunum cok mutsuzum zaten.bi seyler soyleyin de ben bu duruma uzulmeyeyim
hakaret etmeye kimin hakki varki.unutacaksin Allah korkum var diyosun seytan sana vesvese veriyor kanmiyacaksin.boyle adamlarin zaten cocugu tek ortak noktadir.birde bu adam karisini aldatiyor senimi aldatmicak bir dusun mantikli ol.ask degil seninki imtihan seytanla imtihan lutfen agla hasta ol gunlerce yat ama geri donus yapma hayatini mahvetme boyle serefsizlerin oyuncagi olma!!!Daha onceki konumu biliyorsunuz.patronum evli.benim ona evli oldugunu bilmeden once hislerim vardi.ogrenince o bana acilmasina ragmen reddettim ve hayir dedim.cok israrci oldu.hayir diyorum ama cok uzuluyorum ya uzuntuden hasta oldum.yatak dozek yatiyorum iki gundur.asla evet demem.bi defa bunu kafaniza yazin ve lutfen bana hakaret etmeyin.benim duygularim basladiginda evli oldugundan haberim yoktu.erkek arkadasim da birakip gitti beni onun boslugu mu bilmiyorum ama ona degil evli olmasina uzuluyorum.ben esini ailesini dusunuyorum.esiyle ortak tek seyin cocuklari oldugunu vs soyledi ama ben ne olursa olsun bunu yapamam.Allah inancim var.sizden tek istedigim bana uzulmemem icin bi seyler soylemeniz.rica ediyorum hakaret etmeyin.cok uzgunum cok mutsuzum zaten.bi seyler soyleyin de ben bu duruma uzulmeyeyim
adamın evli iken seninle sevgili olmaya çalışması soğuman için yeterli olmalıydı.Daha onceki konumu biliyorsunuz.patronum evli.benim ona evli oldugunu bilmeden once hislerim vardi.ogrenince o bana acilmasina ragmen reddettim ve hayir dedim.cok israrci oldu.hayir diyorum ama cok uzuluyorum ya uzuntuden hasta oldum.yatak dozek yatiyorum iki gundur.asla evet demem.bi defa bunu kafaniza yazin ve lutfen bana hakaret etmeyin.benim duygularim basladiginda evli oldugundan haberim yoktu.erkek arkadasim da birakip gitti beni onun boslugu mu bilmiyorum ama ona degil evli olmasina uzuluyorum.ben esini ailesini dusunuyorum.esiyle ortak tek seyin cocuklari oldugunu vs soyledi ama ben ne olursa olsun bunu yapamam.Allah inancim var.sizden tek istedigim bana uzulmemem icin bi seyler soylemeniz.rica ediyorum hakaret etmeyin.cok uzgunum cok mutsuzum zaten.bi seyler soyleyin de ben bu duruma uzulmeyeyim
Adınıza çok sevindim bubile güzel bir başlangıç emin olun,isten ayrildim kizlar dilekcemi yazdim bugun.yerime birini bulacaklar bir hafta icinde.konustum hazirnadan sonra baslayacagim yer ile erken baslayacagim.hamileymis kadin zaten ayrilacakmis yerine ben baslayacagim.yerime birini bulmayi da kabul ettiler.bir hafta sonra bitmis olacak bu kuruma isim
Bundan sonra eski konulara bakmadan yorum yapmayacagim
Bu durumlarda zaten eşimle kardeş gibiyiz, ayrı yatıyoruz deniyor ama eve gelince de kesin eşine ''tez suyu ateşe koy,beter özlemişem seni ''diyordurSana mi kaldi adamin nikahli karisina uzulmek?
Sen kendine bak. 'Karimla aramdaki tek bag cocuk' yalanina da inanman gozlerimi yasartti. He he kesin oyledir. Ayri yatiyolardir birde.
Ne yani tanıştığın adam senle flortlesiyor ve senin evli olup olmadigini sorman mı gerekiyor?Savunuyorsun kiyamadin galiba...Hey Allah'ım ya çivisi çıkmış dünyanıngizlemedi ben bilmiyordum.sorulmamisti yani
işten ayrılDaha onceki konumu biliyorsunuz.patronum evli.benim ona evli oldugunu bilmeden once hislerim vardi.ogrenince o bana acilmasina ragmen reddettim ve hayir dedim.cok israrci oldu.hayir diyorum ama cok uzuluyorum ya uzuntuden hasta oldum.yatak dozek yatiyorum iki gundur.asla evet demem.bi defa bunu kafaniza yazin ve lutfen bana hakaret etmeyin.benim duygularim basladiginda evli oldugundan haberim yoktu.erkek arkadasim da birakip gitti beni onun boslugu mu bilmiyorum ama ona degil evli olmasina uzuluyorum.ben esini ailesini dusunuyorum.esiyle ortak tek seyin cocuklari oldugunu vs soyledi ama ben ne olursa olsun bunu yapamam.Allah inancim var.sizden tek istedigim bana uzulmemem icin bi seyler soylemeniz.rica ediyorum hakaret etmeyin.cok uzgunum cok mutsuzum zaten.bi seyler soyleyin de ben bu duruma uzulmeyeyim
rica edıyorum şu edepsiz kadını pro uyelik torpili olmadan atın dışarı .rezil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?