ya Allah askina hakaret etmeden bana bi seyler soyleyin de ben uzulmeyeyim..

insanın anası babası kocası evladı ölüyor da yine metanetini koruyor, kalkıp iki gün sonra işe gidiyor. siz nasıl aşk acısından yatak döşeklik duruma geliyosunuz? hayır biz de sevdik aşık olduk da yıkılmadık yani. kıçı kırık bi adam.

bence isten ayril eger aldatmaya malzeme olmak istemiyorsan..ama eger ben bu adamin elinde oyuncak olucam diyorsan devam et tatlim.

herkes birilerine evli oldugunu bilmeden asik olabilir bunda birsey yok aslinda..ama bile bile devam etmek kotu olan.

Bugün karısını, çoluğunu çocuğunu düşünmeyip size asılan adam, yarın başkasına asılır. Ha siz ha başkası farketmez. Hani karısından sıkılmış, ortak noktası yokmuş falan filan ya. İlla bulur birini, sorun değil. Ha bu arada sizi de başkasıyla aldatırdı. Kaç yıllık karısını, çocuklarının annesini sallamıyor adam, iki günlük kıçıkırık sevgiliyi ipler mi hiç?

Dünyada adam mi kalmadı .illaki başka birini de seveceksin.evli adamla ne işin olur.yazık günah onun da bir ailesi var.sonu olmayan bir yola çıkma.git kendine başka birini bul.gerekirse o iş yerinden o ortamdan ayrıl.doğru olan bu.o kadının yerinde kendin olduğunu düşün.kızcağız eşime aşık olmuş yazık mi diyeceksin.

bence o adam iyi bi karekter olsaydı zaten eşine sadık olurdu bence sen böle adamlara o güzel kafanı ve kalbini yorma çık dışarı başka seylerle uğraşmalısın

hakaret etmeye kimin hakki varki.unutacaksin Allah korkum var diyosun seytan sana vesvese veriyor kanmiyacaksin.boyle adamlarin zaten cocugu tek ortak noktadir.birde bu adam karisini aldatiyor senimi aldatmicak bir dusun mantikli ol.ask degil seninki imtihan seytanla imtihan lutfen agla hasta ol gunlerce yat ama geri donus yapma hayatini mahvetme boyle serefsizlerin oyuncagi olma!!!

adamın evli iken seninle sevgili olmaya çalışması soğuman için yeterli olmalıydı.

Tam nerede gelecek o cümle diyordum ki geldi "Tek ortak yanımız çocukkkk,zaten artık birlikte bile yatmıyoruzz "diye devam eder bu cümle...Sen duygularınla hareket ediyorsun ama bil ki erkekler duygularla değil cinsel dürtülerle hareket ederler...Senin ona ilgini bildiği için seninle bir şeyler yaşayana kadar uğraşacaktır...Yani yok efenim üzülüyorum o da beni seviyor,ama eşi var ne olcak diye falan düşünme...Ha ne olcak onu da söyliyim bikaç kez buluşur bişeyler yaşar seninle sonra o üzüldüğün eşiyle face te mutluluk pozları verir

Erkek olmadan hayatında yapamıyormusun ? Adam tabi tek bağım çocuk diyecek,seni biiiip için :) dün gece seviştik demeyecek ya :)
Uzak dur yazık oluyor senin gibilere. Anan baban ölüyor alışıyorsun acıya,iki günlük adam için yatak döşek yatıyormuş allah akıl versin,nediyeyim..

Aklımda deli sorular
Şimdi;
1- Aynı kurumda çalışıyorsunuz, hiç mi iş arkadaşlarınızdan evli mi bekar mı duyum almadınız?
Bunu öğrenebilmek için illa ki bir his besleneniz gerekmez. böyle şeyler genelde herkes tarafından bilinir?

2- Sürekli yatıyorum halsizim dediniz. eee peki hangi ara işe gidiyorsunuz ?

3- Ne ara bir ilişkiden çıkıp bu kadar çabuk aşık oldunuz ve saplantı haline geldi ?

4- Siz o işten çıkmaz, o adamla da tekrar bir araya gelirsiniz.

Adınıza çok sevindim bubile güzel bir başlangıç emin olun,
Heryerden de engelleyin gitsin
Hakkınızda hayırlısı olsun....

Sana mi kaldi adamin nikahli karisina uzulmek?

Sen kendine bak. 'Karimla aramdaki tek bag cocuk' yalanina da inanman gozlerimi yasartti. He he kesin oyledir. Ayri yatiyolardir birde.
Bu durumlarda zaten eşimle kardeş gibiyiz, ayrı yatıyoruz deniyor ama eve gelince de kesin eşine ''tez suyu ateşe koy,beter özlemişem seni ''diyordur

Üzülmeyin toplayın kendimizi böyle pislik adamlar heryerden mantar gibi çıkarlar. Sizin gardınızı almanız lazım zayıf durmayın. Bir de çocuklu adamın yükünü niye siz çekesiniz ya. Karısını aldatan yarın sizi aldatır. Bunlar tatlı dille sizi kandırmaya çalışıyor tatlı değil zehir akıyor ağızlarından.

işten ayrıl

rica edıyorum şu edepsiz kadını pro uyelik torpili olmadan atın dışarı .rezil

Ya coco_cambo isimli bayana birsey sormak istiyorum.önemli. yeni üye oldugum için msj falan atamadm kendısıne.bir konuya yorum yapmıs.danısmak istedgım bisey var. İnsallah görür yazımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…