ya Allah askina hakaret etmeden bana bi seyler soyleyin de ben uzulmeyeyim..

Yeni aşklara ve bı zahmet bekar olduğundan emin olduğun kişilere yönel... Sonra dönüp arkana bakınca boşuna üzülmüşm dersin

kizlar tamam ya hu uzulmuyorum..ya hassasim heralde bagisiklik dustu vs bilmiyorum.halimi gorseniz acirsiniz valla sac bas dagilmis yuz goz yara bere..adami bu kadar takmamin nedeni de bu sanirim..disari cikamiyorum bisi yapamiyorum..bi iki saat halim olsa on saat yatiyorum anlamadim ki ne oluuir

aa bu knuda uzulmeyecek o kadar cok sey varkı
1 evlı oldugunu ogrendın
2 evlı okdugu halde gzu dısarda olan adi bı adam oldugunu ogrendın
3 metres olmaktan kılpayı kurtuldun
4 bır yuvanın vebalıne gırıp ah almaktan kurtuldun
5 yalanlarına ınanmayı secmeyıp kendını kullandırtmadın guclu bı sekılde reddettın
bunlar uzulmemek ıcın sebeptır sabret daha ıyısını bulursun sımdılık ılgıye muhtacsın galıba ama yagmurdan kacarken dluya tutulma

Ben kesinlikle kızmıyorum size.Nolmus aşık olmussaniz.Evli olan adam siz değilsiniz.Elbette iliski yasamanizi tasvip etmem ama duygulariniza saygi duyuyorum.Üzüldüm gercekten.Uzaklasmak belki iyi gelecektir baska yolu yok aksi taktirde birkac gecelik iliskiden ote gitmez.Evli erkeklerin tioik yalanidir karimi sevmiyorum filan.Onu asla birakmayacak sizin icin emin olun hayallere kapılmayın.O sizle degil siz onla oynayın

Sana iki örnek vereyim çevremden evli adamlarla birlikte olan kadınlarla ilgili

Birincisi yıllarca oyalamis kadını ha boşandim ha boşanicam
Ben karımı sevmiyorum onunla zorla birlikteyim çocuklar küçük cart curt
Bir beş sene sonra adam birden toz oluyor kadına daha aramamasini söylüyor
Kadın 30 yaşında o adamla ilişkiye başlıyor 35 yaşında yapayalnız bir biçimde ortada kalıyor ondan sonra ne evlenebiliyor ne çocuk sahibi olabiliyor adam da şu an torun seviyor

İkincisi aşırı zengin bir adamın deyim yerindeyse metresi
Adam boşanmış karısından ama bu kadına da nikah kiymiyor adam bunu sürekli eve hapsediyor ve çoğu zaman dışarı bırakmıyor yani kadin villasında ac yaşıyor resmen o son model arabasına gidip bir yere gidemiyor bile özgürce adamın yanında hapis hayatı yaşıyordu
Yani aslında sadece aldatılan kadınlara ve çocuklara olan olmuyor
Çoğu aldatan kadın da cehennem gibi bir hayat yaşayabilir
Senin su an yatak döşek yatmanda hala içinde umut olduğunu gösterir
O işten çik ve o adamın sana ulaşmasını engelle

Sen neden bu kadar uzuluyorsunki ? Insallah duygularin yoktur o zavalli sahiza karsi.. hala ayni is yerinde calismanda bir acayip.. bence istifa dilekceni ver baska islere bak..

Öncelikle istifa et
Daha sonra şükret ki bi yuvanın yıkılmasına sebep olmadıgın için
Gönül bu kime kayacagı belli olmaz ama sen kendini frenlemişsin hataya düşmemişsin
O adamın butün söylediklerinin yalan oldugunu unutma sakın
Madem o kadar mutsuzdu ayrılırdı
Kendini meşgul edecek biseyler bul
Inan bana bu sekilde üzülmen daha hayırlı
Diger türlü olsaydi hem kadının hem çocuklarin ahını alacaktın
Hataya düşmedigin için seni tebrik ediyorum şimdi yanagından bi makas al benim icin

Yalnız konunun gelişimi de ilginçmis ha
Önce ne olur yardım edin yatak döşek yatıyorum sonra yazdıklarıniza bastım kahkahayı en son anlamıyor musunuz aramda hic bir sey olamaz

Kahkaha atacak halin varsa adami takmiyorsan sorun neydi o zaman

Adamın evli olduğunu anlamadığınıza göre bahsi gecen kisi hiç de evli barklı gibi davranmamış.Ağzı gözü oynayan biri olması üzülmemeniz için yeterli bir neden.

Sana yapılmasını istemediğin bir şeyi başkalarına YAPMAYACAKSIN..

bu kadar basit hacım

Tek konun bu olsa evli adamdan uzak durmana rağmen sana olumsuz konuşanlara sinir olurdum ama konularına soyle bi baktim da cok garip geldi. Birinde bu evli adama karsi soguk davranarak hata mi ediyorum diyorsun (tabi ki soğuk davranacaksın ki adam yüz bulmasin) -subat ayinda bu

Bir ay once bunu yazmıssin - adamin evli oldugunu bilirken. E iki kişiden hoşlanmıyorsundur heralde

Ve de bu.

Zengin ailenin oglu bu adam mi

bir adam ne olursa olsun istiuorsa döner mi?
Başlıklı konun- bu salı

E adamin dönmesini neden istiyorsun?
Samimi olmadigin belli su anki konunda. Kendini mi kandırıyorsun?

Dedektiflik degil amacim tabi ki ama konuların çok tutarsız. Konu actigina gore bir aciklama yapman lazim.

Aslında unutman için sürüsüyle sebebin var. Ben senin durumunda olsaydım sevdiğim adamın evli olduğunu öğrendiğimde midem bulanır kaçardım. Bi de karımla kötüyüm yalanlarıda çok bayat. Allah bilir eve gidiyordur karısına sarılıp film izliyorlardır. Çünkü gerçekten karısıyla arası kötü olanlar boşanıyor. O kadar çok sebebin var ki işte sana ne diyeyim bilemedim.

Ne oluyor öyle yav. Çoklu kişilik problemi varmış gibi neyin kafası. Erken cevap yazmışım ben konu sahibine Allah akıl fikir versin.

Üzülmeyin! Bu duruma üzülmek asıl üzücü olan. Ve eğer başka imkanınız varsa işinzden ayrılın. Adam sizi ikna edebileceğini düşünyor bence. Yani peşinizi zor bırakablr

Bundan sonra eski konulara bakmadan yorum yapmayacagim

Dürüst birisi olsa zaten arayış içine girmeden önce eşiyle ilişkisini bitirir.Kendini garantiler gibi senden emin olup onu öylemi boşayacak.. Bugün onu bir çocukla bırakmaya çalışan adam sanamı sahip çıkacak.Bir an bile üzülmene değmez derim.Hem diyelimki eşini boşadı seninle bi hayat kurdu yuva yıkan kadın olarak anılacaksın suçun olmasa bile.. Allah iyilerle eş etsin seni onada hidayet versin inşallah.Sen duruşunu sakın bozma onada taviz verme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…