- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
- Konu Sahibi tombilibaykus
-
Tüm Forum sitelerinde bağırmak anlamına gelir, çok çok evvel böyle bir yazışma adabı geliştirilmiş ve zaman içinde kurallaşmış.Mune sahi büyük harfle yazmak bağırmak anlamına mı geliyor:))Arkadaşın biri de demişti de ben şaka yapıyor sandım.
Ben kesinlikle kızmıyorum size.Nolmus aşık olmussaniz.Evli olan adam siz değilsiniz.Elbette iliski yasamanizi tasvip etmem ama duygulariniza saygi duyuyorum.Üzüldüm gercekten.Uzaklasmak belki iyi gelecektir baska yolu yok aksi taktirde birkac gecelik iliskiden ote gitmez.Evli erkeklerin tioik yalanidir karimi sevmiyorum filan.Onu asla birakmayacak sizin icin emin olun hayallere kapılmayın.O sizle degil siz onla oynayınDaha onceki konumu biliyorsunuz.patronum evli.benim ona evli oldugunu bilmeden once hislerim vardi.ogrenince o bana acilmasina ragmen reddettim ve hayir dedim.cok israrci oldu.hayir diyorum ama cok uzuluyorum ya uzuntuden hasta oldum.yatak dozek yatiyorum iki gundur.asla evet demem.bi defa bunu kafaniza yazin ve lutfen bana hakaret etmeyin.benim duygularim basladiginda evli oldugundan haberim yoktu.erkek arkadasim da birakip gitti beni onun boslugu mu bilmiyorum ama ona degil evli olmasina uzuluyorum.ben esini ailesini dusunuyorum.esiyle ortak tek seyin cocuklari oldugunu vs soyledi ama ben ne olursa olsun bunu yapamam.Allah inancim var.sizden tek istedigim bana uzulmemem icin bi seyler soylemeniz.rica ediyorum hakaret etmeyin.cok uzgunum cok mutsuzum zaten.bi seyler soyleyin de ben bu duruma uzulmeyeyim
cok uygun oldugumuzu dusundugum biri var.benim gibi bi kizi var.bosanmis.sevgilisi de yok biliyorum ortak arkadaslarimiz var.ama kafasini kaldirip bana bakmiyor.kizlar yapisi boyle belki belki hoslanmiyor bilmiyorum.brn dikkatini nasil cekerim?genel erkekler gibi dusunun.bir erkegin dikkati ve ilgisi nasil cekilir?bakmiyorsa baskasina yuru bisver zorla guzellik olmaz vs demeyin.yapilabilecek bisi var mi nasil dikkatini cekerim?
benden hoslandigina emin oldugum adam geri vites yapti bugun.ben biraz soguk davrandim ama is yogunlugumdan.onun gozundeki piriltiya karsilik veremedim ve o pirilti gitti..uzgunum..
ilk arkadasima teklif etmis ben bunu duydum tabi sknra ben pek yuz vermedim bugun de soguk davrandim adam da sanirim arkadasimdan dolayi diye dusundu yuzu dustu..ve hicbi sey demeden gittisanirim artik gelmez..paylasmak istedim sadece okuyanlara tesekkurler
biriyle tanistim.uc ay kadar gorustuk.ama arkadasca ve cok sık degil.sonra sevgili olduk.sonra bir gun oldu iki gun oldu ucuncu gun aramayi kesti.ben aradim iki defa ama isleri yogun biliyorum aksam aradi.sehir disina cikiyorum diye.ulasinca haber ver dedim haber vermedi.ama hep messenger da whatsap da.bir gece once de whatsap taydi.sordum konusmalari yolladi bana.isle ilgili.ben sehir disindayken yine boyle yapinca bu sefer bir de bana vardim diye geri donmeyince saydirdim.adamlik boyle olmaz diye bir de..cunku instagramda surekli sacma sapan bir kizla flortlestiklerini gordum.sonra da ayrildim.cevap vermedi.whatsaptan oyle.sonra dusundum kurdum kendimce.sabah makyajsiz gordugun icin mi ayrildi diye dusundum ve boyle sacma sapan aptalca bir mesaj attimya nasil yaptim bende bilmiyorum.kizlar manyak oldugumu dusunmeyin de bu durum nasil kurtarilir ya ben niye boyle aklima geleni soyluyorum ya..bi konus demi adamla ne ile ugrastigimi bilmiyorsun dedi boyle soyluyorsun dedi.dinlemedim bile ayrildim adamdan.ve inanilmaz duzgun bi adam kariyerli sevilen biri.sormadim adama.ven hayatimdaki kadinlari temizleyecegim bana zaman ver de demisti.cok kadin varmis benden once.ben dayanamadim ayrildim.hadi ayrildim da o son mesaj deli sacmasi oldu ya
edit:hayatinda cok kadin olabilen biri.unlu bir ailenin oglu diyeyim.zengin bir aile.babasinin adini soylesem tanirsiniz.
bir adam ne olursa olsun istiuorsa döner mi?hakaretler edilmis de olsa döner mi?kizgin da degil biliyorum cunku paylasimlarimi begeniyordu.ama ben onu sildim.hatta sosyal medyayi kapattim.uzgun vs gibi paylasimlari vardi bende sildim.dönmez degil mi?hakaret ettim.adami sildim.hakli sebeplerim vardi bence..
Daha onceki konumu biliyorsunuz.patronum evli.benim ona evli oldugunu bilmeden once hislerim vardi.ogrenince o bana acilmasina ragmen reddettim ve hayir dedim.cok israrci oldu.hayir diyorum ama cok uzuluyorum ya uzuntuden hasta oldum.yatak dozek yatiyorum iki gundur.asla evet demem.bi defa bunu kafaniza yazin ve lutfen bana hakaret etmeyin.benim duygularim basladiginda evli oldugundan haberim yoktu.erkek arkadasim da birakip gitti beni onun boslugu mu bilmiyorum ama ona degil evli olmasina uzuluyorum.ben esini ailesini dusunuyorum.esiyle ortak tek seyin cocuklari oldugunu vs soyledi ama ben ne olursa olsun bunu yapamam.Allah inancim var.sizden tek istedigim bana uzulmemem icin bi seyler soylemeniz.rica ediyorum hakaret etmeyin.cok uzgunum cok mutsuzum zaten.bi seyler soyleyin de ben bu duruma uzulmeyeyim
Tek konun bu olsa evli adamdan uzak durmana rağmen sana olumsuz konuşanlara sinir olurdum ama konularına soyle bi baktim da cok garip geldi. Birinde bu evli adama karsi soguk davranarak hata mi ediyorum diyorsun (tabi ki soğuk davranacaksın ki adam yüz bulmasin) -subat ayinda bu
Bir ay once bunu yazmıssin - adamin evli oldugunu bilirken. E iki kişiden hoşlanmıyorsundur heralde
Ve de bu.
Zengin ailenin oglu bu adam mi
bir adam ne olursa olsun istiuorsa döner mi?
Başlıklı konun- bu salı
E adamin dönmesini neden istiyorsun?
Samimi olmadigin belli su anki konunda. Kendini mi kandırıyorsun?
Dedektiflik degil amacim tabi ki ama konuların çok tutarsız. Konu actigina gore bir aciklama yapman lazim.
Üzülmeyin! Bu duruma üzülmek asıl üzücü olan. Ve eğer başka imkanınız varsa işinzden ayrılın. Adam sizi ikna edebileceğini düşünyor bence. Yani peşinizi zor bırakablrDaha onceki konumu biliyorsunuz.patronum evli.benim ona evli oldugunu bilmeden once hislerim vardi.ogrenince o bana acilmasina ragmen reddettim ve hayir dedim.cok israrci oldu.hayir diyorum ama cok uzuluyorum ya uzuntuden hasta oldum.yatak dozek yatiyorum iki gundur.asla evet demem.bi defa bunu kafaniza yazin ve lutfen bana hakaret etmeyin.benim duygularim basladiginda evli oldugundan haberim yoktu.erkek arkadasim da birakip gitti beni onun boslugu mu bilmiyorum ama ona degil evli olmasina uzuluyorum.ben esini ailesini dusunuyorum.esiyle ortak tek seyin cocuklari oldugunu vs soyledi ama ben ne olursa olsun bunu yapamam.Allah inancim var.sizden tek istedigim bana uzulmemem icin bi seyler soylemeniz.rica ediyorum hakaret etmeyin.cok uzgunum cok mutsuzum zaten.bi seyler soyleyin de ben bu duruma uzulmeyeyim
Bundan sonra eski konulara bakmadan yorum yapmayacagimTek konun bu olsa evli adamdan uzak durmana rağmen sana olumsuz konuşanlara sinir olurdum ama konularına soyle bi baktim da cok garip geldi. Birinde bu evli adama karsi soguk davranarak hata mi ediyorum diyorsun (tabi ki soğuk davranacaksın ki adam yüz bulmasin) -subat ayinda bu
Bir ay once bunu yazmıssin - adamin evli oldugunu bilirken. E iki kişiden hoşlanmıyorsundur heralde
Ve de bu.
Zengin ailenin oglu bu adam mi
bir adam ne olursa olsun istiuorsa döner mi?
Başlıklı konun- bu salı
E adamin dönmesini neden istiyorsun?
Samimi olmadigin belli su anki konunda. Kendini mi kandırıyorsun?
Dedektiflik degil amacim tabi ki ama konuların çok tutarsız. Konu actigina gore bir aciklama yapman lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?