ya Allah askina hakaret etmeden bana bi seyler soyleyin de ben uzulmeyeyim..

bu resmen taciz şikayet edin amirlere
ve hiçbir şekilde cevap yazmayın
a bile yazmayın sonrada dava açın rahatsız ediliyorum diye
bugün size yapan yarın başkasına yapar belki şikayet edilirse akıllanır

ooo siz adamı savunmaya geçmişsiniz bile
biz burada nasıl kurtulacağınızı yazalım
siz adamı güzelleyin bu gidişle sizin aklınız çelinir

yaw ben her yazılanı okucam diye cırpınıyorum seride okurum ama yazma serinize ayak uyduramıyorum...
burası bunun yeri degil ama yazmak istedim...pardon...

madem öyle bu mesajları eşine göstereceğim deyin
bakın nasıl 360 derece dönüyor

madem yuvasında mutsuz tek ortak noktası çocuğu bosansin.Ondan sonra ne halt yiyosa yesin.Sende kendini kullandirtma sonu olmayan bir şey yapma.sana yazık olur.Erkekler genelde öyle der çünkü işi bitince ben karımı seviyorum der.Allah bilir karısı tek noktasınin çocuğu olduğunu bile bilmiyordur.Güllük güllistanliktir eşiyle.Ayağını denk al.sonunda üzülürsün yoksa

Adama uzuntunden bugün yataklara dusmussun. Boyke giderse duygusal bagliligin bu adam seni oyke boyle yola getirir. Acilen uzaklas her turlu ortamda kurtul adamdan.

boşluktasın işte evli oldugunu da öğrenince gözunde ımkansızlaştı o yuzden kafanda iyice buyuttun yucelttın durumu
sakın ınanma tek ortak noktası cocuklarıysa boşansaymıs
hepsi aynı bunların hepsi aynı lafı söylüo
yazık etme kendine

bu resmen taciz şikayet edin amirlere
ve hiçbir şekilde cevap yazmayın
a bile yazmayın sonrada dava açın rahatsız ediliyorum diye
bugün size yapan yarın başkasına yapar belki şikayet edilirse akıllanır
taciz yok daha neler ya lutfen teklif edildi reddettim bu kadar.aklom da celinmez.hayir dedim bitti.tek sorun ben uzgunum ama bunu asarim.dunyadaki tek adam degil benim ilk askim da degil.terkedilmek uatune bu bagisikligim zayifladi sanirim.gecer..

Bu adam ugruna uataklara düşülecek bir adam olsaydi evliyken baska bir kadinla gorusmeye kalkmazdi.
Asik olduysada adam gibi bosanirdi karisindan.

Bu durmda yataklara dusmeniz degil adamdan mideniz bulaniyor olmali.

Size bu yalanlari uudurduktan hemen sonra karisyla aynı yataga giriyor bu adam.
Girmiyorum demistir gerci.

Canim senin adina uzuldum ama sonucta adam evli bi cocugunu yuvasinin sicakligini ilerdeki gelecegini elinden alsan bile mutlu olmasin yuva yikanin yuvasi olmaz bence bu takintinizdan kurtulun adamin numarsini silin onunla baglantisini kesin ne olacak bi ay aglayacan gene susucan ha suda var belki bu adam eskiden esinede asikti ne oldu siz girdiniz o ondan sogdu yarin senide aldatmayacagi ne malum

Bu üzüntüyü ve tahmin ettiğim ses tonunu sakın patronuna gösterme. Çözüm arıyorsun değil mi, kafandan atmak ve artık üzülmemek istiyorsun. Sana iki muhteşem önerim var o zaman

1- Sana bir şeyler hissettiğini söyleyip sadece bu duyguyla karısını her gün ama her günn her günn aldatan bir adamın iş yerinde çalışmaya son verirsin. Son derece yerinde bir hareket olur.

2- Bunu da göze alarak patronuna çok ağır bir konuşma yaparsın. Taş gibi oturur k*nın üstüne. Hissettiği duygunun yanlışlığıyla ilgili sert bir konuşma. Ayrıca bırak ondan hoşlanmayı elini attığı dosyadan bile tiksindiğini söylersen adam adım adım çekilir. Sende tarafınızı daha net belli etmiş olursun. Hem adama, hem "kendine."

Sana mi kaldi adamin nikahli karisina uzulmek?

Sen kendine bak. 'Karimla aramdaki tek bag cocuk' yalanina da inanman gozlerimi yasartti. He he kesin oyledir. Ayri yatiyolardir birde.

arkadaşa katılıyorum sen neden karısına üzülüyorsun ki

Sana uzulme derim, uzulecek bisey yok. Hayat bu. Seversin, olmaz unutursun. Dunyanin sonu degil bu.

Bende ekleyeyim; kesin sevmiyor, kesin cocuk olmasa ayrilir, kesin yatak bile ayridir. Tipik şerefsiz.

esiyle ortak tek seyin cocuklari oldugunu vs soyledi

Söyler. Sonra eve gider öper koklar karısını, onu ne kadar çok sevdiğini söyler... Nerden biliyoruz ? Onun karısının yaşadıklarını yaşayan bir sürü insan gördük burda.. Gururunuz varsa onun teklifini kabul etmiyor olmakla yetinmeyip işinizden ayrılın, telefonunuzu değiştirin, gerekirse karısına söyleyin. Olmadı polise verin !!

uzgunlugun ayrı bı egoıstlık zaten sırf kendını dusundugunden hakaret etmek değil ki bu eger durust bır akıl ıstıyorsan elestiri kaldırman da gerekıyor cunku dost acıı soylerr şöyle dusun adam senle cıddı olmazdı zaten belli ki çapkın senden hevesı gıttıgınde baska deryalara yelken acar emınım tek değilsindır hayatında buna ragmen sogumuyorsan senın bılcegın ıs iş bizene ayol nıye hakaret edelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…