- 24 Ağustos 2015
- 4.650
- 12.518
- 128
- 32
- Konu Sahibi tombilibaykus
-
adamin mesajlarini gorseniz siz de inanirsiniz..whatsaptan engelledim bu sefer instwgarmadan yazdi onu da engelledim.patronu engellemek neyin kafasiysa artik.adam bosanmayi bile soyledi yanimda olursan bosanirim da dedi.ask bi defa oluyor evliyim diye duygularimi aldirmiyorum ki yazmis da yazmis iste offff
hayir taciz durumu yok.du an ben reddettikten sonra asla is yerinde vs bir durum soz konusu degil.beni rahtsiz edecek bir davrnisi yok.kendini ifade etmeye calisti olmadi ben kabul etmedim.bunu kabullendi.bi sorun yok aslinda.isten ayrilmasam da sorun olmaz.benim duygularim tek sorunum su an o da gecer heralde
hayir taciz durumu yok.du an ben reddettikten sonra asla is yerinde vs bir durum soz konusu degil.beni rahtsiz edecek bir davrnisi yok.kendini ifade etmeye calisti olmadi ben kabul etmedim.bunu kabullendi.bi sorun yok aslinda.isten ayrilmasam da sorun olmaz.benim duygularim tek sorunum su an o da gecer heralde
yaw ben her yazılanı okucam diye cırpınıyorum seride okurum ama yazma serinize ayak uyduramıyorum...
burası bunun yeri degil ama yazmak istedim...pardon...
boşluktasın işte evli oldugunu da öğrenince gözunde ımkansızlaştı o yuzden kafanda iyice buyuttun yucelttın durumuDaha onceki konumu biliyorsunuz.patronum evli.benim ona evli oldugunu bilmeden once hislerim vardi.ogrenince o bana acilmasina ragmen reddettim ve hayir dedim.cok israrci oldu.hayir diyorum ama cok uzuluyorum ya uzuntuden hasta oldum.yatak dozek yatiyorum iki gundur.asla evet demem.bi defa bunu kafaniza yazin ve lutfen bana hakaret etmeyin.benim duygularim basladiginda evli oldugundan haberim yoktu.erkek arkadasim da birakip gitti beni onun boslugu mu bilmiyorum ama ona degil evli olmasina uzuluyorum.ben esini ailesini dusunuyorum.esiyle ortak tek seyin cocuklari oldugunu vs soyledi ama ben ne olursa olsun bunu yapamam.Allah inancim var.sizden tek istedigim bana uzulmemem icin bi seyler soylemeniz.rica ediyorum hakaret etmeyin.cok uzgunum cok mutsuzum zaten.bi seyler soyleyin de ben bu duruma uzulmeyeyim
taciz yok daha neler ya lutfen teklif edildi reddettim bu kadar.aklom da celinmez.hayir dedim bitti.tek sorun ben uzgunum ama bunu asarim.dunyadaki tek adam degil benim ilk askim da degil.terkedilmek uatune bu bagisikligim zayifladi sanirim.gecer..bu resmen taciz şikayet edin amirlere
ve hiçbir şekilde cevap yazmayın
a bile yazmayın sonrada dava açın rahatsız ediliyorum diye
bugün size yapan yarın başkasına yapar belki şikayet edilirse akıllanır
Bu üzüntüyü ve tahmin ettiğim ses tonunu sakın patronuna gösterme. Çözüm arıyorsun değil mi, kafandan atmak ve artık üzülmemek istiyorsun. Sana iki muhteşem önerim var o zamanDaha onceki konumu biliyorsunuz.patronum evli.benim ona evli oldugunu bilmeden once hislerim vardi.ogrenince o bana acilmasina ragmen reddettim ve hayir dedim.cok israrci oldu.hayir diyorum ama cok uzuluyorum ya uzuntuden hasta oldum.yatak dozek yatiyorum iki gundur.asla evet demem.bi defa bunu kafaniza yazin ve lutfen bana hakaret etmeyin.benim duygularim basladiginda evli oldugundan haberim yoktu.erkek arkadasim da birakip gitti beni onun boslugu mu bilmiyorum ama ona degil evli olmasina uzuluyorum.ben esini ailesini dusunuyorum.esiyle ortak tek seyin cocuklari oldugunu vs soyledi ama ben ne olursa olsun bunu yapamam.Allah inancim var.sizden tek istedigim bana uzulmemem icin bi seyler soylemeniz.rica ediyorum hakaret etmeyin.cok uzgunum cok mutsuzum zaten.bi seyler soyleyin de ben bu duruma uzulmeyeyim
Alemsin:)))hayır ortaya-genele.
Daha onceki konumu biliyorsunuz.patronum evli.benim ona evli oldugunu bilmeden once hislerim vardi.ogrenince o bana acilmasina ragmen reddettim ve hayir dedim.cok israrci oldu.hayir diyorum ama cok uzuluyorum ya uzuntuden hasta oldum.yatak dozek yatiyorum iki gundur.asla evet demem.bi defa bunu kafaniza yazin ve lutfen bana hakaret etmeyin.benim duygularim basladiginda evli oldugundan haberim yoktu.erkek arkadasim da birakip gitti beni onun boslugu mu bilmiyorum ama ona degil evli olmasina uzuluyorum.ben esini ailesini dusunuyorum.esiyle ortak tek seyin cocuklari oldugunu vs soyledi ama ben ne olursa olsun bunu yapamam.Allah inancim var.sizden tek istedigim bana uzulmemem icin bi seyler soylemeniz.rica ediyorum hakaret etmeyin.cok uzgunum cok mutsuzum zaten.bi seyler soyleyin de ben bu duruma uzulmeyeyim
esiyle ortak tek seyin cocuklari oldugunu vs soyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?