ya anneme birşey olursa :(

dualarini eksik etme su mubarek gunlerin hatrina Allahim sifa versin annecine.
hic umudunu kesme, Rabbim nelere kadir

öyle Allah büyüktür diyorum,buda bizim sınavımız ama çok korkuyorumm..
tabi ki elimden geldiğince dua edicem..her an her saniye..
ama şu 15 günü nasıl atlatırım,nasıl davranmalıyım bilemiyorumm :(

kızlar kaçtı gitti olmasın ama izninizle
ben şimdi anneciğimin yanına gideyim biraz sarılıp koklayayım
sonrasında sahur için ne yer,ne ister sorayım ve hazırlayayım..
hepinize çok teşekkür ederim..
Allah razı olsun..

Allah hayırlısıyla acil şifalar versin, yüreğini ferah tut. Eger öyle bir şey varsa annenize verebileceginiz en güzel şey moral olacak. Benim annem de kanser hastası, 4 kere ameliyat oldu, yıllarca kemoterapi aldı, ışın tedavisi gördü ve şimdi yine bişiler çıktı testlerinde büyük ihtimal yine kemoterapiye başlancak ama napalım insanız biz. Güzel şeyler kadar hastalıklar da bizim için. Belki de onların günahları böyle siliniyor. Seni çok iyi anlıyorum ama üzülüp kendini de yakma çünkü annene sen destek olacaksın. Hem dur bakalım daha sonuçlar açıklanmamış, Rabbim büyüktür inş. temiz çıkar :34:

.

Son düzenleme:
canım benimmm uzulme hıc bısey olmucak ferah tut ıcını bak ıcıme dogdu kotu bısey çıkmıcak

ALLAHH annenızı sıze bagıslasın butun dualrımız sizinle ..

canım öncelikle annene çoook geçmiş olsun.... insan böyle bir durumda ister istemez en kötüsünü düşünüyor maalesef... ancak morarmaları sadece kanserle ilişkilendirmemek lazım kılcal damarlarda da çatlama olabilir.. bir tanıdığımızın çocuğunun bacaklarında morarmalar ve halsizlikten dolayı hastaneye götürdüler ... doktorlar da ilk önce kanser olarak düşünüp ayrıntılı tahliller yaptırdı ama çok şükür kılcal damarlarda çatlama ve sonucunda kanama çıktı.. şimdi tedavisini görmüş gayet de normal bir çocuk... yüreğini ferah tut canım.....

Anneciğne çok geçmişler olsun canım sakın kendini bırakma annene destek ol aklınada sakın kötü şeyler getirme olurmu..

Allahın izniyle atlatacak bu rahatsızlığınıda iyileşecek anne kız birbirinize sarılıp geleceğe mutlulukla bakacaksınız :34:

İçini ferah tut sadece olurmu..

Allah Annecıgıne sıfa versın..Hayatta hersey gelebılıyor basımıza.Lütfen kendınızı demorılıze etmeyın..Kotu dusunmeyın..Annenızın moralını yuksek tutmaK Gerek..Ihtımaller bıle huzursuz eder..Dusunmemesını saglayacak seyler yaparsanız yanı kafasını dagıtmasını saglamalısınız..Kotu bulutları dagıtın ustunuzden..Dua edıyorum sızın ıcın İnşallah temız cıkar..

canım benim kıyamam..

Allahın izniyle hiçbirşey olmaz işallah...yalnız annenin yanında hep hayat dolu ol..neşeli ol..güzel şeylerden bahsedin..onu güldür şakalar yap espiriler yap fıkralar anlat..güzel yerlere götür akşamları bir çay için gelin hava alsın açılsın..tv izlerken programları dikkatli seç..eğlence ağırlıklı programlar izlet...

biliyorsun ,moral herşeyden önemlidir...bir çok hastalığında ilacıdır...

çok çok geçmiş olsun,Rabbim yardımcınız olsun.İnşallah anneciğine birşey olmayacak,sonuçları temiz çıkacak..

o hastalığın tek belirtisi morluklar değildir, ağız içinde, damaklarda aft benzeri ve kan toplanması gibi yaralar,
halsizlik, aşırı derecede yorgun hisstme, baş dönmesi, baygınlık bunlar annende oldumu?

birde kansızlık varmı?

Canım çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm. Senin yapabileceğin en güzel şey annene onu sevdiğini koşulsuz hissettirmek ve onu mutlu etmek.Hem daha sonuçlar beli olmadan yıpratme kendini. Allah yardımcın olsun inşallah korktuğun gibi olmaz.

Back
X