erkek bebişim olacak inş..neler almam laızm hem kendime hem bebeişe..ama böyle gereksiz şeyler olmasın...birde tayin durumu olan kişileriz park beşik almak istiyorum.hangi siteler daha uygun öneriler istiyorum....
merhaba benim de erkek bebiş. ve biz de tayinciyiz o yüzden park yatak alacağız il olarak nerdesin? ben ankaradan alacağım bir sürü dükkan var ama netten de çok baktım genel larak aynı. pek fark yok fiyat olarak da. ben bir de ana kucağı alacağım çünkü doğumdan sonra il dışına çıkıcaz uçakla hem de evde ve arabada da kullanmak adına taşınabilir olanlardan alıcam.
beşik için genel olarak fiyat aralığı 150-350 anakucağı için de 70-... diye gidiyor :)))
merhaba benim de erkek bebiş. ve biz de tayinciyiz o yüzden park yatak alacağız il olarak nerdesin? ben ankaradan alacağım bir sürü dükkan var ama netten de çok baktım genel larak aynı. pek fark yok fiyat olarak da. ben bir de ana kucağı alacağım çünkü doğumdan sonra il dışına çıkıcaz uçakla hem de evde ve arabada da kullanmak adına taşınabilir olanlardan alıcam.
beşik için genel olarak fiyat aralığı 150-350 anakucağı için de 70-... diye gidiyor :)))
canım bebısını kucagına alırsın saglıcakla inş. bende baby 2 go 'nun park yatagını aldım. şimdi devam ediyomu bılmem ama indirimden idil babyden kraftın diadem serisininoto tasıma koltugunu 165, kraftın ana kucagı hem hafıf hem rahat tasınıyo bıde daha sonra yer kaplamaz 83 aldık . bu arada ankarada samanpazarında özelcan bebe var oraya bakabılırsın ordada pesınde ındırım yapıyolar pazarlık yaparsın olmadı.tasıma koltuguda snın ıstdıgın gıbı sallanıyo rahat
teşekkür ederim canım :)) aslında kraft benim de düşündüğüm bir marka bugün uçuyoruz ankaraya inşalla birkaç saatimiz kaldı yarın hastaneye artık sonra da alışveriş başlayacak. yazdığın yere de mutlaka bakacağım..
kızlar neler almanız gerektiği ile ilgili konularda liste halinde var forumda.buradan takip ederseniz çok yardımcı olacaktır.ben ankaradayım buradan alışveriş yapmak isteyenler için eğer oda alacaksanız sitelerde bulabilrsiniz.beşiktir kıyafettir onlarda uygun fiyata ulusta var.bakım ürünlerini ise avmlerden alabilrsiniz ben sebamet aldım.
Al al bitmiyor yeni başlayanların Allah yardımcısı olsun. Ben esim herseyi bana birakmasina ragmen herseyde tasarruflu olmaya çalıştım. Çünkü hersey okdar cazip ki ipin ucu kaçınca topla toplayabilirsen. Oncelikle yatak takimi almadı. Her ürünü tek tek alıp odamızı hazırladım. Aksesuarları bebek odası satan yerlerden asla almadım çünkü kazıklıyorlar. Kıyafet gercekten az aldım çünkü bebeğin kilosuna göre alırım diye düşündüm.koca koca travel sistem pusetlerden almadım. İlk aylar ne kadar dışarı çıkacak ki. O yüzden iyi bı marka tam yatabilen hafif saglam baston puset ve yine kaliteli bı araba koltugu aldım. Dikkatli davranın kızlar sadece güzel olanı degil hem kullanışlı hem güzel olanı tercih edin ki sonradan kullanılmadan kenara kalmasin
ben zemegül.com dan oyun parkı ve bebek arabası aldım memnun kaldım hem siteden güvenlik leri var.hem de ürünlerden memnun kaldım.peşin fiatına 12 taksite aldım . tavsiye ederim
merhaba canım ana kucağına ihtiyacın olduğunu söylüyorsun .bebek arabası almadıysan ben zemegül.com alışveriş adresinden pierre cardin 617 travel puset aldım .ana kucağı olarak evde aynı zamanda otomobilde de oto koltuğu olarak kullanıyorum.hem hafif hem çok kullanışlı arabasınıda bebeğim kucağım da ikin kapayıp aça biliyorum.hem ürünü hem de siteyi tavsiye ederim.ben memnun kaldım dende tavsiye ile o siteye ulaştım.allah her ikinizide sağlıkla kurtarsın inşallah.