- 31 Ekim 2016
- 182
- 305
- 23
- 32
Hic uzatmadan anlatacağım, sıkıntıma teşhis tanı ve tedavi yöntemlerinizi rica ediyorum.
Dört buçuk aylık bir oğlum var. Öğretmenim ancak çalışmıyorum evde bebeğimle ilgileniyorum.
Normal olacağı üzere oğlumu çok çok çok seviyorum.
Kış aylarında olduğumuz için hasta olur endişesiyle dışarıya çıkmıyorum. Gittiğim yer bi üst sokağındaki kayınvalidem alt katındaki teyzem.bazen de eşimle kısa süreli dolaşmaya çıkıyoruz.
Derdim şu ki;
Aklımda sürekli "ya evde yalnızken bana bir şey olur da bebeğim ağlarsa aç kalırsa?"
" Ya bana bir şey olur da bebeğime doyamazsam?"
Ya da tam tersi RABBİM KORUSUN bebeğime bir şey olursa...
Sürekli aklıma bu ve buna benzer şeyler geliyor.
Çok şükür bebeğimin de benim de sağlık sorunumuz yok. Ancak bu düşüncelerim beni çok yoruyor rüyalarında bile bu endişelerini yaşamaya başladım. ,eşime de bu derece ciddi olarak bahsedemiyorum daha da içime atıyorum.
Söyleyeceklerinizi önemsiyorum...
Yardım edin.
Dört buçuk aylık bir oğlum var. Öğretmenim ancak çalışmıyorum evde bebeğimle ilgileniyorum.
Normal olacağı üzere oğlumu çok çok çok seviyorum.
Kış aylarında olduğumuz için hasta olur endişesiyle dışarıya çıkmıyorum. Gittiğim yer bi üst sokağındaki kayınvalidem alt katındaki teyzem.bazen de eşimle kısa süreli dolaşmaya çıkıyoruz.
Derdim şu ki;
Aklımda sürekli "ya evde yalnızken bana bir şey olur da bebeğim ağlarsa aç kalırsa?"
" Ya bana bir şey olur da bebeğime doyamazsam?"
Ya da tam tersi RABBİM KORUSUN bebeğime bir şey olursa...
Sürekli aklıma bu ve buna benzer şeyler geliyor.
Çok şükür bebeğimin de benim de sağlık sorunumuz yok. Ancak bu düşüncelerim beni çok yoruyor rüyalarında bile bu endişelerini yaşamaya başladım. ,eşime de bu derece ciddi olarak bahsedemiyorum daha da içime atıyorum.
Söyleyeceklerinizi önemsiyorum...
Yardım edin.