- 10 Haziran 2020
- 176
- -93
- 13
- 31
- Konu Sahibi Sorulari_olanbiri
-
Emin misiniz?Şuan 4 haftalık hamilesiniz 2 hafta önce girmişsiniz tomografiye düşse düşerdi herhalde.
Radyasyon anlık maruz kalınan bir şey değil depolanıyor.Şuan 4 haftalık hamilesiniz 2 hafta önce girmişsiniz tomografiye düşse düşerdi herhalde.
Ama öyle olsa öyle derdiRadyasyon anlık maruz kalınan bir şey değil depolanıyor.
İlk haftalar bilmeden hepimiz neler yapmıyoruz ki bende ilaçlar içtm diş yaptrdm mesela cok şükür bişi olmadı Allah'ın izniyle korkmayınKızlar 4 haftalık hamileyim ve 4 haziranda bilmeden tomografiye girmiştim.
Pazartesi hcg 240 progesteron 29.4 çıktı doktor çok iyi dedi kese de biraz göründü. Oluşmaya çalışıyor dedi.
Çarşamba hcg 480 olması gerek dedi bugün gittik 700dü.
Doktor tomografinin ya hep ya hiç olacağını söyledi ya düşecek ya tamamen sağlıklı olacakmış bebeğim. Bebeğime çok alıştım şimdiden, böyle bir şey yaşayan var mı?
Bu kötü olacak demek değil illa. Ama ihtimal var. Hiroşimada yıllarca engelli bebekler doğdu. Çernobilden sebep kanser bölgede yaygınlaştı. Bu sizin başınıza gelecek demek değil ama sağlığı için bolca dua etmeye devam demek. Şimdilik güzel artmış hcg inşallah güzel gidişatı devam eder.Ama öyle olsa öyle derdi
Oradaki radyasyon ile tomografi kıyaslanamaz amaBu kötü olacak demek değil illa. Ama ihtimal var. Hiroşimada yıllarca engelli bebekler doğdu. Çernobilden sebep kanser bölgede yaygınlaştı. Bu sizin başınıza gelecek demek değil ama sağlığı için bolca dua etmeye devam demek. Şimdilik güzel artmış hcg inşallah güzel gidişatı devam eder.
Ne ilacı içtinizİlk haftalar bilmeden hepimiz neler yapmıyoruz ki bende ilaçlar içtm diş yaptrdm mesela cok şükür bişi olmadı Allah'ın izniyle korkmayın
Umut vermek olmasın ama tomografiye girdiğinizde bebek 2 haftalıkmış yani varlığı belli belirsiz sonra değerler artmış ve 2 hafta olmuş o yüzden olumlu düşündüm. Bence siz de iyi düşünün iyi olsun.Emin misiniz?
Ne içmedimki migren ilaçları artı agrı kesici antibiyotikler falanNe ilacı içtiniz
2 haftada sonuçlarını göstermez miydi kiRadyasyon anlık maruz kalınan bir şey değil depolanıyor. ☹
Doktor 480 olur dedi 700 oldu bana böyle artmazdı gibi geliyor değil miUmut vermek olmasın ama tomografiye girdiğinizde bebek 2 haftalıkmış yani varlığı belli belirsiz sonra değerler artmış ve 2 hafta olmuş o yüzden olumlu düşündüm. Bence siz de iyi düşünün iyi olsun.
Bir de hcg güzel artıyor böyle artar mıydı acaba2 haftada sonuçlarını göstermez miydi ki
Evet bir de 5 rad ın altında zararsızmış ama umutlanmak istememHerkes hamileliğinin başında bilmeden yasak şeyler yapıyor. Bnm bir arkadaşım hamile olduğunu bilmezken çok ağır iş yapmıştı taşımıştı, “şimdi hamileysem de kesin bebek düşmüştür” diye şaka yapmıştı. Meğersem hamileymiş bebeği de gayet sağlıklı. Allah koruyor minikleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?