- 10 Haziran 2020
- 176
- -93
- 13
- 31
- Konu Sahibi Sorulari_olanbiri
-
Hayır açmadımBirkaç gün önce yine bu konuda konu açmadıniz mi? İçinizi ferahlatmak istiyorsunuz muhtemelen ama şu an yapmanız gereken tek şey bekleyip görmek. Hakkınızda hayırlısı olsun
Bence de ve sanırım bu sağlıklı olduğunu gösteriyor artış güzel çünkü birde 4 haftalık yani güzel düşün benceDoktor 480 olur dedi 700 oldu bana böyle artmazdı gibi geliyor değil mi
Yalnız şöyle bir şey var 4 hazirandan önce ilişkimiz korunmasız oldu 29 30 mayıs gibiTomografiye girdiginizde muhtemelen yumurtlama dönemidir ve çocuk henuz anne rahmine gelmemiştir bile, korkmayın Allahın izniyle bisey olmaz. Bende ilk hamileligimde bilmiyordum 10 tane penisilin igne vurunmustum, çok sukur bisey olmadi
Uzmanı değilim ama 2 bebeğim var ikisinde de ayrı ayrı düşünüyorum sağlıklı gebeliklerdi şükür ve düzenli arttılarBir de hcg güzel artıyor böyle artar mıydı acaba
Elbette kıyaslanamaz. Ben depolanabilirliği anlatmak istedim.Oradaki radyasyon ile tomografi kıyaslanamaz ama
Ben sadece depolanabilirliği amlattım. İnşallah atlarmıştır riski. Ama bu bilinemez sanırım.2 haftada sonuçlarını göstermez miydi ki
Acaba kaçıncı haftasında girmişti öğrenebilri misiniz rica etsemArkadaşımda bilmeden belinden tomogragiye girmisti cok şükür saglikli bebek dunyaya getirdi
Allahin izniyle bisey olmaz icini ferah tutYalnız şöyle bir şey var 4 hazirandan önce ilişkimiz korunmasız oldu 29 30 mayıs gibi
Ben sadece depolanabilirliği amlattım. İnşallah atlarmıştır riski. Ama bu bilinemez sanırım.
Bebek de görülür mü kesedeAllahin izniyle bisey olmaz icini ferah tut
aynı şeyi bi arkadaş yaşamıştı sıkıntı olmadı sağlıkla geldi kızı, inşallah sana da olmaz canım, içini rahat tut.Kızlar 4 haftalık hamileyim ve 4 haziranda bilmeden tomografiye girmiştim.
Pazartesi hcg 240 progesteron 29.4 çıktı doktor çok iyi dedi kese de biraz göründü. Oluşmaya çalışıyor dedi.
Çarşamba hcg 480 olması gerek dedi bugün gittik 700dü.
Doktor tomografinin ya hep ya hiç olacağını söyledi ya düşecek ya tamamen sağlıklı olacakmış bebeğim. Bebeğime çok alıştım şimdiden, böyle bir şey yaşayan var mı?
Kaçıncı haftada acabaaynı şeyi bi arkadaş yaşamıştı sıkıntı olmadı sağlıkla geldi kızı, inşallah sana da olmaz canım, içini rahat tut.
O zaman yazmayın rahatsız olduysanız sürekli farklı konuda derdim olmalıydı heralde. Ayrıca bu konuda başka konu açmadım benim hayatımdaki konu şu an bebek rahatsız oluyorsanız okumayın zorla mı okutuyorum size sorununuz var sanırımYa sürekli aynı tarzda konular açıyorsunuz, tomografiye girmeniz gerekirken keşke dikkat etmeden , korunmadan ilişki yaşamasaydınız. Demirden korkan trene temkinli biner normalde ama siz bu kadar takıntılı bir insanken tedbir almayıp şimdi de sürekli aynı şeyi döndürüp duruyorsunuz. Bu stres takıntı yüzünden bir şey olacak, sabredin biraz her şey gayet normal gidiyormuş sonuçta.
Yeni oluşuyor dedi240la nasil gormus keseyi 4 haftalik yok daha
tam oluşacağı süreçte girmişsiniz. ççok etkilemez diye düşünüyorum ama.. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Kızlar 4 haftalık hamileyim ve 4 haziranda bilmeden tomografiye girmiştim.
Pazartesi hcg 240 progesteron 29.4 çıktı doktor çok iyi dedi kese de biraz göründü. Oluşmaya çalışıyor dedi.
Çarşamba hcg 480 olması gerek dedi bugün gittik 700dü.
Doktor tomografinin ya hep ya hiç olacağını söyledi ya düşecek ya tamamen sağlıklı olacakmış bebeğim. Bebeğime çok alıştım şimdiden, böyle bir şey yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?