Ya Bebeğimi Kaybedersem

Yalnız şöyle bir şey var 4 hazirandan önce ilişkimiz korunmasız oldu 29 30 mayıs gibi

O dönemde girilen mr ve tomografinin zararlı olmadığını söylemişti doktorum. Ki olmadı da. Sıkmayın canınızı, hayırlısıyla sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz inş.

Ya sürekli aynı tarzda konular açıyorsunuz, tomografiye girmeniz gerekirken keşke dikkat etmeden , korunmadan ilişki yaşamasaydınız. Demirden korkan trene temkinli biner normalde ama siz bu kadar takıntılı bir insanken tedbir almayıp şimdi de sürekli aynı şeyi döndürüp duruyorsunuz. Bu stres takıntı yüzünden bir şey olacak, sabredin biraz her şey gayet normal gidiyormuş sonuçta.

aynı şeyi bi arkadaş yaşamıştı sıkıntı olmadı sağlıkla geldi kızı, inşallah sana da olmaz canım, içini rahat tut.

O zaman yazmayın rahatsız olduysanız sürekli farklı konuda derdim olmalıydı heralde. Ayrıca bu konuda başka konu açmadım benim hayatımdaki konu şu an bebek rahatsız oluyorsanız okumayın zorla mı okutuyorum size sorununuz var sanırım

Benim başıma geldi yanliz ben gebe olduğumu öğrendiğimde 5 haftalikti tomografiye 4 haftalıkken girmiştim yani ..hemde ilaçlı tomografiydi ..doktor hic ümit vermedi sağlıksız gebelikse zaten gelişmez dedi dediği gibi oldu değerler 1000 kadar çıktı sonra kese bozuldu ..artislar duzenli degildi ...Ama dediğim gibi benim hem ilaçlı tomografiydi hemde 4 haftalikti.girdigimde ..

tam oluşacağı süreçte girmişsiniz. ççok etkilemez diye düşünüyorum ama.. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…