merhaba kızlar..şu an ikinci çocuğuma hamileyim..tek çocuk istiyordum şiddetle..soranlarada artık sussunlar diye Allah nasip etmesin gibisinden bir sürü ağır cümle kuruyordum..hastanede hamile olduğumu öğrenincede ya ben öleyim ya o dedim.kimsemde yok yardımcı olacak,şu an hafif depresyona girmiş durumdayım..hem ben napıcam iki çocukla düşüncesi ama ondanda çok ya bebeğime yada bana bişey olurmu yoksa Allah bana bi şekilde cezamı verecek düşüncesi(bebeğin sakatlığı,ölümü) beni çok etkiliyo..ailem aldır diye çok baskı yapma ama ben asla ona kıyamam,kıymadımda..ya o an duaların kabul vakti geldide duam kabul olduysa diye çok korkuyorum..zaten kafam karmakarışık
kendimde o gücü bulamıyorum eşimde bende hep tek olsun istedik..eşim geç geliyor ya uyuyor yada pc başında..kayınvalidem inanamayacağınız kadar gamsız..başımın dönmesinden duramıyorum bunu ona söyledim ne ben kalayım dedi ne sen gel dedi nede bi tencere çorba yapıp getirdi,aramadı bile..ben fazla rahat büyüdüm..anne baba ayrı büyüdüm,güçsüz bi kadınım..en ufak zorlukta depresyona girebiliyorum..o yüzden mertime uzun ömürler versin rabbim diyordum hep..romatizmamda var ilaç kullanmayınca her tarafım acıyor bebeği bile kucağıma almakta zorlanacağımı biliyorum...mert akıllı olmasına rağmen ben sabırsız olduğum için lustral 100 mg kullanıyordum,onuda birden kestim başım belkide ondan bu kadar dönüyordur..ama şimdi diyorum ki bilsem bebeğiminde benimde sağlıklı olacağımızı sıkıntı etmem diyorum..çok uykum geliyor,gün içerisinde uyuyorum ama uykudan kalkma sırasında müthiş sıkıntım oluyo..şu sıkıntılar bi geçseydiBu kadar şiddetle hem siizn hem ailenizin 2. bebeği istememe sebebi ne?
ilahi :))nasıl yalnızsın esın yokmu nasıl oldu bebek ozaman
demekkı esın var daha kım olsun
bısı olmaz ınsallah
dua etmekten tovbe etmekten baska caren yok
kendimde o gücü bulamıyorum eşimde bende hep tek olsun istedik..eşim geç geliyor ya uyuyor yada pc başında..kayınvalidem inanamayacağınız kadar gamsız..başımın dönmesinden duramıyorum bunu ona söyledim ne ben kalayım dedi ne sen gel dedi nede bi tencere çorba yapıp getirdi,aramadı bile..ben fazla rahat büyüdüm..anne baba ayrı büyüdüm,güçsüz bi kadınım..en ufak zorlukta depresyona girebiliyorum..o yüzden mertime uzun ömürler versin rabbim diyordum hep..romatizmamda var ilaç kullanmayınca her tarafım acıyor bebeği bile kucağıma almakta zorlanacağımı biliyorum...mert akıllı olmasına rağmen ben sabırsız olduğum için lustral 100 mg kullanıyordum,onuda birden kestim başım belkide ondan bu kadar dönüyordur..ama şimdi diyorum ki bilsem bebeğiminde benimde sağlıklı olacağımızı sıkıntı etmem diyorum..çok uykum geliyor,gün içerisinde uyuyorum ama uykudan kalkma sırasında müthiş sıkıntım oluyo..şu sıkıntılar bi geçseydi
çok kararlıydım aynı yöntem 9 yıldır koruyordu korumadı işte bu sefer..hastanedeki cümleyi bir anda söyledim.diğerlerini ise artık sussun insanlar diye söylüyordum.yoksa dualarımda Allahım sen hayırlısını ver derdim hepsize böyle cümleler sarf ettirecek ne yaşamış olabilirsiniz çok merak ettim..
çok ağır cümleler.bu cümleleri sarf edicek kadar cocuk istemiyorsanız neden tedbirinizi almadınız...
kaldıki ne kadar insan var bebek özlemi çeken.şükretmeyi bilin sağlıklı olduğunuz ve bebek sahibi olabildiğiniz için..
bol bol dua edin ve af dileyin..
rabbim size ve bebeğinize sağlık versin..
ah hiç sorma ben eskisi gibi yemek ve temizlik yapamıyorum diye o kadar ağladım ki ben işe yaramıyorum..eşim benden soğuyacak..bende temizlik yapmak yemek yapmak istiyorum dedim ep..eşimede söyledim ben yetersiz hissediyorum kendimi falan dedim..oda saçmalama sana iş yap yemek yap diyen yok idare ederiz dedi ama ben biraz titizim detaycıyım amann diyemıyorum diyemediğim içinde böyle en ufak şeyde yıkılıveriyorum işteGeçmiş olsun canım ama sen bilinçli bi annesin sonuçta 2. hamileliğin eşin gamsız davranıosa sende öle yap yemek yapma dışardan söle eve temizlikçi çağır bak o zaman kayın validende yardıma gelir eşinde destek olur
çok kararlıydım aynı yöntem 9 yıldır koruyordu korumadı işte bu sefer..hastanedeki cümleyi bir anda söyledim.diğerlerini ise artık sussun insanlar diye söylüyordum.yoksa dualarımda Allahım sen hayırlısını ver derdim hep
ah hiç sorma ben eskisi gibi yemek ve temizlik yapamıyorum diye o kadar ağladım ki ben işe yaramıyorum..eşim benden soğuyacak..bende temizlik yapmak yemek yapmak istiyorum dedim ep..eşimede söyledim ben yetersiz hissediyorum kendimi falan dedim..oda saçmalama sana iş yap yemek yap diyen yok idare ederiz dedi ama ben biraz titizim detaycıyım amann diyemıyorum diyemediğim içinde böyle en ufak şeyde yıkılıveriyorum işte
yan gelip yatıcamda 3.5 yaşında afacan bi oğlum var başımda fırr dırr dönüyoo..onun ihtiyaçlarını karşılarken zorlanınca üzülüyorum..baş dönmem geçince eminim çok rahatlayacağım..bu tür durumlar için tavsiye edeceğiniz sureler,tevhidler varsa bilgilenmek isterim..kuranın gücüne inanıyorum..ama şu an okuyamıyorum..elime aldığım an gözlerim kapanıyor..O zaman kusura bakma ama sen biraz abartıosun bunda büyütülcek bişey yok kayınvalden yardım etmiosa kendi tercihi eşinde anlayış göstermiş sende yan gel yat hamileliğin tadını çıkar bu kadar alıngan olma bebeğin içinde dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?