ne biçim kelımeler bunlar?
ya o ölsün ya ben..
valla inş dunyaya gelmez cunku annesi onu sevgi dolu beklemıyor ömür boyu cocukda eziklik olacak.
miillet cocugu olmadgıgı için mılyarlar harcıyo senın dedıgın lafa bak sen zaten bir cocugu hak etmiyorsun
yüce rabbım hak edenlere versin inşallah
elzem hanımın yorumu
yok canım ya o konu kapatılmış o yüzden buraya yazdımwalla iki tane konu acmissin ordaki yoruma burda cevap vermissin o acidan karisiklik olmus...
ya ona bişey olursa diye açtığım başlığa
umarım çocuğunuz dünyaya gelmez şeklinde bir yorum..benim çocuğum ezik olmayacak ama ondaki bu kalple onun çocuğu annesinden utanmaz umarım
ya ona bişey olursa diye açtığım başlığa
umarım çocuğunuz dünyaya gelmez şeklinde bir yorum..benim çocuğum ezik olmayacak ama ondaki bu kalple onun çocuğu annesinden utanmaz umarım
ya arkadaşımm insanlarrr öldürüyooo aldırıyooo bi annn ben naparım düşse bari diye içimden geçirdiğim bişeydiii insanlar istemediklerinde ağır kaldıyoo neler yapıyooo..yeter artıkkk yaaa..üyeliğimi iptal edinn
rica ederim konu kapatılsın..ya ben bu çocuğu aldırmadım etmedim bi an duyunca şok oldum..ben buna bu şartlarda nası bakarım öleyim bari yada düşer inşalla şeklinde ağzımdan çıktı bi an..saniyelikti hatta içimden geçirdim belki sesli bile söylemedim..ben bunun vicdan azabıyla üzülürken..sanki çocuğu parçalata parçalata almışım gibi bi muamele..
ben dayanamayacağım daa fazla lütfen konu kapatılsın..bi daha tanımadığım kimseye anlatmam buda bana ders oldu..
ben bi sanıyelık dedim diyorumm ilk gunden beri karnımı korudum diyorum.kalp hastalığım romatizma hastalığım ve boşanma aşamasında olduğum bi eşim vardıı..ve aldır diye baskılarr..ben naptım yaa bir anlık şok olunca içimden öyle geçtii..bu ne eleştiri..ben napsam nelr yapsam diye danışmak için geldim..lüttfen yaa karnıma ağrılar girdi..yazık yaa..başkası olsa tevbesini eder konu bile açmazdı buraya ben fikir verirsiniz diye geldim...lütfen kapayın konuyu lütfenn
ben bi sanıyelık dedim diyorumm ilk gunden beri karnımı korudum diyorum.kalp hastalığım romatizma hastalığım ve boşanma aşamasında olduğum bi eşim vardıı..ve aldır diye baskılarr..ben naptım yaa bir anlık şok olunca içimden öyle geçtii..bu ne eleştiri..ben napsam nelr yapsam diye danışmak için geldim..lüttfen yaa karnıma ağrılar girdi..yazık yaa..başkası olsa tevbesini eder konu bile açmazdı buraya ben fikir verirsiniz diye geldim...lütfen kapayın konuyu lütfenn
ispat edermsin öyle dediğimi??Et tövbeni geçsin o zaman kardeşim.
Allah Allah..
Ölsün,Allah ikinci nasip etmesin diye dualar ettim diyorsun şimdi içimden saniyelik geçirdim diyorsun.
Ne yapalım biz Allah verecek kararı,o affedecek?
Biz ne bilelim duanı kabul eder mi,etmez mi?
Evladın sağlıklı olur mu olmaz mı Allah bilir..
Karnına ağrılar biz yanlış yapmışsın dediğimiz zaman giriyor,ölsün dediğin zaman değil niyeyse .
Konu açanların ruh hali benimkini bozdu yeminle.
merhaba kızlar..şu an ikinci çocuğuma hamileyim..tek çocuk istiyordum şiddetle..soranlarada artık sussunlar diye Allah nasip etmesin gibisinden bir sürü ağır cümle kuruyordum..hastanede hamile olduğumu öğrenincede ya ben öleyim ya o dedim.kimsemde yok yardımcı olacak,şu an hafif depresyona girmiş durumdayım..hem ben napıcam iki çocukla düşüncesi ama ondanda çok ya bebeğime yada bana bişey olurmu yoksa Allah bana bi şekilde cezamı verecek düşüncesi(bebeğin sakatlığı,ölümü) beni çok etkiliyo..ailem aldır diye çok baskı yapma ama ben asla ona kıyamam,kıymadımda..ya o an duaların kabul vakti geldide duam kabul olduysa diye çok korkuyorum..zaten kafam karmakarışık
ya arkadaşımm insanlarrr öldürüyooo aldırıyooo bi annn ben naparım düşse bari diye içimden geçirdiğim bişeydiii insanlar istemediklerinde ağır kaldıyoo neler yapıyooo..yeter artıkkk yaaa..üyeliğimi iptal edinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?