ya bedduam tutarsa ya bebeğime yada bana bişey olursa

Allah rızası için kapansın konum bakmadan edemiyorum ben acıktım çocuğum acıktı eşim gelecekk başım çok çok dönüyor..rica ediyorum.

Arkadaşım ben senin dua etmediğini yada ettiğini de ispat edemem.
Çünkü resmen amiyane tabirle tepki alınca "kıvırdın"
bir saniyelik birşey olmadığını sende biliyorsun kim ikinci çocuk ister misin dese Allah nasip etmesin diyormuşşun..?
Acıktınız çocuk acıktı karnınıza kramplar girdi eşin gelecek başın dönüyor hepsinin sorumlusuda benim...
Çocuğa birşey olur Allah korusun duayı sen edersin benim başıma kalır. Korkutuyor yazdıkların beni..
Benim bu psikolojide birine yapacağım tek şey Allah'tan sabır ve yardım dilemek..
Nokta.

tabiki hep olumlu yanlarını düşünüyorum zaten,oğluşumda annemim karnında bebek var diyor herkesetevbe ediyorum her gün..o kısa cümlem umarım duaların kabul vaktine denk gelmemiştir diye..ama Allah beni hep korudu herkes Allaın sevgiliş kulusun der,vardır bundada bi hayır diyorum hep..eşimden dolayı karamsarlığa kapılsam bile arkadaşlarımla konuşuyorum sağolsunlar destek oluyorlar..zaten Allah ne kadar esirgediğimi görüyor bebişimi kimseyi dinlemedim aldırmadım..Allah herkese sağlık sıhhat ve sağlıklı doğumlar nasip etsin

evet istemiyordumn suçmu eşimde istemiyordu bende budamı suç düşünce ve isteklerimimi yargılayacaksınız..
benım yazdıklarım açık ve nett hiç bi mesajımı silmedimm.istemesem allahtan korkmasam gider aldırırdım tabiki önce istemedim süpriz oldu ama Allahtan gelene istemiyorum diye gezmek olurmu..Alla bebek değil bi hastalıkta vermiş olabilirdii..ben o cümlem için napabilirim diye geldim şu sözlere bakın..daha ne kadar yazıcam bilmiyorum ama artık kapansın şu konu lütfennn..bana çocuğumu aldırıcamm kadın doğum uzmanı tavsiye edin yazmışım muamelesi yapmayın artık..

Allah size de bebeğinize de sağlık versin.

Üzülmeyin, cahaletle söylediğiniz bir söz kabul edip dua edin kendinize.

Emin olun ki duanız-tövbeniz, bedduadan önce gelir.

Evladınıza vereceğiniz en güzel armağan bir kardeştir.

Buna hakkı var.

İnşaallah sıkıntısız atlatırsınız.

elzem88

Papatya

Giriş tarihi: Mar 2012 Mesajlar: 24

ne biçim kelımeler bunlar?
ya o ölsün ya ben..
valla inş dunyaya gelmez cunku annesi onu sevgi dolu beklemıyor ömür boyu cocukda eziklik olacak.
miillet cocugu olmadgıgı için mılyarlar harcıyo senın dedıgın lafa bak sen zaten bir cocugu hak etmiyorsun
yüce rabbım hak edenlere versin inşallah

sonuna kadar katılıyorum

Şimdi okudum bir diğer yorumunuzu, olumsuz yorum yapıldı diye ona da beddua etmişsiniz.

Bedduayı tamamen hayatınızdan çıkarmanız gerekiyor, bu çok yanlış..Kalbe, hayata, insanlığa zarar.

Allah hayırlısını nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…