Ya ben böyle hemşeriyi ne yapayım?

eee canım son durum ne???

kız yine yaptı mı bi yüzsüzlük

Canım sanırım kızın samimi bir arkadaşı olucak gene liseden aynı sınıfta olan sadece şunu yazmış'' Özkan tamamda abartmayın bence öyle konuşmayın''
Bende abartılmayacak kadar basit bir konu yok ortada yazdım..Ne yani madalyamı taksaydık dedim.. Cevapta gelmedi :oklava:

arkadaşlarına da söylemiş he :1ninca:

Yok canım bu yaptığının yanlış olduğunu anlamsı ve iyi bir ders vermek için bu kızın yaptığını ve arkadaş olmanın böyle bir şaka yapmayla alakası olmadığını facebook'ta ortak olan arkadaşlara attım..

Kimse tepki vermedi ama nedense bu kız öyle birşey yazmış..Ya çokmu basit birşeyidi bizmi abarttık..Ne kadar basit birine acımasızca şaka yapabilmek:olmaz:

İsteseymiş erkek arkadaşımla çoktan çıkarmış bu laftan sonra ben koptum zaten.Nerde kaldı senin arkadaşlığın bu lafı söylemekten utanır arkadaş olan..

doğru canım yazmıştın face ten msj attım diye unutmuşum bi an..yaşlılık işte :kedi:

kimse tepki vermediyse ya msjı atanın özkan olmadığının farkındalar cvp verip olayı büyütmek istemiyolardır.
ya da kızın nsl bişi olduğunu bildikleri için olaya karışmak istemiyolardır...

bunları gördükçe utanıyorum hemcinslerimden :kızgın: fesatlık-kıskançlık-hainlik her şeytanlık mevcut bazısında ...kötükedihüso

Back
X