• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya ben ölecem ya da bu kızı öldürecem!!!

Gece yanında sende gitseydin kızı almaya.. kocaman kız 18 yaşında değilki babası emanet etcek. Çok sinir bozucu bi durum. Nişanlın mesafeyi korumalı mesela aradığında açmasın msja geri dönmesin daha sonra karşılaştığında “ yoğundum kusura bakma diye geçiştrsin bu zor deil.

Ne münasebet ya adama bak sen! Ben bile sinirlendim empati kurunca. İşi kaybetmemek için nikahına da alsın o zaman? Başlarım oyle işe.

Sen ona sor bakalım senin patron seni terfi ettirmek için gecenin körlerinde mekanlardan almaya gelse normal miymiş, bahane yapmasın besbelli hoşuna gidiyor işte.

Seni almaya geldim, yuru eve gidiyoruz marlam ❤ polemik yok!
Aa velim gelmis A apple pie ben gidiyorum hadi hoskal.Tut elimden Vinkam gidelim :KK55:
Bir kıza sahip çıkamadın vinka:(
Yolda elinden kaçıp muneye tosladı di mi:(
Keske fake olsan.bu ne ya icim sisti.
Valla ben o kizi da o nisanliyi da gebertirim.bu ne sacmaliktir.babaya zaten soylenecek soz yok.masallah onda ki genislik konya ovasinda yok
Bence konu gayet gerçek,fakat nişanlıyı ve sevgisini bilemedim.Zaten erkekler temiz kalpli,içi fesat olanlar irdeler bu durumu ancak!
Ama tersi olsaydı,vay kızın haline :işsiz:

Avukat kız, babasının şirketi var, babasının şirketin de çalışan alt birim bir yönetici ile...
Hayal dünyanıza hayran kaldım.
Ya nişanlın yanlış pozisyon da, ya şirket değil dükkan, ya da kız evde kalmış saracak yer arıyor :)
Neden hayal dünyası olsun?
Gayet yakından tanıdığım bir bürokratın kızı babasının şoförüne aşık oldu,adamın makamını bir kaç seviye yükselttiler aceleyle ve evlendi kız,olmayan şeyler değil.

Bazıları gerçekten sırf eğlenmek ve vakit geçirmek için takılmaya gelmiş gibi .. arkadaşım madem inanmıyorsun ne diye yorum yazıpta sayfayı dolduruyorsun.. konu sahibinin üstüne bukadar gidiyorsunuz ya konu gerçekse birde biz üstüne gittik kızı üzdük mü acaba diye hiçmi vicdanınız sızlamıyor insanların dertleri zaten kendilerine yetiyor bari siz rahatsızlık vermeyin... çoğu konularda fake muhabbeti varr yaa yeter artık insanları artık bi ciddiye alın dünya olmayacak başa gelmeyecek hiçbirşey yok....

Cennetin gozyaslari aklima geldi.Dizi senaryosu gibi.

Arkadaşlar merhaba. Uzun zamandır yoktum, biraz olsun görümcem ile sorunları yoluna koyduğum için daha doğrusu o nişanlanıp kendi hayatına odaklandığı için biraz rahattım.
Eski konumda nişanlıma İstanbul'dan iş teklifi var demiştim, nişanlım kabul etti ve İstanbul'a taşındı, akabinde bende onun peşinden 2 hafta içerisinde taşındım. Burada öğrenciyken yaşadığım öğrenci evim vardı.

Arkadaşlarım falan burada hala, onların yanına yerleştim ben de. İş arayışım devam ediyor, masraflarımı ailem karşılıyor gönderiyor nişanlım değil, soran olursa diye açıklıyorum her detayı.
Arada da nişanlımda kalıyorum onunlayım hafta da bir kaç gün. Neyse benim derdim şu, nişanlım büyük kurumsal bir şirkette orta derecede yönetici pozisyonunda. En üst dereceye yükselme ihtimali çok çok fazla en üst düzey yönetici yaş bakımından biraz büyük ve yakında emekli olacak, yerine nişanlımı düşünüyorlar. Zaten yaşadığımız yerdeki şirketten İstanbul'daki şirkete bu sebeple çağrıldı neyse. Üst düzey yöneticinin bir kızı var 27 yaşlarında (ben 24,nişanlım 35) çok çok güzel bir kız, Allah sahibine bağışlasın ama kızın niyeti nişanlımı sahiplenmek. Nişanlı olduğunu falan biliyor ama ona rağmen her gece whatsapptan
yazıyor, kıskançlıktan deliriyorum nişanlım da farkında mesafeli olmaya çalışıyor ama rest çekip tersleyemez üst düzey yöneticinin kızı neticede kendi yükselmesi tehlikeye girecek o yüzden engelleyemiyor silemiyor tersleyemiyor sadece mesafesini koruyup sık sık benden bahsediyor. Mesela geçen nişanlımı aradı saat gece 12 ye geliyor, açtım nişanlımı sordu, müsait değil dedim tamam müsait olunca dönsün dedi kapattı, cevap veremedim ne dicem ağzını yırtarım normal biri olsa ama yırtamam nişanlım aşırı hevesli yani ne yapabilirim bilmiyorum.

Kızın babası da farkında nişanlıma kızım sana emanet seni çok seviyor arkadaş olarak benimsedi eheheh falan yapıyor, e nişanlım şikayetçiyim diyemiyor ne diyecek ağzını açsa mimlendi gitti işi yani. Ayni şekilde uyuyoruz gece saat 3, kız aradı kavga kıyamet koptu ve ne dicek aç bakalım dedim açtı, kız sarhoş x mekandayım beni al dedi ve kapattı, yine bir kavga bir kıyamet, nişanlım gideyim bu saatte yardim istedi moduna girdi bende o sıra direk babasını aradım ve telefonu nişanlıma verdim. Nişanlım x bey kızınız aradı böyle böyle diye, adam demesin mi ya y bey oğlum minnettarım almaya gidiyorsun değil mi, kusura bakma saatte geç olmuş ama bizim kızın muzurluğu dedi ve kapattı. Nişanlım da kızı aldı tabi. 3 gündür bu mevzu yüzünden konuşmuyorum bozuk atıyorum, huzurum kalmadı, her gün evime geliyor nişanlım is çıkışı ama yok çok korkuyorum ya kaybedersem ya bilmiyorum. Ne yapmalıyım?
Kız nisanlın yükselir bu sefer de konumum değişmesin diye katlanır kıza hatta kızımla evlen falan derse adam hiç sasirmam yani eski türk filmi gibi ne bu . Kızında niyeti ap açık belli bi mekana gidiyor nasıl gitti ise öyle gelecek o nişanlinin eline yüzüğü verir kapı dışarı ederim gitsin gece topladığı kişiye taksin

Kızlar emin olun öyle aileler var dışarıda . Öyle genişler ki ama hiç farkında değiller yadırgamıyorlar bile bilemiyorum belki de onlar da kendine göre normaldir.

Canım durumun çok zor ama,
Yarın da terfi eetti diyelim, sonra düşmesin diye devam, sonra sonra sonra...
Hep el mahkum mu yaşayacaksınız, Ne yani insanın onca akraba eş dost içinde gece aradığı en samimi olanıdır.
Nisanliniz bu kadar yakını olduysa durum vahim...
Ne desem bilmiyorum ama sen farkında olsan iyi olur,
ya ben ya işin! dedirtecek bir durum gibi geldi bana.

Bana biraz eşinizin tutumu aşırı geldi gece 3 te çalan teli açmayıversin kardeşim her çaldığında açıp kıza koşuyor her dediğini yapıyor kızın telini açmadı diye ayağını kaydıracak değiller eşinin ayrıca patronun değil yöneticinin kızı eşine ne yani terslemesin ama tellerine cevap vermesin erken uyuyorum nişanlımla yemekteydik vs şeklinde geri dönsün fazla taviz vermiş gibi görünüyorsunuz

Arkadaşlar merhaba. Uzun zamandır yoktum, biraz olsun görümcem ile sorunları yoluna koyduğum için daha doğrusu o nişanlanıp kendi hayatına odaklandığı için biraz rahattım.
Eski konumda nişanlıma İstanbul'dan iş teklifi var demiştim, nişanlım kabul etti ve İstanbul'a taşındı, akabinde bende onun peşinden 2 hafta içerisinde taşındım. Burada öğrenciyken yaşadığım öğrenci evim vardı.

Arkadaşlarım falan burada hala, onların yanına yerleştim ben de. İş arayışım devam ediyor, masraflarımı ailem karşılıyor gönderiyor nişanlım değil, soran olursa diye açıklıyorum her detayı.
Arada da nişanlımda kalıyorum onunlayım hafta da bir kaç gün. Neyse benim derdim şu, nişanlım büyük kurumsal bir şirkette orta derecede yönetici pozisyonunda. En üst dereceye yükselme ihtimali çok çok fazla en üst düzey yönetici yaş bakımından biraz büyük ve yakında emekli olacak, yerine nişanlımı düşünüyorlar. Zaten yaşadığımız yerdeki şirketten İstanbul'daki şirkete bu sebeple çağrıldı neyse. Üst düzey yöneticinin bir kızı var 27 yaşlarında (ben 24,nişanlım 35) çok çok güzel bir kız, Allah sahibine bağışlasın ama kızın niyeti nişanlımı sahiplenmek. Nişanlı olduğunu falan biliyor ama ona rağmen her gece whatsapptan
yazıyor, kıskançlıktan deliriyorum nişanlım da farkında mesafeli olmaya çalışıyor ama rest çekip tersleyemez üst düzey yöneticinin kızı neticede kendi yükselmesi tehlikeye girecek o yüzden engelleyemiyor silemiyor tersleyemiyor sadece mesafesini koruyup sık sık benden bahsediyor. Mesela geçen nişanlımı aradı saat gece 12 ye geliyor, açtım nişanlımı sordu, müsait değil dedim tamam müsait olunca dönsün dedi kapattı, cevap veremedim ne dicem ağzını yırtarım normal biri olsa ama yırtamam nişanlım aşırı hevesli yani ne yapabilirim bilmiyorum.

Kızın babası da farkında nişanlıma kızım sana emanet seni çok seviyor arkadaş olarak benimsedi eheheh falan yapıyor, e nişanlım şikayetçiyim diyemiyor ne diyecek ağzını açsa mimlendi gitti işi yani. Ayni şekilde uyuyoruz gece saat 3, kız aradı kavga kıyamet koptu ve ne dicek aç bakalım dedim açtı, kız sarhoş x mekandayım beni al dedi ve kapattı, yine bir kavga bir kıyamet, nişanlım gideyim bu saatte yardim istedi moduna girdi bende o sıra direk babasını aradım ve telefonu nişanlıma verdim. Nişanlım x bey kızınız aradı böyle böyle diye, adam demesin mi ya y bey oğlum minnettarım almaya gidiyorsun değil mi, kusura bakma saatte geç olmuş ama bizim kızın muzurluğu dedi ve kapattı. Nişanlım da kızı aldı tabi. 3 gündür bu mevzu yüzünden konuşmuyorum bozuk atıyorum, huzurum kalmadı, her gün evime geliyor nişanlım is çıkışı ama yok çok korkuyorum ya kaybedersem ya bilmiyorum. Ne yapmalıyım?
Eşin orada çalıştığı sürece o kızla hep muhattap olacak. Terfi etmesiyle her şey bitmeyecek ki. Bana başımızda püsküllü bela var gibi geldi!

Kızı almaya sende gitseydin keşke. Baklım ne olucaktı ruh hastasının tepkisi.

nişanlınız kıza backup paketi hediye etsin. aylık 200 lira lafa rahat.

Kız takmış kafayı
Ay ne kötü insanlar var ya
Nişanlına güvenme bence
Adam kariyeimde yükseleyim diye kızı alabilir
Kadınlar maymun gibidir,bir dalı yakalamadıkça diğer dalı bırakmazlar diye bir söz okumuştum.Onu "erkekler"olarak değiştirip karşı cinse iade ediyorum.
Adam az kaldı görücülerine kahve yapacak,olmazsa nişanlı zaten cepte...

Bir an dizi izliyorum sandım. Sana sadiksa senı seviyorsa hiç bir şey olmaz.eğer gözü kayarsa da bir pislikten kurtulmuş olarak say kendini. Bir nevi imtihan.

Back
X