Ya benim icim bozuk ya bu test

Teşekkür ederiz 🥰 inşallah sizin de gönlünüzden geçen olur 🙏🏻
Valla ben dusunmuyodum ama korunmuyodum da esim cok hevesli az once bulasik toplarken ufff iki kisi boyleyiz cocuk olsa nolucak diyorum sen yat ben yaparim diyo 😂😂😂 cocuk olsunda hic biseyi gozu gormuyo yavas yavas kanima giriyo galiba 😂😂 bu arada bu guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim minnos anne 😍

Fazla idrardan olmuyo yaa ben bi defa yanlislikla üstüne boca etmistim dogru çikmisti iki oğlum var ikisinde de bu testlerden öğrendım hamileliklerimi üstelik ikisinide sabah değil öğleden sonra yapmiştım heyecandan beklemek istememiştim 6 testin hepsininde bozuk olmasi zor gibi geldi belki sizin bu testlerden sonuc cikmiyodur bi arkadasiminda çikmiyodu hep kan verirdi o yüzden

Fazla idrardan olmuyo yaa ben bi defa yanlislikla üstüne boca etmistim dogru çikmisti iki oğlum var ikisinde de bu testlerden öğrendım hamileliklerimi üstelik ikisinide sabah değil öğleden sonra yapmiştım heyecandan beklemek istememiştim 6 testin hepsininde bozuk olmasi zor gibi geldi belki sizin bu testlerden sonuc cikmiyodur bi arkadasiminda çikmiyodu hep kan verirdi o yüzden
Allah bagislasin ♥️ Bakalim bikac gun daha denicem olmadi kan testi

Sanırım toplu aldınız bu gebelik testlerini. İnternetten toplu alımlarda genelde tarihi geçmiş testler gelebiliyormuş. Tavsiyem yarın sabah eczaneden yeni bi gebelik testi alıp onunla denememiz.

Bendede adet düzensizliği var normal şartlarda bugün adetimin 2. Günü olması gerekiyor du fakat gelen giden yok ve gebelik düşünüyoruz bu aralarda kendimi kaybettim çok yiyorum falan filan bugün gogsumde aşırı ağrı var ara ara kiramplar giriyor anlamadım gitti adet düzensizliğiyle hamile kalaniniz oldumu :(

Testinin markasi neydi bi dahakine ondan alayim bari 😍
Ovula ile ben yapmistim iki tane almistim ikisi de pozitifti. İki tane yapma sebebim hatali olur mu diyeydi aksam yapmistim isten gelince oyle beklememistim de 😂 bir damla damlatip sivinin kirmizi cizgilerin ciktigi alanda yayilma durumuna bakarak bir tane daha damlatmistim orasi tamamen islanana kadar yapmistim 😂

Bendede adet düzensizliği var normal şartlarda bugün adetimin 2. Günü olması gerekiyor du fakat gelen giden yok ve gebelik düşünüyoruz bu aralarda kendimi kaybettim çok yiyorum falan filan bugün gogsumde aşırı ağrı var ara ara kiramplar giriyor anlamadım gitti adet düzensizliğiyle hamile kalaniniz oldumu :KK43:
İnsallah rabbim istedigini verir hayirlisiyla 🤲🏻 Kucagini bos birakmaz

Bugün kk da gördüğüm 7.test kan vermeye gidin yani ne bileyim çözümü öyle kolay ki .. herkes test koyup yorumlatmaya kalksa bi düşünsenize burayı ayrıca bu gebelik hamilelik kadın doğum başlığı konusu bdv değil

Bugün kk da gördüğüm 7.test kan vermeye gidin yani ne bileyim çözümü öyle kolay ki .. herkes test koyup yorumlatmaya kalksa bi düşünsenize burayı ayrıca bu gebelik hamilelik kadın doğum başlığı konusu bdv değil
Kan vermeye acile gittim doktordan azar yedim bunu yazmistim yukarilarda zaten ayrica farzedelim ki buda benim derdim illa kocam beni aldatiyo gazim var burnum kanadi gibi baslik acmadigim icin mi dertten sayilmiyor? Tesekkur ederim moderatör hanim bi dahakine dikkatli olurum efendim geri kalan 6 kisiye soyleyinde size zahmet toplu kan verelim indirim yaptiririz belki 😂😂

Kan vermeye acile gittim doktordan azar yedim bunu yazmistim yukarilarda zaten ayrica farzedelim ki buda benim derdim illa kocam beni aldatiyo gazim var burnum kanadi gibi baslik acmadigim icin mi dertten sayilmiyor? Tesekkur ederim moderatör hanim bi dahakine dikkatli olurum efendim geri kalan 6 kisiye soyleyinde size zahmet toplu kan verelim indirim yaptiririz belki 😂😂
Kan vermek aile hekiminde ücretsiz bilginiz olsun yine de ihtiyacınız olur da ailenizden isteyin onuda bi zahmet
Yarın taşınır konunuz her yerin kuralı var. Moderatör değilim kendilerine yazdım ama

Sanırım toplu aldınız bu gebelik testlerini. İnternetten toplu alımlarda genelde tarihi geçmiş testler gelebiliyormuş. Tavsiyem yarın sabah eczaneden yeni bi gebelik testi alıp onunla denememiz.
Eczaneden aldim aslinda ama fazla almistim neden boyle oldu bilmiyorum baska markayla denicem

Kan vermek aile hekiminde ücretsiz bilginiz olsun yine de ihtiyacınız olur da ailenizden isteyin onuda bi zahmet
Yarın taşınır konunuz her yerin kuralı var. Moderatör değilim kendilerine yazdım ama
Gerekirse tasinir yada banlanirim problem yok calisiyorum bos oturmuyorum evde ayrica ailecek calistigimiz icin babama gebelik testi yaptiricam diye cikamiyorum acilde de gebelik tahlili ucretli problem ucret vermek degil keske konunun sayfalarini bi okuyup gelseydin be bacim ozet gectim resmen

Gerekirse tasinir yada banlanirim problem yok calisiyorum bos oturmuyorum evde ayrica ailecek calistigimiz icin babama gebelik testi yaptiricam diye cikamiyorum acilde de gebelik tahlili ucretli problem ucret vermek degil keske konunun sayfalarini bi okuyup gelseydin be bacim ozet gectim resmen
Taşınırsınız banlanmazsınız
Kurallar ilk sayfada keşke okusanız

Back
X