- 16 Ekim 2014
- 48
- 50
- 88
- Konu Sahibi Memeli Mestan
Geçen yıl tam da bugünler benim de böyle çıkmıştı:) hamileymişim. şimdi oğlum 4 aylık.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy nasil guzeldir simdi oglussss Allahim anali babali buyutsun insallahGeçen yıl tam da bugünler benim de böyle çıkmıştı:) hamileymişim. şimdi oğlum 4 aylık.
Valla ben dusunmuyodum ama korunmuyodum da esim cok hevesli az once bulasik toplarken ufff iki kisi boyleyiz cocuk olsa nolucak diyorum sen yat ben yaparim diyoTeşekkür ederizinşallah sizin de gönlünüzden geçen olur
![]()
Allah bagislasinFazla idrardan olmuyo yaa ben bi defa yanlislikla üstüne boca etmistim dogru çikmisti iki oğlum var ikisinde de bu testlerden öğrendım hamileliklerimi üstelik ikisinide sabah değil öğleden sonra yapmiştım heyecandan beklemek istememiştim 6 testin hepsininde bozuk olmasi zor gibi geldi belki sizin bu testlerden sonuc cikmiyodur bi arkadasiminda çikmiyodu hep kan verirdi o yüzden
Amin allah gönlünüze göre versin inşallahAllah bagislasin ♥ Bakalim bikac gun daha denicem olmadi kan testi
Ovula ile ben yapmistim iki tane almistim ikisi de pozitifti. İki tane yapma sebebim hatali olur mu diyeydi aksam yapmistim isten gelince oyle beklememistim deTestinin markasi neydi bi dahakine ondan alayim bari![]()
İnsallah rabbim istedigini verir hayirlisiylaBendede adet düzensizliği var normal şartlarda bugün adetimin 2. Günü olması gerekiyor du fakat gelen giden yok ve gebelik düşünüyoruz bu aralarda kendimi kaybettim çok yiyorum falan filan bugün gogsumde aşırı ağrı var ara ara kiramplar giriyor anlamadım gitti adet düzensizliğiyle hamile kalaniniz oldumu![]()
Amin Rabbim isteyen herkeze nasip etsin insallahİnsallah rabbim istedigini verir hayirlisiylaKucagini bos birakmaz
Kan vermeye acile gittim doktordan azar yedim bunu yazmistim yukarilarda zaten ayrica farzedelim ki buda benim derdim illa kocam beni aldatiyo gazim var burnum kanadi gibi baslik acmadigim icin mi dertten sayilmiyor? Tesekkur ederim moderatör hanim bi dahakine dikkatli olurum efendim geri kalan 6 kisiye soyleyinde size zahmet toplu kan verelim indirim yaptiririz belkiBugün kk da gördüğüm 7.test kan vermeye gidin yani ne bileyim çözümü öyle kolay ki .. herkes test koyup yorumlatmaya kalksa bi düşünsenize burayı ayrıca bu gebelik hamilelik kadın doğum başlığı konusu bdv değil
Kan vermek aile hekiminde ücretsiz bilginiz olsun yine de ihtiyacınız olur da ailenizden isteyin onuda bi zahmetKan vermeye acile gittim doktordan azar yedim bunu yazmistim yukarilarda zaten ayrica farzedelim ki buda benim derdim illa kocam beni aldatiyo gazim var burnum kanadi gibi baslik acmadigim icin mi dertten sayilmiyor? Tesekkur ederim moderatör hanim bi dahakine dikkatli olurum efendim geri kalan 6 kisiye soyleyinde size zahmet toplu kan verelim indirim yaptiririz belki![]()
Eczaneden aldim aslinda ama fazla almistim neden boyle oldu bilmiyorum baska markayla denicemSanırım toplu aldınız bu gebelik testlerini. İnternetten toplu alımlarda genelde tarihi geçmiş testler gelebiliyormuş. Tavsiyem yarın sabah eczaneden yeni bi gebelik testi alıp onunla denememiz.
Gerekirse tasinir yada banlanirim problem yok calisiyorum bos oturmuyorum evde ayrica ailecek calistigimiz icin babama gebelik testi yaptiricam diye cikamiyorum acilde de gebelik tahlili ucretli problem ucret vermek degil keske konunun sayfalarini bi okuyup gelseydin be bacim ozet gectim resmenKan vermek aile hekiminde ücretsiz bilginiz olsun yine de ihtiyacınız olur da ailenizden isteyin onuda bi zahmet
Yarın taşınır konunuz her yerin kuralı var. Moderatör değilim kendilerine yazdım ama
Taşınırsınız banlanmazsınızGerekirse tasinir yada banlanirim problem yok calisiyorum bos oturmuyorum evde ayrica ailecek calistigimiz icin babama gebelik testi yaptiricam diye cikamiyorum acilde de gebelik tahlili ucretli problem ucret vermek degil keske konunun sayfalarini bi okuyup gelseydin be bacim ozet gectim resmen