- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.209
- 158
- Konu Sahibi Memeli Mestan
Testinin markasi neydi bi dahakine ondan alayim bariTek testle kesin sonuç almışbiri olarak sabah ilk idrarınız olacak .
Olmaz böyle.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testinin markasi neydi bi dahakine ondan alayim bariTek testle kesin sonuç almışbiri olarak sabah ilk idrarınız olacak .
Olmaz böyle.
Peki ne gün geldi aradan kaç gün geçtiGecikme degil erken geldi ama 1 gun az geldi gelmeden oncede kahve rengi sivi geldi adet oluyorum sandim ama degil gibiydi ayy suan cok karistim sanirim adet ama degil gibi![]()
10 gun oldu olaliPeki ne gün geldi aradan kaç gün geçti
İlk 5 dk da gösterir sonucu bu testler. 10.dk dan sonra geçersizdir içerisinde de yazıyor. 10 dk dan sonra sonuç bozuluyor fotoğraflardaki testler fazla bekletilmiş.Cok olmadi yarim saat belki olmamistir lavobaya giricemde bi yapiyim dedim o kadar test ustune sanirim bagimlilik oldu testsiz wc yapamiyorumbaktim boyleydi dedim yok hamileysemde bu cocukta var bi cinslik
Rica ederim.İdrarda asit yuzunden olabilicegini simdi duydum tesekkur ederim bilgi icin belki de ondandir
12 yıl olduTestinin markasi neydi bi dahakine ondan alayim bari![]()
Son test kaldi sabah yapayim ilk idrarla diyorumRica ederim.
Bol su içip 2 saat sonra yapın testi.
Hakli olabilirsin bu seferki 10 dakikayi gecti sanirim umidi kestim galiba tek korkum gebelik yerine kist olmasiİlk 5 dk da gösterir sonucu bu testler. 10.dk dan sonra geçersizdir içerisinde de yazıyor. 10 dk dan sonra sonuç bozuluyor fotoğraflardaki testler fazla bekletilmiş.
Yerleşme kanaması olabilir o zaman10 gun oldu olali![]()
İlk musait oldugumda hemen gidice doktora ailecek ayni is yerindeyiz babama bu yuzden doktora gitmeyi istiyorum diyemiyorum baska bisey desem isi gucu birakir basimda bekler utaniyorum sanirimYerleşme kanaması olabilir o zaman
Adet olamadim gibi bisey zaten 3 gun suruyodu gecen pazar degil onceki pazar kahverengi sivi geldi iliski sonrasi bende adet oldum sandim ped taktim gelen giden olmadi sonraki gun gelen giden yok bi sonraki gun az geldi ogun bugundur yine yokSon adetinizin üzerinden 10 gün mü geçti?
Yoo ben de bu testlerden yaptım hemen çıktı. Hatta bir arkadaşımın erken sonuç veren testte çıkmadı, bunlarda çıktı. Önyargılı olmayalım.Hep diyorum su kiytirik 5 liralik testleri almayin,kan vermeyip evde test yapacaksaniz erken gebelik testi alin.
İlişki sonrası gelen sıvı sıkıntılı olabilir. Yakın zamanda Dr. A gitmediydeniz gidin.Bir de normal bir adeti en son ne zaman oldunuz diye sordum ben lekelenme vs şeklinde değil yaniAdet olamadim gibi bisey zaten 3 gun suruyodu gecen pazar degil onceki pazar kahverengi sivi geldi iliski sonrasi bende adet oldum sandim ped taktim gelen giden olmadi sonraki gun gelen giden yok bi sonraki gun az geldi ogun bugundur yine yok
Benim cisim icimde mutasyona ugramisYoo ben de bu testlerden yaptım hemen çıktı. Hatta bir arkadaşımın erken sonuç veren testte çıkmadı, bunlarda çıktı. Önyargılı olmayalım.
Konuyu açan arkadaşa sesleniyorum: senin çişine noooolmuş![]()
Temmuz 22deİlişki sonrası gelen sıvı sıkıntılı olabilir. Yakın zamanda Dr. A gitmediydeniz gidin.Bir de normal bir adeti en son ne zaman oldunuz diye sordum ben lekelenme vs şeklinde değil yani