ya bir daha konuşamazsam?

_Zebos_

TEK DİL,TEK BAYRAK...
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2009
15.448
92
206
Diğer
kızlar;
ben bndan 1,5ay önce omuriliğimdeki tümör nedeniyle ameliyat oldum ve 1 gece yoğunbakımda kaldım.
ameliyattan önce şen kahkahalar atan,şarkı söyleyen,solunumunda hiçbir sıkıntısı olmayan ben ameliyattan beridir;
-su bile yutarken boğazıma kaçıyo
-neredeyse kusana kadar öksürüyorum,kusmuyorum hep balgam çııkıyobilmiyorumkismile
-konuşurken nefes nefese kalyorum
-boğazımı içten tırmalıyolar sanki
-sesli konuşamıyorum

bu hafta doktora gittim.kbb doktoru burundan girip bi aletle ses tellerine bakalım dedi
belki ses teli felcidir dedi
fakat o yöntem ağrılıymış.tedavi etcek misiniz dedim.bilmem dedi
bende yaptırmadm:sinifsinif:
hiç olumlu konuşmadı.yinede haftaya gün aldm belki fikrim değişir diye
ses teli felci olanlar konşamıyomuş ilerde bi bayan öyle dedi mafoldumben
bilgisi olan var mı arkadaşlar :sinifsinif: mafoldumben
çok çaresizim :1no2:

öncelikle allah şifa versin canım... bu tür konularda tek doktora bağımlı kalmayı hiç uygun bulmuyorum... birkaç konusunda uzman doktora daha danışıp gerekli tedaviye bir an önce başlaman senin yararına olacaktır... doğru teşhis ile ne kadar erken tedavine başlarsan o kadar iyi olur sonuç... umarım önemli birşey değildir geçmiş olsun canım...a.s.

daha ne olduğunu bilmeden felaket senaryoları yazmayın bilmiyorumkismile

olsa bile kolay olmaz kesinlikle ama hayatın sonu da değil buyrunnnnnnnnn

iyi düşün iyi düşüncelerle beraber şifayı da çağırşutarafagitti

çok sağol canımopuyorumnanaktan
haklısın başka uzmanlara da gitmem lazım
bu hafta bi araştırayım,iyi bir kbb uzmanı

iyi düşün iyi düşüncelerle beraber şifayı da çağır

özellikle bu cümlene çok katılıyorum buna gerçekten inananlardanım...

ss teli felci olabilir diyince ve hiç olumlu konşmayınca öyle düşündüm ister istemez. bi bayanda öyle diyince üzüldüm benneyaptımki sağol canım yazdığın için yerimseniben

Allah şifa versin.
hemen en kötüsünü düşünme
geçici bir şeydir belki...

ss teli felci olabilir diyince ve hiç olumlu konşmayınca öyle düşündüm ister istemez. bi bayanda öyle diyince üzüldüm benneyaptımki sağol canım yazdığın için yerimseniben

bazen doktorların dediğinin aksini düşünmek lazım:lepi:

hasta olabliriz. hastalık bizim için var ama şifayı veren doktorlar değil. onlar aracı...

1 haftalık ömrün var derler 5 yıl yaşar. artık konuşamayacaksın derler kim bilir neler olur
opuyorumnanaktan

Hemen kötü şeyler getirme aklına canım...

Bu doktorlar hastaların psikolojisini bozmaya birebir zaten alsanaalsanasmile

Başka doktorlara görün.İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşursun a.s

Allah şifa versin.
hemen en kötüsünü düşünme
geçici bir şeydir belki...

çok sağol canım inşallah öyledir opuyorumnanaktan

ya bi de ben hep evdeyim.daha yeni yeni toparlanmaya yürümeye başladm :sinifsinif: yürürken başlıyo hönk hönk öksürüklerim hem boynmdaki platinler ağrıyo hem de dengem bozuluyo :sinifsinif:tek dünyam konuşmak mafoldumben

komik bişiy anlatmak istiyorum troid bezlerimle ilgili sorunum olduğunu düşünerek 6 tüp kan verdikten sonra bana antidepresan veren bir doktor tanıdım başka bir doktor a gittiğimde bana direkt guatr teşhisi koydu... nişanlım geceleri terleme ( ama öyle böyle bir terleme değil ) şikayetiyle bir doktora gitti balgam sökücü verdi doktor :) yani saçma şeyler olabiliyor ne yazık ki trajikomik diyelim... sonuçta insan hayatı söz konusu olan... o zamandan beri asla tek doktora güvenmem... sizlere de özellikle önemli şeyler için tek doktor teşhisini önermiyorum...

bende de çok terleme oluyo.evet haklısınız başka uzmanlarada gideyim. burundan kamerayla gircekmiş doktor :bbo: yok acımazmışta cartta curtta alsanaalsanasmile sinir oldm walla

Geçmiş olsun. Allah şifa versin.
Hemen umutsuzluğa düşme.
Belki de biraz daha zamana ihtiyaç var.

Tam olarak benzer bir durum değil ama bir iş arkadaşımın başına şöyle birşey geldi.
ışi pazarlama olan, yani işi konuşmak olan bir arkadaşım, sabah işe geldi, konuşamıyor. Hepimiz şok olduk, dalga geçiyor sandık hatta. Sonra birkaç hafta işe filanda gelmedi, bayağı rahatsızlandı o zamanlar, hala konuşamıyordu. O bir kaç hafta sonra konuşmaya başladı, şükür.

Ümitsiz olma, inş düzelecektir herşey.

geçmiş olsun canım. bir doktorun demesiyle olmaz. bir üniversite hastanesine git bence. o daha kesin bir teşhis koyarlar.

gerçekten çok zor bir ameliyat geçirmişsiniz tedirgin olmanız da gayet normal omurilikle ilgili ameliyat olanlarda el ve ayaklarda uyuşmalar duymuştum ki çoğu normal sayılacak uyuşmalarmış ama ses tellerini etkileyebileceğini hiç duymadım da düşünmüyorum da inşallah kötü birşey çıkmayacak içinizi rahat tuttun gelişmeleri de bize yazarsanız seviniriz şimdiden geçmiş olsun...a.s.

sağol canımyerimseniben.benimki 1,5 aydır böyle hatta ilerledi bile.sıcak bi şey içiyorum o an rahatım sonra yine aynıbenneyaptımki helegeceleri hiç yatamıyorm

geçmiş olsun canım. bir doktorun demesiyle olmaz. bir üniversite hastanesine git bence. o daha kesin bir teşhis koyarlar.
sağol bitanem opuyorumnanaktan zaten ünv.hastanesine gittim hocalarla görüşemedm konferanstaydı hepsi. özel bi hastaneye gideym en iyisi

evet sağ elimde çok uyuşma var. ama azalır dedi doktor uyuşma için.yoğunbAkımda ağza bi hortum sokuyolarmş o hortum zedelemiş,zarar vermş tabi yazarm gelişmleri opuyorumnanaktan

doktor var dememiş olabilir demiş.sadece tahmin arkadaşların dediği gibi başka doktorlarada gitmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…