daha ne olduğunu bilmeden felaket senaryoları yazmayın bilmiyorumkismile
olsa bile kolay olmaz kesinlikle ama hayatın sonu da değil buyrunnnnnnnnn
iyi düşün iyi düşüncelerle beraber şifayı da çağırşutarafagitti
ss teli felci olabilir diyince ve hiç olumlu konşmayınca öyle düşündüm ister istemez. bi bayanda öyle diyince üzüldüm benneyaptımki sağol canım yazdığın için yerimseniben
Allah şifa versin.
hemen en kötüsünü düşünme
geçici bir şeydir belki...
bazen doktorların dediğinin aksini düşünmek lazım:lepi:
hasta olabliriz. hastalık bizim için var ama şifayı veren doktorlar değil. onlar aracı...
1 haftalık ömrün var derler 5 yıl yaşar. artık konuşamayacaksın derler kim bilir neler oluropuyorumnanaktan
Hemen kötü şeyler getirme aklına canım...
Bu doktorlar hastaların psikolojisini bozmaya birebir zaten alsanaalsanasmile
Başka doktorlara görün.İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşursun a.s
komik bişiy anlatmak istiyorum troid bezlerimle ilgili sorunum olduğunu düşünerek 6 tüp kan verdikten sonra bana antidepresan veren bir doktor tanıdım başka bir doktor a gittiğimde bana direkt guatr teşhisi koydu... nişanlım geceleri terleme ( ama öyle böyle bir terleme değil ) şikayetiyle bir doktora gitti balgam sökücü verdi doktor :) yani saçma şeyler olabiliyor ne yazık ki trajikomik diyelim... sonuçta insan hayatı söz konusu olan... o zamandan beri asla tek doktora güvenmem... sizlere de özellikle önemli şeyler için tek doktor teşhisini önermiyorum...
sağol canımyerimseniben.benimki 1,5 aydır böyle hatta ilerledi bile.sıcak bi şey içiyorum o an rahatım sonra yine aynıbenneyaptımki helegeceleri hiç yatamıyormGeçmiş olsun. Allah şifa versin.
Hemen umutsuzluğa düşme.
Belki de biraz daha zamana ihtiyaç var.
Tam olarak benzer bir durum değil ama bir iş arkadaşımın başına şöyle birşey geldi.
İşi pazarlama olan, yani işi konuşmak olan bir arkadaşım, sabah işe geldi, konuşamıyor. Hepimiz şok olduk, dalga geçiyor sandık hatta. Sonra birkaç hafta işe filanda gelmedi, bayağı rahatsızlandı o zamanlar, hala konuşamıyordu. O bir kaç hafta sonra konuşmaya başladı, şükür.
Ümitsiz olma, inş düzelecektir herşey.
sağol bitanem opuyorumnanaktan zaten ünv.hastanesine gittim hocalarla görüşemedm konferanstaydı hepsi. özel bi hastaneye gideym en iyisigeçmiş olsun canım. bir doktorun demesiyle olmaz. bir üniversite hastanesine git bence. o daha kesin bir teşhis koyarlar.
gerçekten çok zor bir ameliyat geçirmişsiniz tedirgin olmanız da gayet normal omurilikle ilgili ameliyat olanlarda el ve ayaklarda uyuşmalar duymuştum ki çoğu normal sayılacak uyuşmalarmış ama ses tellerini etkileyebileceğini hiç duymadım da düşünmüyorum da inşallah kötü birşey çıkmayacak içinizi rahat tuttun gelişmeleri de bize yazarsanız seviniriz şimdiden geçmiş olsun...a.s.
haklısın mavim. bi başka doktorlara da gideyim bakalım ne diycekler boshayallersmile
ss teli felci olabilir diyince ve hiç olumlu konşmayınca öyle düşündüm ister istemez. bi bayanda öyle diyince üzüldüm benneyaptımki sağol canım yazdığın için yerimseniben
kaydirigubbakcemile5Ne olursa olsun sakın canını sıkma.Unutma moral herşeyden önemli.:1hug:
doktor var dememiş olabilir demiş.sadece tahmin arkadaşların dediği gibi başka doktorlarada gitmek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?