Allah mekanını cennet eylesin inşallah..Yattığın yer nur olsun ışıklansın....Çok üzüldüm daha 29 yaşındaymışsın ama ölüm geldimi cihana baş ağrısı bahane demişler..Ne diyeceğimi bilemiyorum5:
Ne olmuş acil bir açıklar mısın?
ipekcim zeboş ne yazık ki vefat etti....
ipekcim zeboş ne yazık ki vefat etti....
Ciddi misin canım yaaaa.
Nasıl oldu anlatır mısın bir yaaaaaaaaa
Ciddi misin canım yaaaa.
Nasıl oldu anlatır mısın bir yaaaaaaaaa
Bir ara haber alamamıştık, çok dua etmiştik o zaman
Rabbim nurlarda yatırsın, sabır versin sevenlerine
canım konu 2010'nun konusu..hanım abla yazmıştı mayısata sanırım vefat etmiş
Of ya çok üzüldüm. Ben tarihe dikkat etmedim de yazdıklarından neşeli bir kız olduğu belli.
İşte ölümün ne zaman geleceği belli olmuyor.
Allah mekanını cennet etsin inşallah.
İnsan üzülüyor böyle erken ölümlere.
Kötü huylu kanser falan mıymış ki?
ipekcim ben de hanımabladan biliyorum.o devamlı arıyordu soruyordu..kanser vücuduna yayılmış ,tedavi görüyordu..en son enfeksiyon kapmış..dün hanımabla kardeşi ile konuşmuş telefonda..Allah rahmet eylesin ,çok genç bir kayıp..mekanı cennet olsun inşallah..
kızların desetk olmak amaçlı açtıkları topik vardı orda ara ara durumundan bahsediyorlardı.....sanırım kötü huyluymuş...baktım konu kapatılmış...hanım abla haber vermiş siteye..şahsen tanımıyordum ama yazılarına çok denk gelmiştim.üzücü
Ben son zamanlarda çok izinli olduğum için buraya da gelemiyordum tabi..
Çok burkuldum şimdi ya..
Bu ses tellerinde mi ilk çıkmış tümör de sonra dağılmış acaba ya? Ses teli felci falan yazmış..
geçen haftalarda falan konusu yoktu zaten dün yazmış hanım abla kötü haberi.....2010'dan beri sanırım yakasını bırakmamış...arkadaşlarından birileri görürse belki açıklama yapar....
Baktım şimdi topikine..
İçim kanadı tarifsiz şekilde..
normalde tanımıyorum ama aklıma geldikçe topiğe bakıyordum ahber varmıdır die.tanımadığım halde bukadar üzüldüysem ailesini düşünemiyorum nasıl canları yanmıştır yürekleri kavrulmuştur..29 yaşında bekar sanırım bu arada....bu ara hep üstüste haberler aldık....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?