Ya birdaha gelmezse!!! :(

AsQ

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
15
0
86
Bursa
Aynı bölümde olduğum bir çocuk var mayıs ayının sonundan beri internetten de olsa muhabbet ediyorduk ama ben hep kaçıyodum 3-4 cümle kurup işim var diyip çıkıyodum ama aynı zamandada hoşlanmaya başlamıştım bu çocuktan ve temmuz ayının sonunda bir akşam bana çıkma teklif eder gibi bir mesaj attı ve ben yarım saat sonra kabul etmediğimi açıklayacak biçimde cevap yazdım ona ama merak ettiğim acaba sizce bu çocuk okul açıldığında karşıma çıkarak tekrar çıkma teklif eder mi bana? Siz ne düşünüyorsunuz dediğim gibi çocukla sadece 1 kere arkadaş ortamında görüştük onun dışında yüzyüze muhabbetimiz yok.CADIARZUCADIARZU

Teklif ettiğinde , sen neden kabul etmedin ki :bbo:

Bence , bir daha telkif etme olasılığı yüksek , genelde böyle olduğunu gördüm , istisalar kaide bozmaz tabii :jeyyar:

Falina bakalim falanmi istiyorsun ?
Nerden bilebilirizki edebilir etmeyedebilir...

ilkinde neden kabul etmedin? şimdi ne değişti de istiyorsun? :1closedeyes:

Mesajla çıkma teklif etti çünkü yanıma gelmesini isterdim kendimi değersiz hissettim.senağlama

valla sen çok ii yapmışın telde teklif de ne oluomuş du bakalım tekrar ediormu etmezse zati bundan sana hayır gelmez

sırf telden teklif etti diye mi kabul etmedin, belki de yüzyüze söylemeye cesareti yoktu ne var bunda:hulya:
tekrar teklif etmesinin sevmekle sevmemekle ilgisi yok
eğer saygılı bi çocuksa bu kız beni kabul etmedi istemiyor demekki daha fazla üstüne düşüp rahatsızlık vermiyim diye de düşünebilir

Birde çokmu geride durdum acaba diyip ara ara kendimi de suçlamıyo değilim.Çevrimiçi olduğumda hep selam veriyodu konuşmaya çalışıyodu ama ben hep kaçtım.:oklava:Bu ilgisizliğim onu sıkmışta olabilir ders çalışmayı teklif etmişti bir kere bakarız dedim ama bir daha bahsini açmadı yani bunaltmışta olabilirim.CADIARZU

çocuk tam cesarete geliyormuştu kırmışsın cesaretini belki reddedilmeye gelemeyen bir erkektir.ama gerçekden senle ilgiliyse tekrar teklif eder

Aynı bölümde olduğum bir çocuk var mayıs ayının sonundan beri internetten de olsa muhabbet ediyorduk ama ben hep kaçıyodum 3-4 cümle kurup işim var diyip çıkıyodum ama aynı zamandada hoşlanmaya başlamıştım bu çocuktan ve temmuz ayının sonunda bir akşam bana çıkma teklif eder gibi bir mesaj attı ve ben yarım saat sonra kabul etmediğimi açıklayacak biçimde cevap yazdım ona ama merak ettiğim acaba sizce bu çocuk okul açıldığında karşıma çıkarak tekrar çıkma teklif eder mi bana? Siz ne düşünüyorsunuz dediğim gibi çocukla sadece 1 kere arkadaş ortamında görüştük onun dışında yüzyüze muhabbetimiz yok.CADIARZUCADIARZU

tam teklif etmedi de sen mi öyle sandın yoksa??? durumu iyi değerlendir, kendi kendine gelin güvey olma.

tam teklif etmedi de sen mi öyle sandın yoksa??? durumu iyi değerlendir, kendi kendine gelin güvey olma.

Eminim çıkma teklifiydi yalnızlığından bahsetmiş, insanların birlikte güçlüklere karşı koyabileceğini yazmış en sonunda da beraberlik teklif etmiş.mirmirmirmir

erkeklik iyice ayağa düştü. telefonda olmaz bu işler

Eminim çıkma teklifiydi yalnızlığından bahsetmiş, insanların birlikte güçlüklere karşı koyabileceğini yazmış en sonunda da beraberlik teklif etmiş.mirmirmirmir

bi erkek bunları söylüyorsa düşünüp taşınkış karar vermiş demektir. bu aşamadan sonra eğer aynı ortamda olacaksanız ve istemeye devam edeceksen onu, biraz neşeli ve sevimli olman gerekiyor. eğer beğeniyorsa seni sıcak davranışların onu çeker. yok unutmuşsa bir şey yapamazsın. msn de konuşmuyor musunuz şimdilerde?

bi erkek bunları söylüyorsa düşünüp taşınkış karar vermiş demektir. bu aşamadan sonra eğer aynı ortamda olacaksanız ve istemeye devam edeceksen onu, biraz neşeli ve sevimli olman gerekiyor. eğer beğeniyorsa seni sıcak davranışların onu çeker. yok unutmuşsa bir şey yapamazsın. msn de konuşmuyor musunuz şimdilerde?

Şu anda konuşmuyoruz hatta bu bir ara beni facebookta arkadaşlıktan çıkarmış 1 hafta sonra tekrar ekledi ondan sonra habile faceten mesaj atmaya başladı seni arkadaşlıktan çıkardım ama başka şeyleri kafama taktığım için arkadaşlık isteğimi kabul edermisin diye en sonunda geçen gün ekledim ama konuşmuyoruz hala ben girmiyorum. :dilcikar:

Şu anda konuşmuyoruz hatta bu bir ara beni facebookta arkadaşlıktan çıkarmış 1 hafta sonra tekrar ekledi ondan sonra habile faceten mesaj atmaya başladı seni arkadaşlıktan çıkardım ama başka şeyleri kafama taktığım için arkadaşlık isteğimi kabul edermisin diye en sonunda geçen gün ekledim ama konuşmuyoruz hala ben girmiyorum. :dilcikar:

bu durumda iki olasılık var: senin onu reddetmene epey bozulmuş, bu durumu çok ciddiye almış sonra pişman olmuş. ya da başka işler peşinde, seni de oyuna dahil ediyor. başka kızların da peşinde koşmadığını anlaman gerek biraz da olsa.

Back
X