- 25 Ocak 2011
- 685
- 486
- 303
- 28
- Konu Sahibi forestfruitcake
-
sevişmeye karar verdiniz orası tamam da konuşmasından esprisinden mi mideniz bulandı ben onu anlamadım?
Hah iste bende aynen öyle düşündüm cidden o sekilde sordu sankiEğer gerçekten iyi niyetle, saflığına dediyse güler geçerdim.
Yok öyle değilse elif'in bizi basmasıyla birlikte aramıza katılması adına bazı fantezileri mi vardır nedir diye düşünürdüm.
Senin en sevdiğin yemek tost mu? Desem onu da anlamazdı muhtemelen. Amaaan laçka işte.
Ya konu o değil o olay ikimizin isteğiyle oluyo ben diğer arkadaşımı muhabbete kattığı için rahatsız oldumbelliki o seni görmeye değil kendini tatmin etmeye geliyor.pek iyi niyet göremedim..kendinizi kullandırıp bi aptallık yapmayın..
iliskimiz ciddi hani bu konularıda konuşuyoruz yeri geliyo ama ev arkadaşımı muhabbete katınca soğudum buz gibiBu konuşmalardan ciddi bir ilişkiniz olmadığını ve şehirdışından yani uzaktan ilişki yürüttüğünüzü anlıyorum dogru mudur? Konu gerçekse seçimlerini dikkatli yap.Bugün olmasa bile mutlaka o Elif'e birgün basılırsın ya bu sevgilinle ya başka sevgilinle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?