Ya bizi basarsa?

Ben de harfiyen bu yazdıklarınıza katılıyorum. Böyle kadınlar gerek bu ülkeye.

Hı hı evet. Cok güzel anlamissiniz tebrikler anlatmak istedigimi kimlanbu Neyse benim maksadım hasıl oldu, anlamak isteyenler de anladi, tartisarak enerjimi harcamayacagim, siz nasilsa işinize geleni konuşacaksiniz yine.
M myskybeatsyours mevzunun sizinle ilgisi yoktu. tartismanin ilk mesajindan bahsetmistim. Keske anlasaydiniz.Neyse

Not: Cinsiyet belirtmiyorum kadin degil o sebeple, hitap ediyorum "bayan" dogru olani. Bu tür hatali takintilardan vazgecin. Bknz.TDK. Okumak iyidir, arada deneyin.

Yazmadan edemeyeceğim ya...
Sürekli batı'yı eleştirenler aslında Batı'ya kurban olmanız lazım.

Batı'yı da çok iyi bilirim çünkü Paris doğumluyum ve ne yazık ki gelişmemiş ülkelerin halini de görüyoruz.

Evet, bu gerçeği kabullenmek ile bitiyor bu iş Türkiye ne yazık ki gelişmemiş ve gelişmeye çalışan bir ülke.

Eğitim sistemi yıllarca oturmamış. Her yıl eğitim programı değişiyor.
En son evrim teorisi müfredatan kaldırdı. Gerekçesi ise güya Evrim Teorisi Din'i ve Allahın varlığını yalanlayan bir teoriymiş güya.

Yalan! Ben o Teori yi daha ilk okulda öğrendim ve aksine o Teori allahın varlığını sorgulayan bir teori değildir. Aksine Darwin (evrim teorisi ona ait dir) ve Darwin gibi bir çok bilim adamı Allah'ın varlığına inanırlar çünkü Bilim in dahi kanıtlamadığı bir çok şey var...

Sadece eğitim değil.

Mesela Trafik... burda ki trafiğe bir bakın. Yaya' ya yol vermek yok, sinyal vermek yok, deli gibi makas atmalar. Sağ lı Sol lu solamalar.
Birde Avrupanın trafiğine bir bakın.
3 ay önce hiç yurt dışına çıkmamış kuzenim fransa ya tatile gitti. Ve kuzenim nasıl şaşırıyor. Ya adamlar nasıl saygılı, nasıl centilmen kullanıyorlar. Her dönüş te sinyal, yaya'ya yol vermeler, yavaş sûrenler sağ şerit de hızlılar sadece sol şerit de...

Burda Ambülans a bile yol vermeyen medeniyetsizler ile dolu yollar... veya ambülansın geçişini fırsat bilip uyanık uyanık arkasından geçmeye çalışanlar...

Evet Batı da daha ilk okul da cinselliğin eğitimini veriyorlar ve ben o eğitimi daha küçük yaşta aldım. Ama sapık mıyım aksine. 26 yaşındayım, yalnız yaşıyorum ve kimseylede sevişmiyorum. Zamanı geldiğinde ise sevişirsem sevişirim. Ben yetişkin bir kadınım.

Bu eģitimi çok genç yaş ta almak çok güzel ve küçük yaş ta bilinçleniyoruz. Cinseliği yasak olarak görmüyorlar. Normal bir eylem ki bence de normal bir eylem. Su içmek nasıl normalsa nasıl bir ihtiyaçsa seks te öyle.

Hiç kusura bakmayın ama istatistiklar ortada...

Allah yukarda size yemin ederim tek bir Fransız çocuğunun taciz ine lafına uğramadım. Ama orda bile laf atanlar taciz edenler ne yazık ki Türkler ve Araplar... o kadar traji komik ki Fransızca laf atıyorlar, yüzlerine bakmadığımîzda Türkçe küfür ediyorlar veya Arapça.

Tûrkiye de ise ne zaman sokağa çıksam... ila ki en az 1 erkeğin göz veya laf veya el ile taciz ine uğruyorum.

Sadece bunlar da değil :

Orada mesela düşünce özgürlüğü var... gazetecileri düşünceleri yüzünden hapse atmazlar veya halk tarafından linç e uğramazlar.

Herkes düşünmekte özgür. Şimdi twitter le girseniz Fransız Cumhurbaşkanına istediğiniz eleştiriyi yaparsınız.

En önemli konulardan biriyse Hastaneler ya...

Hastaneye bir girin ya. Herkes sırasını bekler kimse dam diye girmez doktorun odasına. Kargaşa yok. Sekretere bağırmaz kimse. Oturursun sıranı adam gibi beklersin üstelik orada tüm hastaneler devlet e ait dir. Evet çünkü medeniyet.
Burda bir devlet hastanesine giriyorsunuz girdiğinize bin pişman oluyorsunuz.

Banka lar mesela.
1000 euros evet yalnızca 1000 euros dan itibaren para çekmek istiyorsan bankanın kapalı ve kilitli odalarına arıyorlar... ve orada paranı alıyorsun kimse görmeden. Evet çünkü medeniyet.

Peki burda 100 000 lira 500 000 lira hangi rakam olursa olsun bankacı banko da herkesin gözünün önünde tak tak diye koyar parayı. Ayıp ya cidden ayıp.

Ve en önemlisi fransa da öyle yasalar var ki...
Çocuğun poposuna vurmak yasak direkt hapis cezasi.
Fransa da çocuk gelinler gündemde değil çünkü yok çünkü nikah yasak çocuklara.
Tecavüz gündem de değil... çünkü öyle tehlikeler yok. Sokak ta korkmadan özgürce yürürsün saat kaç olursa olsun kendini güvende hissedersin.

Çevre kirliliği yok. Belki fransız toplumu kendi evinde temiz değil ama sokak ta çöp bulamazsın. Boşuna dünya nın en turistik ülkesi değil. Doğa yı korurlar. Yeşilik yerlerde mangal yapmak yasak. Olurda yangın çıkar da diye önlem almak için. Fransız şehirlerinde gökdelen bulamaszınız. Sadece Paris te iş merkezleri olan bir bölge bulunuyor.

Her şehirde iş imkanları var. Her şehirde üniversite var.

Sokak hayvanları yok. Kuzenim bunada şaşırmıştı. Hayvanlar evlerde beslenir. Çünkü onlarda yaşıyorlar tıpkı insanlar gibi. Insanlardan farkları yok.
Kedi lere taş atan yok, köpekleri bilerek ezen yok. Çünkü medeniyet!

Hayvanlara tecavüz eden yok!...

Bunun gibi bir sürü örnek var.

Siz ne derseniz diyin.
Medeniyet en önemli unsuldur. Ve kabul edin gelişmemiş ülkelerde medeniyet yok tıpkı Tûrkiye de ki gibi
Kadına hayvanlara saygı yok!!!!!!!!!!!

Kabul edin Batı nın tırnağı olamayız.
Sanat a saygı yok, insana saygı yok, bilim adamlarına, gazetecilere saygı yok.
Özet insana saygı yok.

Cinseliğe gelecek olursam da bilinçlenmeliyiz... çünkü tûrkiye de durum gün geçtikçe vahim olmaya başladı. Biz kadınız ya. Biz özgûrüz.

Islamında Reformlaşması şart....

Gurur kırıcı bir durum ,ne kadar aptalca bir düşünce , bence Elif 'e bahsetmeyin bu konudan erkek arkadaşlarınıza karşı bir ön yargı oluşturur kafasında. Umarım karakteri oturmuş biri çıkar karşınıza .

Gerçekler çok acı ama ne yazık ki böyle. Sana tüm kalbimle katılıyorum. Bende Avrupa doğumluyum. Türkiye de yaşıyorum.Babam kesin dönüş yaptığı için. Yoksa bana kalsa orada yaşamıma devam ederdim artık ailem burada evliyim asker eşiyim Türkiye yi çok seviyorum. Bir gün medeni olmak dileğiyle.

Bence şaşırılmaması gereken bir şey adamın bu yönde arzusu olması
Şu açıdan;
Siz bu adamı kabul edersiniz etmezsiniz o ayrı.
Lakin yüzyıllardır süregelen bir cinsellik tabusu hakim ülkemizde. Ve erkekler p*rno izleyerek büyüyorlar burası bi gerçek.
Bu nedenle hayal güçleri ve fantazileri de ona entegre oluyor ister istemez.
Bu da potansiyel sapıklar doğuruyor.
Suç erkelerde mi yoksa toplumda&ailelerde mi bilemiyorum.

Bu ülkede cinsellikte özgürlüğün olamayacağını bir kez daha görmüş bulunmaktayız. Eminim o adam gelse, bişeyler yaşansa, sonra herhangi bir sebepten ayrılmaya kalksa kadın; üstüne taciz, şantaj, psikolojik işkenceye maruz kalacaktı. Neyse ki en baştan adamın nasıl bir pislik olduğu ortaya çıktı. bununla geçmiş olsun...

Siz okuduysanız yeter bize :) Siz okumuş iseniz biz cahil kalalım...
okuyom ben yaaa.... elinizle diplomanız ile bekliyoruz sizi... tamam ikna olduk okuduğunuza, çok okuyorsunuz, en çok okuyan sizsiniz, biz hepimiz cahiliz

Ne güzel de biliyosunuz kendinizi sizde de baki kalmis maalesef. kimlanbu

Kendini bilmek iyidir. Ya kendimi bilmeden dolaşsaydım ortalıkta, "ben bilirim, ben doğruyum, siz hatalısınız" diye.
Allah korusun.
hem eşeklik iyidir, deneyin derim Belki de hiç yabancı olmadığınızı göreceksiniz

Ya ben açıkçası elif bizi basarsa lafından kötü bir şey anlamadım. Aksine uzun süredir beraber değilseniz şunu merak ediyor olabilir arkadaşlarınıza siz aranızdaki münasebeti anlatıyor musunuz bunu öğrenmek istemiş olabilir. Siz zarf atınca o da sizi denemiş olabilir bilmiyorum ben açıkçası dediğiniz gibi de olabilir ama öbür türlü de olabilir..

keşke fake mesaj ss'i gösterip yazmış gibi yapsaydin böyle olunca insan acaba mi diyor. Ama sen daha iyi bilirsin içine kurt düşmüştü zaten, bir de eğer kaybetme korkusu olsaydı seni denediğini ispatlayamayacagi icin hic bu oyuna girişmezdi. Ben de benimkiyle ayrıyken kuzenimin gelin hamamına gittim, oradan checkin yapmıştım. Ne gerek varmış beni erkeklerin orada çıplak hayal etmesine. Seninkinin soyledigi şey gibi. Kendi başkası için oyle düşünecekti herhalde. Ya var ya eskiden kıskançliktan hoşlanan ben, şimdi kıskançlik yaptığı zaman direkt kendi düşüncesini beli ettigi için sinir oluyorum. Spor salonuna gidiyorum yok işte oraya sırf kadınların k*cina başına bakmaya gelenler var gitmiyceksin diyor. Eskiden olsa kıskanması hoşuma giderdi ama şimdi demek kendi o niyetle gidecek diye tepem atıyor. Aslında ona da bi zarflama lazım ama dur bakalım düşünucem bunu.

Barışmak için çabalıyor mu şimdi ne durumdasınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…