Ya bizi basarsa?

Evde bir arkadaşın varken sevgilinin gelip kalması tuhaf değil mi?
Yakınlaşma olmasa bile insan sarılır öper gülüşür vs. Neden çağırdın ki?

Aynen katiliyorum

Ben Elifin yerinde olsam istemezdim

Yaz sicaginda kendi evimde ne sortla gezebilirim ne de rahatca banyo yapabilirim banyodan cikarken herif gorur ederse diye.

Nabzınızı yoklamış, belki kabul edersiniz diye tabi çirkin bir davranış yapmış biraz uzak durun evinize çağırmama kararınız çok mantıklı olmuş

Bence konunuzu duzenleyin yoksa evlilik disi cinsel beraberlikle ilgili ahkam kesmeye gelenlerle dolacak burasi. Erkek arkadasina kendini 'kullandirtma' agdgshshh

+1
Buralar karisir
Yerimi aldim bekliyorum yiyin millet birbirinizi yiyinnnnnnnnnnn

Evet fazla açık olmamış konu sanırım tam olarak o yüzden rahatsız oldum.. farketmedim hatta onun fazla rahat olduğunu benimle arkadaşlığını onaylama dığını falan söylüyodu. Neler düşündü rahat derken kim bilir rezil ya

bu kişi senle cinsellik yaşamak için geliyor...bu nasıl aşklar bu nasıl sevgiler bu zamanda...bazıları için aşk yatak demek.zaten bir kaç defadan sonra bye bye aşkım bitti der giderler..

sevişmeye geliyorum ortamı hazırla demiş, artık seni ne kadar hafife aldıysa.

ben olsam tekmelerim.

Aynen katiliyorum

Ben Elifin yerinde olsam istemezdim

Yaz sicaginda kendi evimde ne sortla gezebilirim ne de rahatca banyo yapabilirim banyodan cikarken herif gorur ederse diye.
Aynen.
Anne kuzen gelmesi ayrı sevgili kişisinin gelmesi ayrı.
Ayrıca arada cinsel muhabbetler şakayla dönüyor bile olsa bi erkek "Elif bizi basarsa ahuahuahu" diye dalga geçmez. Aksine "ya canım ben geliyorum ama arkadaşın rahatsız olabilir sonuçta ortak kullandığınız bir ev hem rahat da olamayız" falan der en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…