ya bunuda mı görücektim!

aynen onada yazık ya ama bence biliyor ve kabullenmiş şekilde midesi geniş eşininde tıpkı kendi gibi..karısının arkasındanda demediğini koymamıştı küfür etmedi tabi ama şikayetçiydi..bunlar nasıl bir paradoks ya çözmek imkansız..kendi çöplüklerinde oynasınlar bakalım.

eski eşinle severek evlenmişsin.
onunla o kadar anı biriktirip silebilmiş hayatına devam edebilmişsen zaten bunu da unutursun sadece biraz zaman.
hayatını harcamaya üzülmeye değmez böyleleri için.
hiç olmamış gibi davran düşünme aklına başka şeyler getir.
böyle bir insandan sadece zarar gelir.

Olayın çok ilerlemesinin düşünüp teselli bulabilirsin ya nişanlıyken olsaydı bu durum yada evlendiğinde Allah korusun

Senden cok karakteri bozuk olan birinden kurtlmssken yeniden barisan diger kadina acidim canim.sanada cok gecmis olsun bi beladan kurtulmussun

Oyüzden boşver , sen uzak dur, dediğin gibi kendi kendilerine etsinler bakalım, Eminim ilerde daha düzgün biri olur ve iyiki bu kişi olmamış dersin, şimdi biraz üzülürsün elbet ama geçecek, yol yakınken gerçek yüzünü gördüğün iyi olmuş

Niye hic sasirmadim acaba

Simdiki erkeklerin arasinda gercekten adam yok hepsinin gozu basi oynuyor

Evlisi nisanlisi elinde telefon kizlarla mesajlasir soytarilik yapar

Bekarinin ne b.k yedigi belli degil

Sizin adam ruh hastasi gercekten, madem eski esindeymis akli madem onunla barismak pesindeymis neden sizin de hayatinizi b.k ediyor?

Eski es zaten garip bir kadin, hayatinda biri oldugunu bile bile nasil barismis yani ayrildiktan sonra aralarina biri gelmis bunu benim midem almazdi. Bunlarin topu midesiz mi artik manyak mi nedir uzak dur hepsinden

o halde şöyle söyleyeyim...
eski eşinizi unuttuysanız bu adamı da unutursunuz elbette...
çünkü şu hayatta ne acılar unutulmuyor ki.. sonuçta dünya biz insanlar için var...

Canim cok mu safsin nedir. İlk defa birine askim demis mis ..sende inandinmi buna.
Adami dusunme olaydan ders cikarmaya bak ki birdaha sen kestirip atarsin ilk suphelerinde. Mesela adam celiskiliymis baksana...mesajlasirken ask bocegiymis yuzyuze gelince oyle degilmis. Hislerine guven ve boyle celiskili adamlardan uzak dur. Hayat devam ediyor ayrica...hic uzulmeye degmez..insallah karsina sevip sevilecegin biri cikar canim.

Hic uzme kendini ne mutlu ki kurtulmussunuz daha ileriye gitse ne olacakti oyle dusunun

hayat devam ediyor ama iyice güvenim kalmadı kimseye böyle gardımı alıp herkese karşı nasıl mutlu olnur ki çok kirlendi ya dünya oda bize denk geldi.

aynen çok midesizlermmiş bende uzak durmayı seçtim zaten .sence mutlu olurlar mı ??? yani okunmuş kitap tekrar okunur mu çok merak ediyorum o adam mutlu olucak mı yani şimdi eski karısıyla

öyle düşünüyorum tabide ..kırılmışı çok çabuk kırabiliyorlar ya nasıl insan bunlar ya nasıl insanın en çok zoruna giden şey bu olmalı.

insanoğlu yaratılışı gereği bencil, bazılarımızda bencillik çok daha fazla. bazılarının gözü de bu bencillikle kararıyor.
şimdi düşünün o adamın eşi duysa barışma sürecinde sizinle görüştüğünü kıyamet kopar.
aptal bir adammış demek ki böyle bir riske girilir mi?
bence Allah sizi korumuş, şükredin.

Bu şekilde düşünerek saplantılı biri olmaktan bir adım öteye gidemezsin.
Başından boşanma geçmiş, nasıl toparlanman gerek, nelere ihtiyacın var iyi biliyorsundur.

İyiki gitmiş diyeceğin günleri görürsün inşaAllah:)

Karaktersiz herif.. karısına da düzmüştür yalanları sen yokken yemeden içmeden kesildim nefes bile alamadım diye, kadın gerçekleri bilse heey heey

teşekkür ederim :) anladım biraz sarıyorum gerçekten :))

Karaktersiz herif.. karısına da düzmüştür yalanları sen yokken yemeden içmeden kesildim nefes bile alamadım diye, kadın gerçekleri bilse heey heey
ya işte karısının haberi olması mı gerekirdi diyorum ama o malını iyi tanıyordur ya zaten tahmın ediyordur biliyordur bazı şeyleri bilerek kabul etmiştir ..öyle midesizler bence .

Al bütün msjlarini varsa fotolarını eşine yolla. Ayrilmasalarda kadın bozulur bu yaptigina. Ben normalde çirkef biri değilim ama o bunu hakedio. Allaha havale et

Reddedilme ihtimaline karşılık başkasını hazır bulunduruyorlar. Benim eski öküz koca da yaptı aynısını. O kadar zayıflar ki. Tek başına yaşamayazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…