aynen onada yazık ya ama bence biliyor ve kabullenmiş şekilde midesi geniş eşininde tıpkı kendi gibi..karısının arkasındanda demediğini koymamıştı küfür etmedi tabi ama şikayetçiydi..bunlar nasıl bir paradoks ya çözmek imkansız..kendi çöplüklerinde oynasınlar bakalım.En azından daha ileri gitmeden öğrenmişsiniz buna da şükür, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bundan sonra inşallah. Yalancının tekiymiş, inşallah eski karısı da aynı hatayı yapmaz da tekrar evlenmez bu yalancı adamla
Olayın çok ilerlemesinin düşünüp teselli bulabilirsin ya nişanlıyken olsaydı bu durum yada evlendiğinde Allah korusunevlenip ayrıldım.2yıl geçti.ortak arkadaşımız tanıştırdı biriyle oda evlenip ayrılmıs 8 ay geçmiş ben erken daha senin zamana ihtiyacın var falan derken görüşmeye başladık falan adam sanal klavyede deli gibi aşık bana mesajlaşırken yani..yanıma gelince hiç belli değil sevdiği.. dedim bu işte bir şey var temkinli ol kızım .. iki ay görüştük ha düzelir belki sevgisini gösteremiyormuş fazla falan filan derken bir gün yanımda gizli bir konuşma yaptı gzili derken suan musait değilim faaln dedi kuzenine..akşam ortak bir arkadaş vasıtasıyla bir resimle öğreniyorum ki bütün kuzenlerini eski karısı ile barışabilmek için seferber etmiş...bunu açık açık söylemedi tabiki bana ben anlayıp görüşmeyi sonlandırdım.canım acımadı değil hoşlanmıştım ve boşanmamdan sonra ilk sevgili olduğum insandı..ve geçmişimde beni ne kadar üzdüklerini biliyordu.. ve bitirdikten 15 gün sonra eski karısıyla barıştılar 4 yıl evlilikleri vardı .. hiçbir şey diyemedim engelledim her yerden ..bu sefer canım beş beter acıdı artık kesinleşti ya ..ben şimdi onun için neydim bir insan başka birini severken çok severken başka birine daha seni çok seviyorum nasıl diyebilirdi....gitmemede laf etmedi gitme demedi bana .. 27 gün olmuş biteli hala aklımdan çıkmadı hakaret edicek gücü bile bulmadım kendimde adam şimdi bana kalkıpta 4 yıllık evliliğimi kurtardım sanane biz ayrıydık senle zaten dese bana .. ya der mi der .canım acıdı ya ..yine kırgınım.üzgünüm ama beni iki çcukla ortada bırakmış muamelesi yapmadım yapmıcam pisliğe.öyle işte bunuda göreceğim varmış bacılar.. gider dimi aklımdan çıkar gider( hazmedemiyorum yaptığını.az kaldı ama sanki
Senden cok karakteri bozuk olan birinden kurtlmssken yeniden barisan diger kadina acidim canim.sanada cok gecmis olsun bi beladan kurtulmussunevlenip ayrıldım.2yıl geçti.ortak arkadaşımız tanıştırdı biriyle oda evlenip ayrılmıs 8 ay geçmiş ben erken daha senin zamana ihtiyacın var falan derken görüşmeye başladık falan adam sanal klavyede deli gibi aşık bana mesajlaşırken yani..yanıma gelince hiç belli değil sevdiği.. dedim bu işte bir şey var temkinli ol kızım .. iki ay görüştük ha düzelir belki sevgisini gösteremiyormuş fazla falan filan derken bir gün yanımda gizli bir konuşma yaptı gzili derken suan musait değilim faaln dedi kuzenine..akşam ortak bir arkadaş vasıtasıyla bir resimle öğreniyorum ki bütün kuzenlerini eski karısı ile barışabilmek için seferber etmiş...bunu açık açık söylemedi tabiki bana ben anlayıp görüşmeyi sonlandırdım.canım acımadı değil hoşlanmıştım ve boşanmamdan sonra ilk sevgili olduğum insandı..ve geçmişimde beni ne kadar üzdüklerini biliyordu.. ve bitirdikten 15 gün sonra eski karısıyla barıştılar 4 yıl evlilikleri vardı .. hiçbir şey diyemedim engelledim her yerden ..bu sefer canım beş beter acıdı artık kesinleşti ya ..ben şimdi onun için neydim bir insan başka birini severken çok severken başka birine daha seni çok seviyorum nasıl diyebilirdi....gitmemede laf etmedi gitme demedi bana .. 27 gün olmuş biteli hala aklımdan çıkmadı hakaret edicek gücü bile bulmadım kendimde adam şimdi bana kalkıpta 4 yıllık evliliğimi kurtardım sanane biz ayrıydık senle zaten dese bana .. ya der mi der .canım acıdı ya ..yine kırgınım.üzgünüm ama beni iki çcukla ortada bırakmış muamelesi yapmadım yapmıcam pisliğe.öyle işte bunuda göreceğim varmış bacılar.. gider dimi aklımdan çıkar gider( hazmedemiyorum yaptığını.az kaldı ama sanki
Oyüzden boşver , sen uzak dur, dediğin gibi kendi kendilerine etsinler bakalım, Eminim ilerde daha düzgün biri olur ve iyiki bu kişi olmamış dersin, şimdi biraz üzülürsün elbet ama geçecek, yol yakınken gerçek yüzünü gördüğün iyi olmuşaynen onada yazık ya ama bence biliyor ve kabullenmiş şekilde midesi geniş eşininde tıpkı kendi gibi..karısının arkasındanda demediğini koymamıştı küfür etmedi tabi ama şikayetçiydi..bunlar nasıl bir paradoks ya çözmek imkansız..kendi çöplüklerinde oynasınlar bakalım.
aynen onada yazık ya ama bence biliyor ve kabullenmiş şekilde midesi geniş eşininde tıpkı kendi gibi..karısının arkasındanda demediğini koymamıştı küfür etmedi tabi ama şikayetçiydi..bunlar nasıl bir paradoks ya çözmek imkansız..kendi çöplüklerinde oynasınlar bakalım.
o halde şöyle söyleyeyim...evet canım
ya ilk kez birine Aşkım demiş bana bu iki ayıda dolu dolu yaşamıştık yani ikimizin doğum güününü kutladık bu iki ayın içinde seviyeliydide çok ilişkimiz tesadüflere dayanan bir ilişkiydi..kolay kolay bulunamıcak bir ilşkiydi ddeğişikti yani beni unutmuş mudur acaba veya o benim hala aklımda ya bende onun aklında olduğum için mi :S:S:S:S
doğru diyorsun orası öyle tabi ama keşkede hiç çıkmasaydı karşıma daha iyi olurdu kimseye güvenim kalmadı yaHic uzme kendini ne mutlu ki kurtulmussunuz daha ileriye gitse ne olacakti oyle dusunun
hayat devam ediyor ama iyice güvenim kalmadı kimseye böyle gardımı alıp herkese karşı nasıl mutlu olnur ki çok kirlendi ya dünya oda bize denk geldi.Canim cok mu safsin nedir. İlk defa birine askim demis mis ..sende inandinmi buna.
Adami dusunme olaydan ders cikarmaya bak ki birdaha sen kestirip atarsin ilk suphelerinde. Mesela adam celiskiliymis baksana...mesajlasirken ask bocegiymis yuzyuze gelince oyle degilmis. Hislerine guven ve boyle celiskili adamlardan uzak dur. Hayat devam ediyor ayrica...hic uzulmeye degmez..insallah karsina sevip sevilecegin biri cikar canim.
aynen çok midesizlermmiş bende uzak durmayı seçtim zaten .sence mutlu olurlar mı ??? yani okunmuş kitap tekrar okunur mu çok merak ediyorum o adam mutlu olucak mı yani şimdi eski karısıylaNiye hic sasirmadim acaba
Simdiki erkeklerin arasinda gercekten adam yok hepsinin gozu basi oynuyor
Evlisi nisanlisi elinde telefon kizlarla mesajlasir soytarilik yapar
Bekarinin ne b.k yedigi belli degil
Sizin adam ruh hastasi gercekten, madem eski esindeymis akli madem onunla barismak pesindeymis neden sizin de hayatinizi b.k ediyor?
Eski es zaten garip bir kadin, hayatinda biri oldugunu bile bile nasil barismis yani ayrildiktan sonra aralarina biri gelmis bunu benim midem almazdi. Bunlarin topu midesiz mi artik manyak mi nedir uzak dur hepsinden
öyle düşünüyorum tabide ..kırılmışı çok çabuk kırabiliyorlar ya nasıl insan bunlar ya nasıl insanın en çok zoruna giden şey bu olmalı.
ya ilk kez birine Aşkım demiş bana bu iki ayıda dolu dolu yaşamıştık yani ikimizin doğum güününü kutladık bu iki ayın içinde seviyeliydide çok ilişkimiz tesadüflere dayanan bir ilişkiydi..kolay kolay bulunamıcak bir ilşkiydi ddeğişikti yani beni unutmuş mudur acaba veya o benim hala aklımda ya bende onun aklında olduğum için mi :S:S:S:S
teşekkür ederim :) anladım biraz sarıyorum gerçekten :))Bu şekilde düşünerek saplantılı biri olmaktan bir adım öteye gidemezsin.
Başından boşanma geçmiş, nasıl toparlanman gerek, nelere ihtiyacın var iyi biliyorsundur.
İyiki gitmiş diyeceğin günleri görürsün inşaAllah:)
ya işte karısının haberi olması mı gerekirdi diyorum ama o malını iyi tanıyordur ya zaten tahmın ediyordur biliyordur bazı şeyleri bilerek kabul etmiştir ..öyle midesizler bence .Karaktersiz herif.. karısına da düzmüştür yalanları sen yokken yemeden içmeden kesildim nefes bile alamadım diye, kadın gerçekleri bilse heey heey
Bence de. Aldatmak oluyor bu çünkü resmenAl bütün msjlarini varsa fotolarını eşine yolla. Ayrilmasalarda kadın bozulur bu yaptigina. Ben normalde çirkef biri değilim ama o bunu hakedio. Allaha havale et
Reddedilme ihtimaline karşılık başkasını hazır bulunduruyorlar. Benim eski öküz koca da yaptı aynısını. O kadar zayıflar ki. Tek başına yaşamayazlar.Zor durum Allah yardımcınız olsun. Böyle karaktersiz bende var benle barışmak için çabalarken hayatında meğer başka biri varmış madem onlasin niye benle barışmak için cabaliyon hadi benle barışmak için cabaliyon o kadının ne günahı var hadsiz adı şeref yoksunu pislik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?