ya bunuda mı görücektim!

Bence de. Aldatmak oluyor bu çünkü resmen
Evet kadın cunki kendini özel hissedio ve emin hissedio kuzenler süprizler felan. Acayip bozulur ve bunu adamın burnundan getirir. Kaybedecek neyin varki. Şükret başta çok üzülüyo insan sonra unutup gidio...

Al bütün msjlarini varsa fotolarını eşine yolla. Ayrilmasalarda kadın bozulur bu yaptigina. Ben normalde çirkef biri değilim ama o bunu hakedio. Allaha havale et
ya işte karısının haberi olması mı gerekirdi diyorum ama o malını iyi tanıyordur ya zaten tahmın ediyordur biliyordur bazı şeyleri bilerek kabul etmiştir ..öyle midesizler bence .

Ne gerek var??
Böyle davranınca adamla daha çok uğraşıp kafanı daha çok onunla meşgul edeceksin..
Yetmeyecek belki manyak çıkacak sana salça olacak.
Al başına belayı..

Senin bu herifle geçen zamanına acıyıp, üstüne sünger çekmekten başka kendin için yapacağın hiçbirşey yok bence..

Onlar bi şekilde yol almaya başlamış.
Sen de artık başını önüne çevir.

Tabikide gerek yok. Ama onun yaptığına gerek varmıydı yani hem eşiyle barışma peşinde birde başkalarını kandırıo. Biz hep susuyoruz aman Allahindan bulsun dioruz sonra yine yine yapiyorlar yüz buluyorlar

Tabikide gerek yok. Ama onun yaptığına gerek varmıydı yani hem eşiyle barışma peşinde birde başkalarını kandırıo. Biz hep susuyoruz aman Allahindan bulsun dioruz sonra yine yine yapiyorlar yüz buluyorlar
Sen konuşman gereken zamanda konuşmamışsın şimdi karısıyla barışmış olan olmuş konuşmak seni "yuva yıkmaya çalışan kadın" durumuna sokacak sadece.
Bizi çekwmiyorlar dese adam
Ya da kadın benden önceymiş dese ne yapacaksın?
Daha çok sinir olacaksın

Burada sadece konuşuyoruz tabii karar senin.
Dediğini yaparsan da buraya yaz takip edelim.

Konu sahibi değilmişsin, yeni farkettim

Aynı değil de yakın bir şey yaşadım yakın zamanda. Seninki biraz daha ağır tabi. Ama insan anlam veremiyor gerçekten.
Aynı anda birçok kişiye aynı şeyleri söylerken mideleri alıyor.
Allaha havale et devam et. Geçmiş olsun canım.

İnsanlardan nefret ermeye başladım.artık hiç bir şeye şaşırmıyorum.kurtulmuşsun üzülme değmez

Ooooo tatlım kurtulmuşsun...Sevin kurban kes...Ben eski eşiyle inatlasip bak nasıl oluyor gör diye binbir oyunla evlenip sonra pişman olup iki üç aylık karısını dövüp kapıya koyan tanıyorum...sen sevgilikte kurtulmuşsun...diğerinin üzüntüsü cigere yapışıyor...

Sizi yara bandi gibi kullanmis anlasilan belki de eski karisini kiskandirma araci yapti. Ne pislik adammiş kusura bakmayin ama duygularinizla oynamiş ustelik siz bu kadar hassas bir zamaninizdayken..
Uzmeyin kendinizi onun iliskisi yine sallanir saglam gitmez gibi geldi bana o adamdan kimseye hayir cikmaz. Siz yolunuza bakin bir sure iliski yasamayin kafanizi toparlayip baska ilgi alanlari bulmaya calisin.. Olacagi varmis oldu kendinizi yipratmaya degmez

zamanla unutuluyor canım benzerini yaşadım. eski karısı ile barıştı hatta sonra ayrıldılar başkası ile evlenmiş ve emin ol unutuluyor.

Böyle insanlar için üzülmeye değmez canım. İnşallah daha helal süt emmiş birisini bulursun.

Kadın ya da erkek boşandıktan sonra iki sene başka ilişkiye başlamamalı diye düşünüyorum

Merhaba sizin adınıza üzüldüm açıkçası. Öncesinde biten bir evlilik ve yaşanan hayal kırıklıkları. Tekrardan toparlanıp yeniden sevmeye çalışmak ve yine hayal kırıklıkları. Gerçekten böyle şeyler insanı yerle bir edebiliyor benim kaderim mi böyle dediğinizi duyar gibiyim.
Fakat hiç üzülmeyin sizi daha fazla üzmesine izin vermeden bitmiş bi şekilde. Bu kişi boşanmadan sizinle görüşmye devam da edebilirdi ucuz atlatmışsınız. Bir daha dönerse kabul etmemenizi tavsiye ediyorum.

aman Allah yüzünüze bakmış ta erkenden kurtulmuşsunuz boşverin unutursunuz da yakında şükür etmek lazim

Ya iş ciddeye binseydi diyelim ki evlendiniz bu adam eski karisana aşık bu seni bırakıp eski karısına tekrar dönseydi ne yapacaktiniz ucuz kurtulmuşsunuz böyle bir adamdan .neyse sizin ki sadece boşluktan kaynaklanan acı oda zamanla gecer eğer karısıyla tekrar ayrılırsa ola ki yanlışlıkla bile hayatına alma .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…