ya bunun adı nedir;koyamadım????

Sen aşıksınn arkadaşşş

Yerinde olsam heyecanı yenmeye değilde doya doya yaşamaya çalışırdım şimdi dönüp geçmişe bakınca daha iyi anlıyorum o heyecanlar elmayla şekeriymiş şimdi yanlızca sapı kaldı elimizde git arkadaşım koroyada git yemekhanedede dikizle ,, ayyyy geliyo geliyo derken heyecandan arkadaşının kolunuda çimdikle

eğer görürse ne kadar gevvşek bi kız demez mi? yani bunlar eğlenceli şeyler fakat karşımakinin ne düşündüğüne çok önem veririm ben

bugün de yemekhanede karşılaştık ama bakamıyorum napçam ......

ayy çok heycanlı yaa bende sevgilimle böyle olurdum :) hem onu görmek isterdim hem bakıtıgımı anlamasın isterdim kendimi naza çekerdim sana şu kadar söyliyim 3 günlük dünya bir daha şu anlarını yaşayamıcaksın bak gitsin belli et ondan hoşlandığını:)

Bencede yaa, bekle bekle nereye kadar

ama bi kaç kez kursta hani hatalarımızı düzeltti bi konuşmamız oldu ben bişeyler sordum...kızlar diyor ki gördüğünde gözgöze geldiğiniz de selam ver en azından aranızda bi muhabbet olur... ama ben heyecan yapıyorum bırakın selam vermeyi bir an önce ordan kaçmak istiyorum...

Bence; muhabbetini arttırmaya bak. Muhabbet ettikçe, nasıl birisi olduğunu anlarsın. Hee kafa dengimi, kendi tarafında azıcık rengini belli edersin.

Tatlı heycan bunlar. Tarifi yoktur.

Bencede yaa, bekle bekle nereye kadar

aynen yaa bak ben lisede 1.sınıftaydım sevgilim 3 . sınıftaydı bana geldi teklif etti benimde burnum havadaydı bir sürü teklif vardı o zaman meslek lisesindeydin her yer erkekti 1000 erkek 70 kızdı :) neyse sevgilim teklif etti ben kabul etmedim ama her yanından geçmemde bir durumda bir cümle kurardı gözlerim onu arardı nerde acaba şimdi bana ne der diye böyle böyle çıkmaya başladım şimdi 6 yıldır birlikteyiz :) beklemeye gerek yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…