Ya dalga geçmeyin ama sürtünme ile bir şey yaşadım üstüne adet de oldum ama korkuyorum sizce hamilelik söz konusu olabilir mi?

yadrimciolurmusunuz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2022
9
2
1
26
Araştırmadan önce adet olmanın hamilelik riskini tamamen kaldırdığını düşünüyordum ama araştırdım ve öyle olmadığını öğrendim.
İlişkiden sonraki ilk adetim ertesi gün akşamı oldu normal düzeyde, ondan sonra da oldum yani normal düzeninde bunları düşündüğümde olmadığına eminim diyorum kendi kendime, ama sürekli paranoyak gibi aynadan karnıma bakıp ya varsa diyorum lütfen birisi beni aydınlatsın.
Siz 'bu kadar uğraşacağına git test al' demeden söyleyeyim yaşadığım yerden dolayı test alma veya yaptırma durumu pek söz konusu değil zaten olsa ilk fırsatta alacağım.

Test alma imkanınızın olmadığı bir yerde sürtünme imkanı bulabilmek çok iyiymiş.

Düşünce gücüyle gebe kalamazsınız ama kaygı bozukluğu geliştirebilirsiniz.

Böyle bir ihtimal YOK. Lütfen her yerde herkesin yazdıklarını okuyup böyle kendinizi yıpratmayın. Ve en başta kendinizi böyle pişman olacağınız ya da strese gireceğiniz durumlara sokmayın nacizane tavsiyem budur size.

İlk ve son kez olmuş bir şey gerçekten o kadar çok pişman oldum ki.

İlk ve son kez olmuş bir şey gerçekten o kadar çok pişman oldum ki.
Bu arada kesinlikle yanlış anlaşılmak istemem. Tabi ki sevdiğiniz insanla bir şeyler yaşamanız ve yakınlaşmanız kadar doğalı yok. Benim tavsiyem dikkatli olmanız yönünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…