- 6 Aralık 2022
- 9
- 2
- 1
- 26
- Konu Sahibi yadrimciolurmusunuz
-
Test alma imkanınızın olmadığı bir yerde sürtünme imkanı bulabilmek çok iyiymiş.Araştırmadan önce adet olmanın hamilelik riskini tamamen kaldırdığını düşünüyordum ama araştırdım ve öyle olmadığını öğrendim.
İlişkiden sonraki ilk adetim ertesi gün akşamı oldu normal düzeyde, ondan sonra da oldum yani normal düzeninde bunları düşündüğümde olmadığına eminim diyorum kendi kendime, ama sürekli paranoyak gibi aynadan karnıma bakıp ya varsa diyorum lütfen birisi beni aydınlatsın.
Siz 'bu kadar uğraşacağına git test al' demeden söyleyeyim yaşadığım yerden dolayı test alma veya yaptırma durumu pek söz konusu değil zaten olsa ilk fırsatta alacağım.
Yaşadığım yerde olduğunu söylemedim.Test alma imkanınızın olmadığı bir yerde sürtünme imkanı bulabilmek çok iyiymiş.
Düşünce gücüyle gebe kalamazsınız ama kaygı bozukluğu geliştirebilirsiniz.Araştırmadan önce adet olmanın hamilelik riskini tamamen kaldırdığını düşünüyordum ama araştırdım ve öyle olmadığını öğrendim.
İlişkiden sonraki ilk adetim ertesi gün akşamı oldu normal düzeyde, ondan sonra da oldum yani normal düzeninde bunları düşündüğümde olmadığına eminim diyorum kendi kendime, ama sürekli paranoyak gibi aynadan karnıma bakıp ya varsa diyorum lütfen birisi beni aydınlatsın.
Siz 'bu kadar uğraşacağına git test al' demeden söyleyeyim yaşadığım yerden dolayı test alma veya yaptırma durumu pek söz konusu değil zaten olsa ilk fırsatta alacağım.
İlk ve son kez olmuş bir şey gerçekten o kadar çok pişman oldum ki.Böyle bir ihtimal YOK. Lütfen her yerde herkesin yazdıklarını okuyup böyle kendinizi yıpratmayın. Ve en başta kendinizi böyle pişman olacağınız ya da strese gireceğiniz durumlara sokmayın nacizane tavsiyem budur size.
Çok komiksiniz, insanların darda kalıp yardım istediği konularla dalga geçmekten zevk alıyorsunuz.yolda. Tebrikler. Umarim dogurabileceginiz hastaneye gitme imkaniniz vardir.
Bu arada kesinlikle yanlış anlaşılmak istemem. Tabi ki sevdiğiniz insanla bir şeyler yaşamanız ve yakınlaşmanız kadar doğalı yok. Benim tavsiyem dikkatli olmanız yönündeİlk ve son kez olmuş bir şey gerçekten o kadar çok pişman oldum ki.
Cnm bnm yas kac, arastırmada mı yapmıyorsunuz sizÇok komiksiniz, insanların darda kalıp yardım istediği konularla dalga geçmekten zevk alıyorsunuz.
Artemis yapma bunu sonra alınıyorlarSöz konusu olabilir.
Neden yapsınlar ki? Yorulurlar.Cnm bnm yas kac, arastırmada mı yapmıyorsunuz siz
E ama "söz konusu olabilir mi?" diye sormayacaklar o zaman.Artemis yapma bunu sonra alınıyorlar
Sorana kadarr baksınlar yahu buda mı zor :dNeden yapsınlar ki? Yorulurlar.
Yok yanlış anlamadım, sadece pişmanlığını belirttim.Bu arada kesinlikle yanlış anlaşılmak istemem. Tabi ki sevdiğiniz insanla bir şeyler yaşamanız ve yakınlaşmanız kadar doğalı yok. Benim tavsiyem dikkatli olmanız yönünde
E baksana internette ne görseler inanıyorlar, mantık devre dışı kalıyor.Sorana kadarr baksınlar yahu buda mı zor :d
Bu arada teşekkür ediyorum ciddiye alıp, düzgün cevap verdiğiniz için.Bu arada kesinlikle yanlış anlaşılmak istemem. Tabi ki sevdiğiniz insanla bir şeyler yaşamanız ve yakınlaşmanız kadar doğalı yok. Benim tavsiyem dikkatli olmanız yönünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?