Ya dalga geçmeyin ama sürtünme ile bir şey yaşadım üstüne adet de oldum ama korkuyorum sizce hamilelik söz konusu olabilir mi?

yadrimciolurmusunuz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2022
9
2
1
26
Araştırmadan önce adet olmanın hamilelik riskini tamamen kaldırdığını düşünüyordum ama araştırdım ve öyle olmadığını öğrendim.
İlişkiden sonraki ilk adetim ertesi gün akşamı oldu normal düzeyde, ondan sonra da oldum yani normal düzeninde bunları düşündüğümde olmadığına eminim diyorum kendi kendime, ama sürekli paranoyak gibi aynadan karnıma bakıp ya varsa diyorum lütfen birisi beni aydınlatsın.
Siz 'bu kadar uğraşacağına git test al' demeden söyleyeyim yaşadığım yerden dolayı test alma veya yaptırma durumu pek söz konusu değil zaten olsa ilk fırsatta alacağım.

Bu sitede hergun böyle bı konu açılıyor vallahi birgün sürtüne sürtüne alev alacaksınız söndürende olmayacak
Sitenin girişinde, koridorlarda, her topikte ve bölümde yangın söndürücüler var. Boşuna mı kondu sanıyorsunuz? Söndürürüz biz.

Sitenin girişinde, koridorlarda, her topikte ve bölümde yangın söndürücüler var. Boşuna mı kondu sanıyorsunuz? Söndürürüz biz.
Elimde olsa sitenin girişine çiviyle "sürtünmeyin" yazacağım
Sürtünme kuvvetinin ekmeğini bunlar kadar Isaac Newton yiyemedi ya.

Bibliosmia tam ben diyecektim benim ruyalar diye
Artemissisipi L LADY VEGA kizlar gece gece ne güldüm ya Allah sizide guldursun ortalık surtunup korkanlarla dolmus dalga gecilecegini bile bile geliyorlar
Ağlanacak halimize gülüyoruz, keşke kadınlarımız bedenlerini tanısa. Biz nasıl hamile kalırız diye bi araştırsalar her şey çok daha güzel olacak. Ben bu sitede düşük yaptım ertesi hafta hamile kaldım diyeni gördüm. Kürtaj sonrası ilişkiye girip kanaması olmuş yerleşme kanaması sanmıştı. Üzücü.

Bibliosmia tam ben diyecektim benim ruyalar diye
Artemissisipi L LADY VEGA kizlar gece gece ne güldüm ya Allah sizide guldursun ortalık surtunup korkanlarla dolmus dalga gecilecegini bile bile geliyorlar
Sürtünmesinler ama napalım. Ped vardı hamile miyim,çamaşır vardı hamile miyim,karnım sanki büyüdü hamile miyim ayyyy gına geldi

Maalesef. Şey geldi aklıma,ortaokulda gelişim konularını işlerken sınıfın tüm erkeklerinin kitabı o sayfayı açardı direk, açıp açıp kapatmaktan,kızlar hep bi utanır soru soramazdı. Ne bileyim ped almaya hala utanan var. Sabaha kadar da konuşuruz da...

Ya bilmediklerinden degil bence dalga gecilmesinden zevk aliyorlar. Gercekten bilmeseler yuz tane konu var burda eminim hepsini okumuslardir.

Ya bilmediklerinden degil bence dalga gecilmesinden zevk aliyorlar. Gercekten bilmeseler yuz tane konu var burda eminim hepsini okumuslardir.
Takıntı haline getirenler bu soranlar. Milyon defa da adet görseler acaba diye korkacak olanlar. Mantiksizliginin farkındalar da üstelik.

Takıntı haline getirenler bu soranlar. Milyon defa da adet görseler acaba diye korkacak olanlar. Mantiksizliginin farkındalar da üstelik.
Hem bu kadar korkup hem surekli devam etmeleri peki korkuyosan yapmayacaksin yaptiysan bu kadar takmayacaksın anlamadım neyin kafasındalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…