Sizi birine benzettim..
Nickiniz de ismine benziyor..
Garip bir şekilde o arkadaşımız da bu Dul'luk müessesesinden muzdaripti. Oysa gayet güzel bir işi ve iki tane pırlanta gibi evladı vardı..
Odağınızı kaydırın. Sahip olduğunuz bir çok güzel şey olduğuna eminim. Böyle basit şeyleri bir tür zayıflık olarak görmeyin. Kişilerin sizi nasıl gördüğüyle ilgili değil de, kendi karakterinizde durumu nasıl yönetip yansıtmanız gerektiği ile ilgilenirseniz yakın zamanda herkes mesafesini korur... Dar bir çevre ya da örfi olarak zor, tabulara sahip bir yerde yaşıyor olabilirsiniz. Bu açıdan sizi anlayabiliyorum. Eğer böyle bir şey varsa bir süreliğine kendinizi var olan dar çevrenize (aile) adamanız, çok dertlerini anlatan, çok her şeyi takan, çok herkese her şeyini açan biri gibi görünmemeniz mühim. Ben böyle yapıyorsunuz demiyorum.. Amiyane tabirlerimi mazur görün.. Ama şu sıralar derdiniz yakınlığında kimseyi tutmayın.. İçinizde eski evliliğinizle ilgili bitmeyen bir şeyler kaldı ise bu durum size daha çok takılabilir bir mesele gibi de gelebilir.
Sizin kendinizi nasıl kabul ettiğiniz, kişilerin sizi nasıl kabul edecekleriyle doğru orantılı olacaktır.. Elbette istisnai bazı tür garip adamlar yok mu? Onlar da zaten uzaktan kestirebilir, o uzaklıkta kalmaları için de gayet sert bir tavır koyabilirsiniz. Bu ülkede Dul, Bekar, Evli, Nişanlı, İlişkide vs. hangi statüde olursa olsun ne yazık ki kadının pek bir değeri yok... Boşanmış olmanıza yormayın, tek bir etiketimiz var "Kadın".. Şansızlığımız ise bu etiketi bu ülkede taşımak zorunda kalmak..
Allah yardımcınız olsun..