• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ya dul kaldım size ne oluyor

Semra0608

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2017
6
1
1
34
Yeter artık cidden bıktım dulum diye herkes başka bir bakışla bakıyor neden böyle yeter yeter

Yeter artık cidden bıktım dulum diye herkes başka bir bakışla bakıyor neden böyle yeter yeter

Ya size oyle geliyordur ya da herkesin baska bakisla bakmasinin baska bir sebebi vardir

Benim ablam bosandi mesela. Hic boyle bir derdi yok. Suan ikinci kez dugunu olmasina cok az kaldi. Hic dulum dul olmak zor gibi seyler duymadik ondan. Bosanirsa daha mutlu olacagina inandi, bosandi, daha mutlu oldu.

Dul demeyi bırakın kendinize kimlikte bile bekar yazıyor. Hem kim size oyle bakabilr ki ya. Evlenmek haksa boşanmakta hak. Kimse kimsenin bi ömür boyu derdini çekmak için evlenmiyor. Size öyle geliyordur boşandınız diye kimse sizi parmakla göstermiyor merak etmeyin. Sadece bı kaç zaman konuşurlar onuda yapmasalar olmaz sanki. Neden cunkü kendileri 4*4lük yasıyor hayatlarını ya ondan:63:

Bekar oluncada aynı şeyler yasanabilir maalesef. Dul tabiri de pek hos degil açıkçası

Sizi birine benzettim..
Nickiniz de ismine benziyor..
Garip bir şekilde o arkadaşımız da bu Dul'luk müessesesinden muzdaripti. Oysa gayet güzel bir işi ve iki tane pırlanta gibi evladı vardı..

Odağınızı kaydırın. Sahip olduğunuz bir çok güzel şey olduğuna eminim. Böyle basit şeyleri bir tür zayıflık olarak görmeyin. Kişilerin sizi nasıl gördüğüyle ilgili değil de, kendi karakterinizde durumu nasıl yönetip yansıtmanız gerektiği ile ilgilenirseniz yakın zamanda herkes mesafesini korur... Dar bir çevre ya da örfi olarak zor, tabulara sahip bir yerde yaşıyor olabilirsiniz. Bu açıdan sizi anlayabiliyorum. Eğer böyle bir şey varsa bir süreliğine kendinizi var olan dar çevrenize (aile) adamanız, çok dertlerini anlatan, çok her şeyi takan, çok herkese her şeyini açan biri gibi görünmemeniz mühim. Ben böyle yapıyorsunuz demiyorum.. Amiyane tabirlerimi mazur görün.. Ama şu sıralar derdiniz yakınlığında kimseyi tutmayın.. İçinizde eski evliliğinizle ilgili bitmeyen bir şeyler kaldı ise bu durum size daha çok takılabilir bir mesele gibi de gelebilir.

Sizin kendinizi nasıl kabul ettiğiniz, kişilerin sizi nasıl kabul edecekleriyle doğru orantılı olacaktır.. Elbette istisnai bazı tür garip adamlar yok mu? Onlar da zaten uzaktan kestirebilir, o uzaklıkta kalmaları için de gayet sert bir tavır koyabilirsiniz. Bu ülkede Dul, Bekar, Evli, Nişanlı, İlişkide vs. hangi statüde olursa olsun ne yazık ki kadının pek bir değeri yok... Boşanmış olmanıza yormayın, tek bir etiketimiz var "Kadın".. Şansızlığımız ise bu etiketi bu ülkede taşımak zorunda kalmak..

Allah yardımcınız olsun..

İşte bunlar hep eski Yeşilçam filmlerinin etkisi. Filmin kötü adamı kapıyı çalar ve der ki " dul kadınsın ihtiyaçların vardır". Böyle böyle herkesin bilinçaltına girdi dulluk konusu. Ortada bir rahatsız etme durumu yokken kadınlar yanlış anlar, erkekler normal konuşmayı flört sanır. En iyisi kimseye boşandığını söylememek.

1 siz dul degilsiniz bekarsiniz.
2 bosanmis oldugunuzu o "cevre"ye bildirmek zorunda degilsiniz.
3 bilmiyorum kac kez yazdim ama elalem ne der diye yasamaktan vazgecmelisiniz.
4 ayaklari uzerinde duran bosanma karari almis ve bosanmis bir kadin olarak guclu olan sizsiniz. Birakin arkanizdan bakan baksin konusan konussun. It ürür kervan yürür...

Back
X