• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ya dul kaldım size ne oluyor

Çevrenizi cahil cüheladan seçmeyin.
irtibatı kesin ve onları terkedin.
yoksa ömür billah bu cahiliyetle yaşarsınız.

sen güçlü dur ki millet konuşma cesareti bulamasın kafana takma. malesef toplumumuzun bi kısmı hala cok cahil bu konularda

Yeter artık cidden bıktım dulum diye herkes başka bir bakışla bakıyor neden böyle yeter yeter
900 çalışanı olan cok buyuk bir fabrıkada uzmandım
fabrıkada sadece 8 bayandık
boşandım
bir kere bile kendime dul dedirtmedim
dulum diye de düşünmedim
dul kocası eşi vefat edene denir
tc kimliklerinde bile bekar yazarken bu dul algısı nedir

ikinciye düğün yaparak gelinlik giyerek evlendim
soran densizler oldu
-eşin de dul mu?
- hayır o hiç evlenmemiş , ayrıca ben de dul değilim dedim.
kim kimi kınarsa, allah basına aynısını versin.

Şu "dul" kelimesini lügatımızdan çıkarabilsek ne güzel olacak ya.
Nefret ediyorum bu etiketlerden. Kız-kadın dul vb.
Benim annemde evlenip ayrılmış bir kadın kimse de "dul" diye kötü bakmadı bugüne kadar.
Siz kendinizi iyi hissedin kafi

Dul mu kaldi ya,bekar diyoruz biz ona. Sizin medeni durumunuz kimseyi ilgilendirmez bu bir yana da,herkese de ayrildiginizi soylemek zorunda degilsiniz

İşte bunlar hep eski Yeşilçam filmlerinin etkisi. Filmin kötü adamı kapıyı çalar ve der ki " dul kadınsın ihtiyaçların vardır". Böyle böyle herkesin bilinçaltına girdi dulluk konusu. Ortada bir rahatsız etme durumu yokken kadınlar yanlış anlar, erkekler normal konuşmayı flört sanır. En iyisi kimseye boşandığını söylememek.
Gercekten o filmler neymis oyle ya.ne cahillik ne edepsizlikmis.biride cikip sikayet etmemismi.simdiki zamandan sikayet ediyoruz ama eskiden daha kotuymus hersey

Boşanmak da evlenmek kadar doğal.
Velev ki dul olun kime ne?
Siz kendiniz aşamamışsınız henüz. Sağlam bir agresiflik var çünkü.

Back
X