Ya Einiz tecavz ederse?

• Konu Sahibi Konu Sahibi */*/*
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kadın sadece erkek istiyor diye ilişkiye evet demeli mi?

• Evet eşim her istediğinde ben oan istemesemde yaparım

OY: 2 11,8%
  • Hayır kadın o an istemiyorsa olmamalı zorbalıkla olmaz

OY: 14 82,4%
  • olabilir erkektir.

OY: 1 5,9%

• Ankete Katılan
    17
  • Anket Kapalı .
iğrenç bişey olur bence.allah korusun benim eşim çok anlayışlı hiç öyle ebişeye kalkışmadı kalkışmazda.sonuçta bu özel bi an 2 tarf içinde çok güzl olmalı.çok yanlış çooooooook.eğer yaşayan arkadaşlar varsada aalah sabır versin.eşinizede akıl!!!!

kocan da olsa sevgilin de olsa hiç farkı yok bence.adı üstünde tecavüz!!!bi erkek istemediği halde bi kadına sahip oluyorsa bunun asla normal kabul edilecek bi yanı olamaz!

bence cok bencılce bencılce brsey kavga edıyorsunuz kalbınız kırık hatta o an da ondan nefret bıle edıyo olabılırsınız bırakın ılıskıye gırmeyı sesını daha duymak ıstemıyorsunuz ve sırf o ıstıto dıye beraber oluyorsunuz...pekı ya bızım duygularımız noluyo...neden onemsenmıyoruz.. allah kımseye yasatmasın

burda insanlar acılarını paylaşıyor siz fantazik hayaller kuruyorsunuz..pes doğrusu.allah akıl fikir versin..(birde saygı duyma duygusu)

parçalarım herhalde onu, neymiş öyle tecavüz falan lafını bile etmek istemiyorum ben çok çabuk soğurum onun için böyle bişey yapmaması lazım

kesinlikle berbattir ve igrenc zorbaligin daha once beraber olmuslukla alakasi yok.. he trcih edenler varsa hoslaniyorum diyenler varsa saygiyla tabe

cok kotu bir duygu gercekten,resmen kocadan sogur insan,sana tecavuz eden birinden hep ayni seyi bekler ve urkersin,guven olayi kalmazki,hem neden tecavuzki?bugun olmazsa yarin olur mutlaka kadin kacmayacak ya,sacma cok sacma!allah akil versin bu tur erkeklere.

Allah Korusun. Her Iki Tarafta Isteyerek Yapsa Daha Güzel Olmazmi?

tabi daha güsel oLur da erkek yobaz sa..ALLah korusun kocam değiLde bi başkası gibi gelir öyLe tiskinirim ondan.

emrecemre sen çok doğru anlatmışsın

ya boyle bırsey olurmu neden sen ısteyınce zevkte es ısteyınce tecavuz boyle bırsey olmaz es tecavuzu sacmalamayın lutfen

hanımlar yasalara göre kocanın cinsel ilişkiye zorlaması bunu zorla yapması tecavüz sayılır bu tecavüz organıyla değil parmağıyla yada başka 1 sert cisimle bile olursa tecavüz sayılır olaydan hemen sonra ıspatlanırsa bilginiz olsun tecavüz tecavüzdür eşin yada başkasının yapması değiştirmez.hapis cezasıda vardır

Yok artık daha neler ! Ben herşey karşılıklı olmalı diye düşünüyorum...İki kişide istiyorsa olur..Eşim istiyor ben istemiyorsam kesinlikle olmaz demiyorum tamam ama tecavüzde ne demek!! Sonra o adama nasıl bu benim kocam gözüyle bakarsın....

Aman Allah korusun :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…