bende ona ederim Kötü Kazen jeyyarjeyyar
bende ona ederim Kötü Kazen jeyyarjeyyar
hehe:))) bende katılıyorum .tecavüz kaçınılmazsa zevk almasını bil:))) keyfini çıkar :))onu bilmmem ama yakındır tecavüzü ben edecemm...
kacınılmazsa zevk almaya bak derler.ama aynısını sende ona yap bırgun.gercı bu ona ılac gıbı gelır oda ayrı.
valla gözümü korkuttunuz yani...ama sadece kocanın tecavüzü değil gözümü korkutan...bazı hanımların tepkileri...gerçekten fantaziyle karıştıran arkadaşlar var sanırım...Allahım kimseye yaşatmasın...bizim gibi böyle bişeyden korkanlara ve kabul edemeyeceklere de fantazi zannedenlere de...
soz konusu esım olursa iş degısır...yapmaz ama yaparsa bı sozle cevap vereyım;:1closedeyes:tecavuz kacınılmazsa zevk almaasını bıl:Roflol::Roflol:
ya ben çok küçüküm ayıp oluyo yanımda konuşmayın
kim eşim mi bana tecavüz edecek:Roflol: hiç sanmıyorum
Et tabi senin neyin eksiktatlicadiarzu
vaalaha kızlar eşim bana tecavüz edecek haaaa.... heeeeyyyy nerdeeeee o günler kızlar keşke diyecem, ne olmuş buna diyeceksiniz ALLAH inandırsın 7 ay oldu tık yok benimkide can
melekler ağlarken ben şimdi piştim belki ama benden çok şeyler gitti bitane daha anlatayım yeni evilyiz ben ramazanda hep oruç tutardım bi zamalar o ise ozamanlar tutamuyodu ve pazardı benle zorla ilişkiye girmek istedi oruçluyum yaaazorla bana tecavüz etti gittim abdest aldım bida yaptı tam beş kez ve ben niyetimi bozmadım allahım ben istemedim nolur beni affet sen niyetimi kabul et dedim bozmadım tövbe ettim sora ki yıllarda yola geldi üç ayları bile tuttu ama neye yarar ruhumda derin izler var evliliğim sürüyosa sevip ailemi karşima alıp onla evlendiğim içindi arkamda olmadılar ailemler saolsun bi cahilliğimin acısını bir ömür çekiyorum böle işte:a015::enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?