Ya Einiz tecavz ederse?

• Konu Sahibi Konu Sahibi */*/*
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kadın sadece erkek istiyor diye ilişkiye evet demeli mi?

• Evet eşim her istediğinde ben oan istemesemde yaparım

OY: 2 11,8%
  • Hayır kadın o an istemiyorsa olmamalı zorbalıkla olmaz

OY: 14 82,4%
  • olabilir erkektir.

OY: 1 5,9%

• Ankete Katılan
    17
  • Anket Kapalı .
tecavüze uğramadım ama erkek arkadaşım çok istekli beni zaman zaman davranışlarıyla korkutuyor yakında nişanlanıyoruz evliliğe bir adım daha yaklaşıyoruz ve oda bunu fırsat bilerek bişeyler yapma umudu taşıyor Allah ım öyle bişeyı kimseye yaşatmasın

kacınılmazsa zevk almaya bak derler.ama aynısını sende ona yap bırgun.gercı bu ona ılac gıbı gelır oda ayrı.

valla gözümü korkuttunuz yani...ama sadece kocanın tecavüzü değil gözümü korkutan...bazı hanımların tepkileri...gerçekten fantaziyle karıştıran arkadaşlar var sanırım...Allahım kimseye yaşatmasın...bizim gibi böyle bişeyden korkanlara ve kabul edemeyeceklere de fantazi zannedenlere de...

katılıyorum canım.
tabi herkes eşini sevdiği için bunu bir fantazi gibi düşünüyor ama ya sevmeden evlenmek zorunda kalanlar ya da eşine karşı sevgisi hem beyninde hem yüreğinde bittiği halde evliliğini devam ettirmek zorunda olanlar onların yaşadığı ne büyük bir acıdır acaba tahmin edebiliyor musunuz?

Aaaaaaaaaaaaa Kocasineden Tecavuz Istesin Ki Istemekle Yapar önce Izin Alinmali

melekler ağlarken ben şimdi piştim belki ama benden çok şeyler gitti bitane daha anlatayım yeni evilyiz ben ramazanda hep oruç tutardım bi zamalar o ise ozamanlar tutamuyodu ve pazardı benle zorla ilişkiye girmek istedi oruçluyum yaaazorla bana tecavüz etti gittim abdest aldım bida yaptı tam beş kez ve ben niyetimi bozmadım allahım ben istemedim nolur beni affet sen niyetimi kabul et dedim bozmadım tövbe ettim sora ki yıllarda yola geldi üç ayları bile tuttu ama neye yarar ruhumda derin izler var evliliğim sürüyosa sevip ailemi karşima alıp onla evlendiğim içindi arkamda olmadılar ailemler saolsun bi cahilliğimin acısını bir ömür çekiyorum böle işte:a015::enbuyukkk:

teyzem tüylerim diken diken oldu nelere sabretmişsin:1shok::1shok:
Allah sana mutluluk versin çok sıkıntı çekmişsinsenağlama

Bazen normal iliskideyken bile kadin zorlaniyor,tecavuzu dusunemiyorum bile,allah yardimcisi olsun bunu yasayanlarin.

bunla ilgili konu acılmıştı tatlicadiarzu
ne tecavüze uğrayanlar vardı senağlama

Back
X