Ya Einiz tecavz ederse?

• Konu Sahibi Konu Sahibi */*/*
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kadın sadece erkek istiyor diye ilişkiye evet demeli mi?

• Evet eşim her istediğinde ben oan istemesemde yaparım

OY: 2 11,8%
  • Hayır kadın o an istemiyorsa olmamalı zorbalıkla olmaz

OY: 14 82,4%
  • olabilir erkektir.

OY: 1 5,9%

• Ankete Katılan
    17
  • Anket Kapalı .
off bee teyzoşum bu kadarını bılmıyom...
nelere katlanmıssın sen olee yaaa...
:çok üzgünüm:

senin daha bilmediğin neler var off offff yazsam destan olur bunlar içimdeydi açtırdın bana moralim bozuldu şimdi uykumda kaçtı yarın işe nası kalkcam yaaaa:uhm:

senin daha bilmediğin neler var off offff yazsam destan olur bunlar içimdeydi açtırdın bana moralim bozuldu şimdi uykumda kaçtı yarın işe nası kalkcam yaaaa:uhm:

Valla iyi dayanmışsınız. Büyük söylemeyim ama alıp elime makası gereken operasyonu yapardım heralde.

Bekara kari bosamasi kolay gelir derler insan basina gelmeden söyle yaparim böyle yaparim demek kolay geliyor..

falcı arkadasimizi cok iyi anliyorum insan o günleri yasadiysa zaten ruhen cökmüs oluyor birilerinin destegine ihtiyaci varken en büyük darbe aileden gelince o yükün altindan kalkmak cok da kolay olmuyor..

Benimde ailem arka cikmadi hatta evlenirkende istemedigim halde onlar zorlayip verdikleri halde:(

Valla iyi dayanmışsınız. Büyük söylemeyim ama alıp elime makası gereken operasyonu yapardım heralde.

aynını çok düşündüm ama çocuklarım vardı ve ben hapse girerdim kim bakardı benim gibi anne gibi allah bana dayanma sabrı verdi onlar içinyasakkelimeÇok üzgünüm çoook

Bekara kari bosamasi kolay gelir derler insan basina gelmeden söyle yaparim böyle yaparim demek kolay geliyor..

falcı arkadasimizi cok iyi anliyorum insan o günleri yasadiysa zaten ruhen cökmüs oluyor birilerinin destegine ihtiyaci varken en büyük darbe aileden gelince o yükün altindan kalkmak cok da kolay olmuyor..

Benimde ailem arka cikmadi hatta evlenirkende istemedigim halde onlar zorlayip verdikleri halde:(

tek fark ben sevdim ve kaçtım iii b..k yemişim keşke geriye dönmek mümkün olsaydı ah ahhh:bbo:

aynını çok düşündüm ama çocuklarım vardı ve ben hapse girerdim kim bakardı benim gibi anne gibi allah bana dayanma sabrı verdi onlar içinyasakkelimeÇok üzgünüm çoook

Doğru söylüyosunuz. Benimkisi kızgınlığımın ifadesi. Ama çektiklerinizin mükafatını bu dünyada olmasa da öbür dünyada göreceğinize inanıyorum.
Bu da sizin sınavınızmış demekki.

Neyse umarım bu zamanları unutup geleceğe bakarsınız.

Ben iddia ediyorum ki bütün evli kadınlar kocaları tarafından tecavüze uğramıştır. Burada tek sorun "tecavüz" diye tanımlamadaki farklılıklardır. Sizce tecavüzün tecavüz olması için bıçağın boğazınıza dayanması, ya da dövülmek mi gerekir? Bence değil... Kadın istemiyorsa, ama kocasından korkarak sesini çıkaramıyorsa da tecavüzdür, kırmak istemiyorsa da tecavüzdür, "aman huzursuzluk çıkmasın, dişimi sıkayım" diye düşünüyorsa da tecavüzdür, "Adamdan çocuğun okul servisi parasını almam lazım, yatmazsam vermez" diyorsa da tecavüzdür...
Evli kadınlar tecavüze uğramamak için çeşitli stratejiler geliştirirler. Hastayım, başım ağrıyor bu gece" gibi... Ama bunlar bir iki gecelik çözümlerdir. Neticede evlilik erkeklere evlendikleri kadınlara tecavüz hakkını getirir.. Kimse kendini kandırmasın artık!!!

eşin tarafından tecavüze uğranılır ama eğer eşini sevmiyorsan.çünkü eşini seviyorsan eğer istemesen bile o üstelese ve yanına gelse nasıl olsa zevk duyarsın bence.

Ben iddia ediyorum ki bütün evli kadınlar kocaları tarafından tecavüze uğramıştır. Burada tek sorun "tecavüz" diye tanımlamadaki farklılıklardır. Sizce tecavüzün tecavüz olması için bıçağın boğazınıza dayanması, ya da dövülmek mi gerekir? Bence değil... Kadın istemiyorsa, ama kocasından korkarak sesini çıkaramıyorsa da tecavüzdür, kırmak istemiyorsa da tecavüzdür, "aman huzursuzluk çıkmasın, dişimi sıkayım" diye düşünüyorsa da tecavüzdür, "Adamdan çocuğun okul servisi parasını almam lazım, yatmazsam vermez" diyorsa da tecavüzdür...
Evli kadınlar tecavüze uğramamak için çeşitli stratejiler geliştirirler. Hastayım, başım ağrıyor bu gece" gibi... Ama bunlar bir iki gecelik çözümlerdir. Neticede evlilik erkeklere evlendikleri kadınlara tecavüz hakkını getirir.. Kimse kendini kandırmasın artık!!!

doğru valla istemeden az mı olmuştur herkesin.zaten erkeklerin öyle ben karımı razı edim,gönlünü alim nerde:oklava:istemeden yapmamız hiç umurlarında değil,adam işini bitiriyo vesselam

Bence sen önce tecavüzün tam anlamını öğren.
Verdiğin örnekler çok saçma geldi,bana ne servis parasından,vermezse vermesin,servis parası için yatılır mı,yani konuyu çok sapıttığını düşünüyorum,senin bahsettiğin evlilik değil resmen para vs. karşılığı birlikte olmaktır,onunda anlamını herhalde biliyorsundur.
sağlıklı bir erkek kendini istemeyen bir ruhla birlikte olmak istemez zaten.
Tecavüze uğradığını söyleyen arkadaşım çok üzüldüm senin adına,pkurken tüylerim diken diken oldu,Allah sabır versin sana.

Verdiğin örnekler çok saçma geldi,bana ne servis parasından,vermezse vermesin,servis parası için yatılır mı,yani konuyu çok sapıttığını düşünüyorum,senin bahsettiğin evlilik değil resmen para vs. karşılığı birlikte olmaktır,onunda anlamını herhalde biliyorsundur.
Tecavüze uğradığını söyleyen arkadaşım çok üzüldüm senin adına,pkurken tüylerim diken diken oldu,Allah sabır versin sana.

servis parası konusuna katılıyorum ama bazı erkekler oluyoki kendi okadar ruhsuzki ruhsuz bi kadınla birlikte olmak onu hiç rahatsız etmiyo adam işine bakıyo.:1yes2:

evet çok haklısın sana katılıyorum.sonuna kadar.canım ablam yaa sen daha neler yaşamışsındır üfffffffff.her kahrı çeken bizler demi.

Eğer beraberliğin sonunda orgazm olmuşsanız seks yapmışsınız demektir. Eğer olmamışsanız tecavüze uğramışsınız, ya da nikahlı fahişelik yapmışsınız demektir.

Ama bunu değil başkalarına, kendine bile açıklamak ne kadar zordur, değil mi?

Evlilikte orgazm ve tecavüzleri ayrı ayrı kefelere koyup tartalım bakalım. İbre ne tarafa kayıyor?

Olaya daha geniş açıdan bakmalıyız diye düşünüyorum...Çok üzüldüm bir hemcinsimizin dünyadan bu kadar habersiz oluşuna...ülkemizde yaşanan gerçek kadın hikayelerinde bunların bin türlüsü yaşanıyor...

Eğer beraberliğin sonunda orgazm olmuşsanız seks yapmışsınız demektir. Eğer olmamışsanız tecavüze uğramışsınız, ya da nikahlı fahişelik yapmışsınız demektir.

Ama bunu değil başkalarına, kendine bile açıklamak ne kadar zordur, değil mi?

Evlilikte orgazm ve tecavüzleri ayrı ayrı kefelere koyup tartalım bakalım. İbre ne tarafa kayıyor?

Olaya daha geniş açıdan bakmalıyız diye düşünüyorum...Çok üzüldüm bir hemcinsimizin dünyadan bu kadar habersiz oluşuna...ülkemizde yaşanan gerçek kadın hikayelerinde bunların bin türlüsü yaşanıyor...

nikahlı fahişelik...............
bu nasıl bir kelimedir ya.....fahişeliğin anlamını araştır istersen....fahişelik yapan insan zina yapıyor demektir...nikahlı fahişelik nasıl oluyor anlayamadım.....
evli bir insanı şartlar ne olursa olsun böyle bir kelimeyle tanımlama..........ok yanlış...........

ze-ta öncelikle yaşadıklarına çok üzüldüm canım.bu olay zorlaysa kocanda olsa tecavüze giriyor olmazzzzzzzzzzzzzzzkabul edilir bişii değil

bence genelleme yapma dogru olmaz canım bütün evli kadınlar derken yanlış olur,Tabiki istemedigi halde zorla ilişkiye sokulan kadınlarımız var ,ama bence belkide kadının neden istemedigene bakmak lazım acaba kadınlar neden sex den uzak dururlar??sex tü kaka degildir , bence yeterince uyarılamadıkları için oluyor gibime geliyor,çünkü sex doganın bir parçası bütün canlılara sunulmuş bir güzellik ,karşılıklı anlayış içerisinde olması gereken bir durumdur :içelim:

Back
X