Ya eşime bir şey olsaydı..

Mev*Can

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2007
7.348
91
0
Ankara
sevgililer günü gecesi,eşim ve arkadaşı bize sürpriz yapmak için plan yapmışlar,akşam kutlama yapıcaz dediler.iş çıkışı 3 aile (6 kişi) çocukları babannelere bırakıp,ankaranın gözde mekanlarının,bulunduğu bir yere gittik.bilindik isimli yerler full dolu olduğu için boş bir mekan bulduk ve oraya oturduk.içerisi çok boştu ve canlı müzikte yoktu.kararsız kaldık ama oturmuş bulunduk.

neyse içkili bir mekandı,eşim, bir erkek arkadaşı ve onun eşi rakı istediler ortaya,açılmamış şişede bir rakı geldi.

uzatmayayım eşim 2.kadehten sonra sarhoş oldu(biz öyle sandık)aslında eşim çok içki tüketmez,özel günlerimizde dışarda rakı içer bünyesi çok sağlamdır.hani ben onun 5 kadeh içip,ordan lunaparka gittiğini bilirim.

yanlız diğer içen 2 arkadaş gayet iyi,sadece eşimin başı dönüyor ve kusuyor.biz sarhoş oldu diye apar topar çıktık ordan.yolda eşim için sarhoş deil,bunda bi şey var derken.eşim ellerim yüzüm uyuşuyor dedi ve bir anda bayıldı.

o yaşadığım korkuyu size anlatamam.ağlamaktan nefesim kesildi.diğer araçta öbür arkadaşı aradık oda dilim uyuşuyor gözlerim bulandı diyince,ordan doğru acile gittik.

bu anlattığım olaylar 9-11 arası olan şeyler.direk akciğer ve kalp filmi,ordan göz tomografisi,kan tahlili derken.yarım saat içinde kanda metolin alkol bulundu(sahte yada bozuk rakı)

2 kez mideleri yıkandı,eşimde arkadaşıda bilincini kaybetti,doktorun dediği tek şey sarhoşluk zannedip eve gidip uykuya dalsalardı sabaha çıkamazlardı.

yazıyorum ama halen ellerim titriyor.eşime bir şey olsa ben ne yapardım.kızım ne yapardı.

uzatıp sizi sıkmak istemiyorum.eşim ve arkadaşı dün taburcu oldular.şu an durumları iyi sadece arkadaşın sol gözünde bir sorun var.düzenli kontrole gidicek.

şimdi soracaklarım,gittiğimiz mekanın her yeri güvenlik kamerası ile dolu,o mekanda bir sürü fotoğraf çekindik,çıkarken panikle fiş almadık ama zehirlenme olduğunu anlayınca diğer arkadaş dönüp fişimizi aldı.

ertesi gün o mekanı aradık böyle böyle oldu şikayette bulunucaz diye,sahibi yada müdürü hiç bir şey ispatlayamazsınız zaten siz sarhoş geldiniz dedi.(yalan tabi kimse, su bile içmemişti yolda)

elimizde ayrıntılı rapor var,hastaneye geliş saatimiz,kandaki metolin alkol düzeyi,hastanede yapılan tüm tıbbi işlemler ve hayati tehlike yaşayan adli vaka yazılı bir rapor.

şikayette bulunucaz,adli süreç nasıl başlar ve devam eder.ne diyerek dava açıp ne talep etmemiz gerekir.kendi başına yada çevresinde herhangi biri böyle bi şey yaşamış arkadaşlar varsa lütfen cevap yazın.

tek tesellim eşime bir şey olmaması..

not: iş yerinde olduğum için ayrıntı yazamadım.soru soracak olursanız fırsat buldukça yazıcam..

Çok büyük geçmiş olsun arkadaşım..

Bende korkarım sahte içkiden, uyarınca evhamlısın diyorlar..
Al işte, insanın başına geliyor böyle..

keşke mekan aranmadan önce şikayet edilseydi, kamera kayıtlarını silerler büyük ihtimalle. ama fiş alan diğer müşterilere ulaşırsa polis, görgü tanığı olarak sizi orada gördüklerini söyleyebilirler...

çok geçmiş olsun....

Kabu gibi Mev. Allah korumuş. İnsan hayatı bu kadar ucuz mu yahu?

Savcılıkla başlayabilirsiniz, suç duruyurusu. Adliyede zemin katın altında. İnanamıyorum gerçekten. Bir de dalga gecer gibi ispatlayamazsınız diyorlar, yazıklar olsun.

mekan ismi nedir problem olmıcaksa ankarada yaşıyoruz tedbirli olalım

aman Ya Rabbi,korkunç bişey bu

çok çok geçmiş olsun..

ama o mekanı şikayet edeceksiniz değil mi? bugün size yarın başkasına.insan hayatıyla oynuyorlar.

teşekkür ederim cevaplar için,

iş yerinde olduğum için tek tek alıntı yapamıyorum.

içki içmeyen arkadaş bir anlık öfke ile aramış mekanı.bizde sonra kızdık ya kamera görüntülerini silerse diye.

hastane polisine sorduk oda o günü silemezler,kesinti olduğunu anlaşılır ve bu suç,anca haftalar öncesinden yok etmesi lazım ama öyle bir mekanın böyle bir şey yapması onları iyice suçlu durumuna düşürür riske atamazlar dedi.

Zaten suç duyurusunda bulunursanız hem sağlık bakanlığı hem de emniyet harekete geçer. Ne olur peşini bırakmayın, çok çok korkunc bir durum bu.

çok gecmış olsun
oncelıkle Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunun. daha sonra tazmınat davası açın

canım çok geçmiş olsun. sadaka verin bian önce. ama mahkemeyede giderseniz çatır çatır alırsınız hakkınızı. kaybetmekten korkmayın öncelikle en azından elimizden geleni yaptık dersiniz. kaybetseniz bile belkide sizden sonra bunu farkedemeyen başka bir canı kurtaracaksınız. önce kendiniz için, sonrada toplum bilinci için yapmanız lazım bunu. kolay gelsin.

adli süreci henüz başlatmadık araştırma yapıyoruz.şu an mekan adı vermem doğrumu bilemedim.

avukatla görüşelim burayada,face duvarımada yazıcam adını.

sacede şunu söyleyim şimdilik,gölbaşında haymana yolu üzerindeki göl kenarındaki hani o şaşalı yerlerden biri.

bu konuyla bir kez daha emin oldum ki bizim memleketimiz de insan hayatı çok ucuz..o kadar ucuz ki eğlenmeye gelen insanlara ölüm etkisi olduğunu bile bile sahte içki verip bir de pişkince birşey ıspatlayamazsınız diyorlar!

az çok tahmin edebiliyorum. Dünya kadar para kazanıyorlar ickinin sahtesini satıyorlar. Yazık.

elbette ki şikayet edip hakkımızı sonuna kadar alıcaz,şu an sadece araştırıp haklarımız tam olarak öğrenmek istiyoruz.maddi manevi tazminat ne gerekiyorsa hepsini alıcaz.

o yaşadıklarımı ben bilirim,diğer arkadaşın sol gözü halen sorunlu,eşimin 12 saat bilinci yerine gelmedi.sadece inleyerek ağladı.cuma gecesi ayıldı olanları hatırlamıyor bile.verilmiş sadakamız varmış.allahım onu bize bağışladı şükürler olsun.sadakamızıda vericez en kısa zamanda..

mevcanım başına gelen şey çok zor......hatırlayanınız olacaktır.....gectıgımız aylarda ruslar ölmüşlerdi, sahte içkiden türkiye de.....eşini Allah korumus cnm..verilmiş sadakanız varmış...diğer ark nızın da gözünde umarım hiçbir hasar kalmaz kısa sürede iyileşir....ama hakkınızı sonuna kadar arayın,gerekirse basını sokun araya......mücadelenı sürdür,böylelerıde insan hayatı ile bu kadar kolay oynanmayacagını anlasınlar.....

geçmiş olsun.verilmiş sadakanız varmış. mutlaka başvurun yasal yollara ilgili birimin ceza alması için.

Şimdi anlaşıldı o mekanın neden boş olduğu
Çok büyük geçmiş olsun .
Muhakkak arayın hakkınızı .Asla susmayın.
Keşke mekanı arayıp şikayet edeceğinizi söylemeseydiniz :44:
Ama neyse aranmış birkere.
Elinizdeki delillerle savcılığa gidip suç duyurusunda bulunun.Geciktirmeyin.
Çünkü geciken her bir gün aleyhinize işler.

bu bile yeterlii teşekkürler bildigim bi yer daha önce bi kez gitmiştim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…