Sakin olmak lazım, adamların ya gözü kara ya arkaları sağlam ya da insan değiller.
Ne ala memlekette yaşıyoruz arkadaş. Devam eden davaları var ve adamlar hala sahte içki servisine devam ediyorlar.
yavrucum bende anlamadım bu işten bi şey,adamlar nasıl olsa sevgililer günü,kafası güzel olan adamlar dolar bura,vereyim içkiyi nasıl olsa anlamazlar mı dedi.yada biz kalabalığız,hepsi bir bardak içse zehirlenmezler felan mı dedi anlamadım,neyin kafasında bu insanlar...
eşim rahatsızlanmasa,içmeye devam etseler ne olacaktı pekii offf allahım...
öncelikle geçmiş olsun.aslında tahminleriniz doğru..ankarada her büyük mekanın bi mafyası vardır.hatta çoğu mekan da aynı kişiye bağlıdır.otoparkı, haracı hep aynı kişilerindir..kimse de bu insanlara bişey yapamaz.isim vermek istemiyorum ama gerçekten bela insanlar.umarım böyle şeylerle karşılaşmazsınız.
bu insanlar hala düzenli olarak tutuklanır sülalelerinden biri girer biri çıkar..internette araştırsanız dahi bulursunuz..
bu durum baan ben hastaneye gittiğimde acilde yoğun bakımda yatan 16 yaşındaki genci hatırlattı ..oda alkol zehrlnmsiznden .sabah 5 te içmiş..öğlen 11 e kdr uyumş ablası odaya girmş uyanmıyrmş hastaneye kaldırmşlr .kalbi durup .yeniden çalıştıryryrldı..en sonda kaybettiler çok üzüldüm hala etksindeym..sizin eşinizide ALLAH korumş size ve çocuğuna bağışlamış..umarım alkolden artık tamamen uzaklaşır yada uzaklaştırın buda bi dersdir diye düşnyrm..
Geçmiş olsun.O gece sizden başka orada olan müşterilerden zehirlenenler oldu mu acaba.
Yoksa sahte rakı sadece size mi denk geldi ?Sizin gibi başka mağdurlar da vardır gibi geliyor bana.
O bölgenin savcılığına başvurduğunuzda ortaya çıkabilir.Buda sizin olayı ispat etmenizi kolaylaştırır
Birde gazetelere bir şekilde haber verilse nasıl olurdu .
Mevcanım var mı bir gelişme?:44:
canım dosyalarımızı hazırladık.daha doğrusu diğer arkadaş uğraşıyor.tanıdık bir avukat bulmuşlar.
eşim ve arkadaşı bugünde kontrol için hastanedeler.öğleden sonrada göze gidicekler tekrar.maalesef diğer arkadaşın tek gözünde hafif bulanıklık ve ağrı var.
avukatla yarın randevuları var.zaten adamların sahte rakıdan devam eden davaları varmış.o adamlara ulaşmaya çalışıyorlardı en son..
diğer arkadaş eşime fazla bi şey anlatmıyor.bende çok fazla konuyu açmamaya çalışıyorum.
eşim iyi ama ağrısı var biraz,midesi halen kötü,kolları mosmor..
yanımızdaki diğer 3.kişi ilgilendiği için gelişmeleri çok geç öğreniyorum ben..hastane işleri bitsin hepimiz bir araya gelip konuşucaz zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?