saolun kızlar,
eşim hastane polisi ile görüşmüş tekrar,mekanın bulunduğu belediyenin sınırları içindeki merkez karakola gidip şikayette bulunucakmışız.onlar yönlendirme yapıcaklarmış.
polis sonuç sizin lehinize olursa (bu raporla kesin olur demiş) içki ruhsatları iptal edilir ve tazminat alırsınız demiş.
bide raporda kaç promil alkollü oldukları çıkmış.buda onların zaten alkollü geldiniz yalanının çürütmeye yetiyor.
şimdi elimizde sadece o güne ait fiş var.bide yok etmedilerse kamera kayıtları..
aramızda onca avukat arkadaş var,beni rahatlatacak bi şeyler yazsalar şuraya...
Arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun. Çok kötü bir durum atlatmışsınız, allah korumuş eşlerinizi..
Polise şikayetçi olduğunuzda haklı çıkacağınızdan şüphem yok.
Fakat bu tür mekan sahiplerinin karanlık bir taraflarıda vardır diye düşünüyorum, sonradan peşinizi bırakmamalarından
başınıza başka dertler açmalarından korkarım.
Lütfen dikkatli olun...
kamera kayıtlarını yok ettiler diyelim.
benim cebimde orda yerken,içerken çekilmiş on taneden fazla fotoğraf var.bu fotoğraflar delil sayılırmı peki..
hayret içki içtiniz diye kınayan olmamış :)
çok geçmiş olsun bir daha yaşamazsınız umarım böle bir durum
sevgililer günü gecesi,eşim ve arkadaşı bize sürpriz yapmak için plan yapmışlar,akşam kutlama yapıcaz dediler.iş çıkışı 3 aile (6 kişi) çocukları babannelere bırakıp,ankaranın gözde mekanlarının,bulunduğu bir yere gittik.bilindik isimli yerler full dolu olduğu için boş bir mekan bulduk ve oraya oturduk.içerisi çok boştu ve canlı müzikte yoktu.kararsız kaldık ama oturmuş bulunduk.
neyse içkili bir mekandı,eşim, bir erkek arkadaşı ve onun eşi rakı istediler ortaya,açılmamış şişede bir rakı geldi.
uzatmayayım eşim 2.kadehten sonra sarhoş oldu(biz öyle sandık)aslında eşim çok içki tüketmez,özel günlerimizde dışarda rakı içer bünyesi çok sağlamdır.hani ben onun 5 kadeh içip,ordan lunaparka gittiğini bilirim.
yanlız diğer içen 2 arkadaş gayet iyi,sadece eşimin başı dönüyor ve kusuyor.biz sarhoş oldu diye apar topar çıktık ordan.yolda eşim için sarhoş deil,bunda bi şey var derken.eşim ellerim yüzüm uyuşuyor dedi ve bir anda bayıldı.
o yaşadığım korkuyu size anlatamam.ağlamaktan nefesim kesildi.diğer araçta öbür arkadaşı aradık oda dilim uyuşuyor gözlerim bulandı diyince,ordan doğru acile gittik.
bu anlattığım olaylar 9-11 arası olan şeyler.direk akciğer ve kalp filmi,ordan göz tomografisi,kan tahlili derken.yarım saat içinde kanda metolin alkol bulundu(sahte yada bozuk rakı)
2 kez mideleri yıkandı,eşimde arkadaşıda bilincini kaybetti,doktorun dediği tek şey sarhoşluk zannedip eve gidip uykuya dalsalardı sabaha çıkamazlardı.
yazıyorum ama halen ellerim titriyor.eşime bir şey olsa ben ne yapardım.kızım ne yapardı.
uzatıp sizi sıkmak istemiyorum.eşim ve arkadaşı dün taburcu oldular.şu an durumları iyi sadece arkadaşın sol gözünde bir sorun var.düzenli kontrole gidicek.
şimdi soracaklarım,gittiğimiz mekanın her yeri güvenlik kamerası ile dolu,o mekanda bir sürü fotoğraf çekindik,çıkarken panikle fiş almadık ama zehirlenme olduğunu anlayınca diğer arkadaş dönüp fişimizi aldı.
ertesi gün o mekanı aradık böyle böyle oldu şikayette bulunucaz diye,sahibi yada müdürü hiç bir şey ispatlayamazsınız zaten siz sarhoş geldiniz dedi.(yalan tabi kimse, su bile içmemişti yolda)
elimizde ayrıntılı rapor var,hastaneye geliş saatimiz,kandaki metolin alkol düzeyi,hastanede yapılan tüm tıbbi işlemler ve hayati tehlike yaşayan adli vaka yazılı bir rapor.
şikayette bulunucaz,adli süreç nasıl başlar ve devam eder.ne diyerek dava açıp ne talep etmemiz gerekir.kendi başına yada çevresinde herhangi biri böyle bi şey yaşamış arkadaşlar varsa lütfen cevap yazın.
tek tesellim eşime bir şey olmaması..
not: iş yerinde olduğum için ayrıntı yazamadım.soru soracak olursanız fırsat buldukça yazıcam..
kızlar eşim aradı
araştırma yapmışlar.adliyeden bi arkadaşından rica etmiş,firma sicil numarasından galiba bakılmış,o mekanın sahte rakıdan devam eden başka bir davası varmış.
deli oldum nasıl bir iş bu,madem dava devam ediyor,orası nasıl halen içki satışı yapıyor.insan hayatı bu kadar ucuzmu..
eşim tam ayrıntılı bilemiyor,sanırım diğer davalıları bulmaya çalışıyorlarmış.
sinirimden oturamıyorum şu an...gidip o adamları boğazlayasım var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?