Ya eşime bir şey olsaydı..

Kuzum çok geçmiş olsun Rabbim sana ve kızına bağışlamış...
Ne demek siz sarhoş geldiniz demek? Mutlaka ispatlama yolu vardır bunun

Cok gecmis olsun verilmis sadakaniz varmis.Rabbim bir daha boyle uzuntuler yasatmaz.Mekani aramaniz iyi olmamis,buyuk ihtimal kamera goruntulerini silerler ama merak etmeyin goruntuleri silseler dahi hard diskte olur.Polisler pc lerine el koyduklarinda iyi bir inceleme sonucu silinen goruntulere tekrar ulasirlar.

saolun kızlar,

eşim hastane polisi ile görüşmüş tekrar,mekanın bulunduğu belediyenin sınırları içindeki merkez karakola gidip şikayette bulunucakmışız.onlar yönlendirme yapıcaklarmış.

polis sonuç sizin lehinize olursa (bu raporla kesin olur demiş) içki ruhsatları iptal edilir ve tazminat alırsınız demiş.

bide raporda kaç promil alkollü oldukları çıkmış.buda onların zaten alkollü geldiniz yalanının çürütmeye yetiyor.

şimdi elimizde sadece o güne ait fiş var.bide yok etmedilerse kamera kayıtları..

aramızda onca avukat arkadaş var,beni rahatlatacak bi şeyler yazsalar şuraya...

Elinizde fisiniz ve raporunuz var davayi siz kazanirsiniz.Buyuk bir ihtimal kamera goruntulerini silmislerdir ve ellerinde bulunan sahte ickileri imha etmislerdir.Keske telefon edilmseydi iyi olunurdu.Titiz bir calis,ma sonunda silinen kamera goruntulerine ulasabilirler.

Arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun. Çok kötü bir durum atlatmışsınız, allah korumuş eşlerinizi..
Polise şikayetçi olduğunuzda haklı çıkacağınızdan şüphem yok.
Fakat bu tür mekan sahiplerinin karanlık bir taraflarıda vardır diye düşünüyorum, sonradan peşinizi bırakmamalarından
başınıza başka dertler açmalarından korkarım.
Lütfen dikkatli olun...

kamera kayıtlarını yok ettiler diyelim.

benim cebimde orda yerken,içerken çekilmiş on taneden fazla fotoğraf var.bu fotoğraflar delil sayılırmı peki..

aslında bende hep korkarım bu tür şeylerden.adam öyle bir mekan işletiyorsa elbet arkası sağlamdır ama ne olursa olsun davadan vazgeçmiycez.

o mikropların yüzünden eşimi kaybediyordum ben.çok deil 2 saat geç kalsak belkide şu an ölmüştü.düşünmesi bile korkunç..

eğer tehdit durumu olursa onuda bildirir şikayette bulunuruz..

bu arada büyük olasılıkla bir avukata vekalet verir topu onun üstüne atarız.yüz göz olmamak için..

işte neler yapılması gerekiyor bilen bi arkadaş denk gelse..

Çok geçmiş olsun,büyük tehlike atlatmışsınız.
Sonuç çok daha korkunç olabilirdi Allah korusun.
İnşallah cezalarını bulurlar.

Allah Allah ... Hem neredeyse 3 katına satıyorlar . Bir de sahtesi miymiş .. Yazıklar olsun . Hem üzüldüm , hem kızdım . Allah eşinizi size , kızınıza bağışlamış . Hiç geciktirmeyin bir an önce çözümünü bulun bence . Bu kadar basit olmamalı

canım öncelikle gecmiş olsun..insan hayatı o kadar ucuz değil hakkınızı sonuna kadar arayın ...

kamera kayıtlarını yok ettiler diyelim.

benim cebimde orda yerken,içerken çekilmiş on taneden fazla fotoğraf var.bu fotoğraflar delil sayılırmı peki..

Fiş var elinizde, fotoğraf var daha ne olsun?

Öncelikle çok geçmiş olsun.
Yapılan büyük suç, mutlaka dava açın. Hastane raporunda zehirlenildiği belli, kazanırsınız sanıyorum.
Ayrıca hiç vakit kaybetmeden Alo 174ü arayın, Gıda Hattı. Hemen şikayette bulunun ve durumun ciddiyetini, hastane raporlarını falan da anlatın. Gıda, tarım ve Hayvancılık Bakanlığı denetmenleri gidip numune alırlar sanıyorum. TAPDK (Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurulu)'ya da haber verin, arayın, mail atın vs. Bu durum çok ciddi, mutlaka birşeyler yapılır.

tekrar geçmiş olsun

hayret içki içtiniz diye kınayan olmamış :)

çok geçmiş olsun bir daha yaşamazsınız umarım böle bir durum

hayret içki içtiniz diye kınayan olmamış :)

çok geçmiş olsun bir daha yaşamazsınız umarım böle bir durum

konuyu açarken benimde aklıma geldi,konu dışı yazışmalar olurmu ki diye ama,

sanırım ciddi sağlık sorunu olunca ortada,cevaplarda o yönde oldu..

Çok geçmiş olsun çok üzücü bir durum. Allah korusun bu memlekette böyle şeyler hepimizin başına gelebilir. Çok tedbirli olmalıyız.
Elinizdeki deliller de yeterli olur bence

öncelikle geçmiş olsun, gerçekten çok üzüldüm durumunuza neyse Allah'tan ki eşiniz iyileşmiş diğer arkadaşa da acil şifalar dilerim..Bu olayın peşine düşün sakın vazgeçmeyin, kimbilir daha nice canlar yakacak bu adiler! insan sağlığı bu kadar ucuz mu ya, bugün size yarin bize allah korusun..şimdi gelelim konumuza;arkadaşınız orayı aramakla hata etmiş, muhtemelen bütün delilleri yok etmeye çalışacaklardır şerefsizler..siz elinizde ne varsa bildirin muhtemelen "olası kasıtla öldürme" den ağırlaştırılmış müebbet istenilecek ama ölümle sonuçlanmadığı için cezası müebbet olmaz..hastaneden aldığınız raporları, hastaneye giriş-çıkış saatlerinizi ve restoranda bulunduğunuz saatleri belirtin,zaten anlaşılır..eğer güvenlik kamerasındaki görüntülere ulaşamazsanız,restoranın çevresinde bulunan diğer dükkanların kameralarına bakmayı deneyin..sakın davanızdan vazgeçmeyin, bu adiler insan sağlıyla oynamanın ne demek olduğunu anlasınlar

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun,üşenmedim avukat bir yakınıma danıştım.
İlk yapmanız gereken cumhuriyet savcılığına şikayette bulunmak,Tabiki de ilk başta ispat yükünüz doğduğu için sebebiyet veren içkinin o mekanda içildiğini ispat etmeniz gerekli ki elinizdeki fiş bunun için yeterli olsada mutlaka şahitlere de ihtiyacınız olacak ki o da var.Hatta arkadaşımın şöyle de bir bakış açısı oldu sizin şikayetinizle beraber belki önceden yapılan bir şikayet varsa ikisi daha etkili olurmuş,bunu da araştırabilirseniz sizin için avantaj olabilir.

Tekrar çok geçmiş olsun,peşini bırakmayın.

Son düzenleme:
kızlar eşim aradı

araştırma yapmışlar.adliyeden bi arkadaşından rica etmiş,firma sicil numarasından galiba bakılmış,o mekanın sahte rakıdan devam eden başka bir davası varmış.

deli oldum nasıl bir iş bu,madem dava devam ediyor,orası nasıl halen içki satışı yapıyor.insan hayatı bu kadar ucuzmu..

eşim tam ayrıntılı bilemiyor,sanırım diğer davalıları bulmaya çalışıyorlarmış.

sinirimden oturamıyorum şu an...gidip o adamları boğazlayasım var..

Sakin olmak lazım, adamların ya gözü kara ya arkaları sağlam ya da insan değiller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…