Ya evlenelim ya da bir şeyler yaşayalım

Evet olay oral yapmayı kötülemek değildi yanlış yere çekildi bilerek.

Evet ama buradaki sorun biraz da adamın açıkça niyetini söylemesiyle ilgili bence. Diyor yani benle yakınlaşacaksan eve gel diye. Keşke gitmeseydi. Çünkü ben razıyım demiş gibi oldu. Orada da tepki vermemiş zaten doğru düzgün benim anladığım.

Cidden kuzenin yaptığı inanılacak gibi değil. Yazık etti kendine. Bir insan kendini nasıl bu duruma sokar aklım almıyor. Bir şeyi istemiyorsan istemezsin. Ne kadar baskı yaparsa yapsın.

Sanki zaten ayrılacakmış da bari bekareti işin içine sokmadan bir şeyler yaşayayım demiş gibi. Garip yani şu tavır.

Keşke kızı ikna edeceğine eforunu aileleri ikna etmeye harcasaymış. Ne diyelim çok garip olmuş her şey.

İki senedir hiç bişey yaşamamışlarsa adam arzuluyor olabilir sevgilisini. Ama söyleme şekli hoş değil zorlar gibi .. en azından oral olsun fln nedir ya. Bu işler siparişle olmaz ki sevgilinle vakit gecirirken yakinlasirsin kendiliğinden gelişir..

Bence dedikleri gibi sade nikah önce olsun düğün kısmı nı ertelesinler eylül gibi fln daha mantıklı olmazmı ev de hazırsa resmi dini nikah la rahat rahat cinsellik yaşanır ve onu geçtim neden aileler dinleniyor sırf onlar istiyo diye düğün yapmak saçma bence evlenenlerin kararı önemli bende düğün sevmem mesela nikah isterdim karşı çıksalar sinirlenirdim.

Evlilik hecesinde tecavüz edecekti herhalde. Rezil herif.

Adamın yaptıği psikolojik şiddet yalnız. Bence de kız da normal değil ama nasıl bir şekilde manipüle ettiyse hakkı olduğuna inandirmis ve istemeden biseyler yapmış bu da tecavüze girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…