- 30 Nisan 2016
- 4.181
- 10.343
- 208
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
Höh yani! Herhalde hamile kalana kadar birlikte olacak pislik herifle! Tövbee yaa! İnsana ne yazdırıyorlar. Siz elinizden geleni yaptınız. Olur da ilişkileri kesin olarak biterse ve kuzeniniz kapınıza gelirse tavrınızı koyarsınız veya ne isterseniz onu yapın, bilemiyorum.Şu anda da terk ediyorum dedi en son ve yine adamın evinde. Gerçekten yapabileceğim bir şey kalmadı brnim
Kuzeniniz size tüm bu gelişmeleri kkya anlat mi dedi
Yoksa sizin kuzeninizle aranız bozuldu dedikosunu mu devam ettiriyorsunuz?
Höh yani! Herhalde hamile kalana kadar birlikte olacak pislik herifle! Tövbee yaa! İnsana ne yazdırıyorlar. Siz elinizden geleni yaptınız. Olur da ilişkileri kesin olarak biterse ve kuzeniniz kapınıza gelirse tavrınızı koyarsınız veya ne isterseniz onu yapın, bilemiyorum.
Bu arada konunuzu güncellerseniz iyi olur. Çünkü son durumu bilmeden yorum yapanlar var.
Kuzeninizle artık konusmadiginiza gore?Kuzenimi ya da beni şahsen tanımıyorsunuz dedikodu yapacak olsam sülaleme anlatırdım değil mi? Burada bir çözüm aradım.
Ben bile burada dış kapının dış mandalıyım ama dün de yazmıştım, resmen içim acımıştı, çok üzülmüştüm. İyi demişsiniz. Benim tavrım da büyük ihtimalle sizinki gibi olurdu, o yüzden yüz vermeyin gelirse anlamında bir şey yazmıştım ama ilişkinizi ve sizin karakterinizi bilmediğim için tavsiyeme uyar mısınız bilememiştim.Dedikodu yaptığımı düşünüyorlar ondan sadece size yazıyorum ya da soran arkadaşlara. Beni de kuzenimi de şahsen tanımıyorsunuz bir problem görmüyorum açıklamakta. İleride de kimliğimi ifşa etmeyi düşünmüyorum zaten özel yazılarım var kendimle de ilgili. Kuzenime epey kızdım ve bana asla gelmemesini ve anlatmamasını istedim. Çünkü o anlattıkça benim psikolojim de bozuluyor. Beni de dinlemiyor.
Kuzeninizle artık konusmadiginiza gore?
Burada çözüm aranacak konu kalmadığına göre ben cevabımı aldım
Ben bile burada dış kapının dış mandalıyım ama dün de yazmıştım, resmen içim acımıştı, çok üzülmüştüm. İyi demişsiniz. Benim tavrım da büyük ihtimalle sizinki gibi olurdu, o yüzden yüz vermeyin gelirse anlamında bir şey yazmıştım ama ilişkinizi ve sizin karakterinizi bilmediğim için tavsiyeme uyar mısınız bilememiştim.
Şu bdvde görmediğim kadar uçlarda konu gördüm. Koskoca kadın, kendini elin beş para etmez adamına nasıl paspas yapar aklım almıyor. Gerçekten akıl yaşta değil baştaymış.
Hanım efendi aktif bir konuya yorum yaptigim için kusura bakmayin:)E size ne ki bundan? Rahatsızsanız yorum yapmaz çıkarsınız.
Hanım efendi aktif bir konuya yorum yaptigim için kusura bakmayin:)
Sadece hosunuza giden konulara yorum yapın diye bir ibare yok.
Bana yanlış geldi yorumumu yaptım sadece
Olay olmuş bitmiş kuzen kararını doğru yada yanlış vermiş
Ama siz anlık bildirim şeklinde en ince detayına kadar anlatmışsınız ben de yorum yaptım
Uslubunuza çok kırıldım :)
Kendi düşen ağlamaz derler. Yeri geldiğinde " özgürüm, istediğimi yaparım, sen karışamazsın" diyenlerin bazıları sonradan tıpış tıpış kürkçu dükkanına dönüyor. Yapacak bir şey yok, yaşasın ve görsün. Siz de fazla canınızı sıkmayın, inanın değmez. İşinize, gücünüze bakın, rahatlamaya çalışın bir şekilde.Ben daha olgun ergen çocuklar gördüm. Yaptığı kendine zarar farkında değil. Ben bu evlilikten bile hayır beklemiyorum artık.
Siz ne kadar ugraşsanız da çocuk değil sonuçta kendi kararlari ve sonuçlarını maalesef kendisi çekecekBaşta da kuzenim adına ya da kendimim de kuzen diyorum gibi yorumlar vardı. Şu anda da bu konu nereye gider bilmiyorum. Benim için hala çözülmedi. Siz aman alan razı veren razı diyebilirsiniz ama ben demem. Arkasını bırakmayı düşünmüyorum. Detay dediğiniz şeyler konunun özü maalesef.
Canim merhaba oncelikle issiz diyorsun sana acik ve net soyluyim is olmadan evlilik devam etmez... ilk once is durumlarini ayarlamalari lazim.. ve cinsellik konusu iki kisinin karar vericegi bi durum sadece erkek istiyor diye kadin tamam dememeli. Erkeklerin bahaneleri bunlar yok ohtiyac falan kendisini tatminde edebilir gayette.Kızlar canım biraz sıkkın. Mayısta sevdiğim bir kuzenimin düğünü vardı. Malum virüs yüzünden işler çok karıştı. Salon mayıs haziran ayında düğün yapmayacağız demiş. Ki olmayacağı da belli gibi yasaklar var. Onlar da sadece nikah yapalım dediler ama teyzem de karşı taraf da istemiyor. Tek çocuk ikisi de diye razı olmuyorlar. Yengem 1 yıl ertelensin ne olacak düşüncesinde ki zaten işsizler, ev tutulmadı. Bunların yanında adam demiş ki bu yıl evlenelim ya da cinsel anlamda benle artık yakınlaş. 1 yıl daha böyle bekleyemem, ihtiyaçlarım var vs. En azından oral deneyelim, çıplak uyuyalım sen hiçbir şey yapmıyorsun filan diye sızlanmış açıkçası. 2 yıldır beraberler. Kuzenim bu cümlelerden rahatsız olmuş durumda. Cinsellik için evleniyormuş hissine kapıldım dedi. Siz olsanız ne düşünürdünüz? Olumsuz konuşunca üzülüyor, olumlu konuşmak da benim içimden gelmedi. Adam da haksız değil diyorum bir yerde insan arzuluyor. Ortada kaldık
Yahu çok kafaya takıyorsun salla. 30 yaşında kadın ergen olsa derim mantıklı düşünemiyor vs. Duygusal olarak adama bağlı, adamında cinsel talepleri var. Adam da muhtemelen sevseydin sevişirdin diye psikolojik baskı yapıyor ki ondan ayrıldı. Adam hazır ayrılmış madem adam da arzulamıyor ne diye gidiyor evine ? ikiside aynı mok. o yüzden kimseye üzülme . kuzeninin azıcık daha kafası basmıyor ki evlilik kararını alamıyor. evlensin kurtulsun çünkü adam ayrılsa da kendisi ayrılmıyor.Şu anda da terk ediyorum dedi en son ve yine adamın evinde. Gerçekten yapabileceğim bir şey kalmadı brnim
YooYa insan niye evlenir kie cinsellik icin,cocuk icin,duzen icin.ask.icin demeyin allasen evlilik aski ölduruyor guzelimmmm
Bunların yanında adam demiş ki bu yıl evlenelim ya da cinsel anlamda benle artık yakınlaş. 1 yıl daha böyle bekleyemem, ihtiyaçlarım var vs. En azından oral deneyelim, çıplak uyuyalım sen hiçbir şey yapmıyorsun filan diye sızlanmış açıkçası
Adam normal değil de ben bu kadar suçlayacak yüklenecek bir şey göremedim. Kadın da en az adam kadar normal değil çünkü. Erkeklerin kendilerini bu duruma düşürmesine de kadınlarımızın erkekleri bu duruma düşürmesine de üzülüyorum. Dünyanın en doğal en mutluluk veren olayını nasıl bu hale getiriyoruz anlamıyorum. Biri zorla üstünü çıkarttırır diğeri çıkarttım ama bana dokunmaya çalıştı der. 30 yaşına gelmiş koskoca insanların bunu yaşaması yazık günahtır hem kadına yazık hem erkeğe. Erkeğe iki sene nasıl bekledi bir sene daha beklesin denmiş kadın iki sene beklememiş mi ? Kadın da bir sene daha beklemek zorunda değil mi ? Bu neden kadın için sorun değil ? Bu neden sadece erkeğin sorunu olarak görülüyor ? Kadın bu adamı istemiyor mu sevmiyor mu ? Bunlar aynı evde kalırken hiç mi birbirini sevmemişler sevişmemişler ? Bu iki insan birbirine neden bu kadar yabancı ? Adamın yaklaşım tarzı yanlış ve hoş değil tamam ama benim tahminim bu kadın iki sene boyunca bu dünyada hiç cinsellik yokmuş gibi davranmış cinselliğin c’sini konuşmamış konuşturmamış. Bu şekilde sağlıklı bir iletişim kurulamaz. Olayın iç yüzünü bu sürecin nasıl buraya geldiğini bilmediğim için kadın mı haklı adam mı karar veremiyorum. Eğer kadın bu kadar uzaksa cinselliğe evlenince de bir gecede bu durumun değişeceğini hiç sanmam. Herkes erkeğin bir sene daha bekleyip bekleyememesine takılmış. Gerçekten olay bu mu burada ? Şu zihniyeti bırakın cinsellik erkeğin ödülü ya da bekleyip elde etmesi gereken ona sunulan bir şey değil. Siz erkeğe böyle algılatırsanız bunu o da gelir size “e peki oral o da mı yok ?” diye saçma sapan bir tepki verir bunda şaşıracak bir şey yok. Normal olarak birbirini seven, birbirini isteyen insanların ve evlenmeden cinsellik yaşamamayı tercih etmiş insanların evlenmeleri bir sene ertelendiğinde doğal olan bunu sorun etmeleridir. Adamın söyleme şekli yanlış, kadını zorlaması yanlış ama tepkisi normal ve olması gerektiği gibi. Kadının tepkisi ve bu gecikmeyi sorun etmemesi normal değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?