- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.008
- 278
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
Tüm yorumları okudum, 47 dakika sürdü. Ben adamda suç bulamıyorum. Adam açıkça istediğini söylemiş. Kız neden o eve gidiyor? Yok üstünü çıkar diye baskı yapmış, bu tacizmiş falan. Çıkarmasaydı? O eve gitmeseydi adam da yeltenmeyecekti. Umarım en kısa sürede ayrılırlar çünkü hiç uygun değiller birbirlerine. İkisinin de 2 senesine yazık olmuş.
Kız kendisini rezil kepaze etmiş.Öyle çıplak yatınca da durmamış ve dokunmaya çalışmış oral yapmak için baskı yapmış sonra da sabah ayrılmış yine sen bana tecavüzcü gibi davrandın bana kötü hissettirdin falan demiş kuzenim çok kötü hem zorluyo hem de zorladım ama sen sus diyo ve kafası karışık üzgün. Yaptığı halde istemedi yine kızı onun için izin verdim ama yine kapıdayım dedi. Birlikte de olsa kapıya atıcaktı belki de. Rezil etti resmen kızcağızı.
Sacma,iki tarafta istemeli öyle planli mi olurmus...Kuzeniniz icin evlendikten sonra özelse bunu o zaman yaşamalıKızlar canım biraz sıkkın. Mayısta sevdiğim bir kuzenimin düğünü vardı. Malum virüs yüzünden işler çok karıştı. Salon mayıs haziran ayında düğün yapmayacağız demiş. Ki olmayacağı da belli gibi yasaklar var. Onlar da sadece nikah yapalım dediler ama teyzem de karşı taraf da istemiyor. Tek çocuk ikisi de diye razı olmuyorlar. Yengem 1 yıl ertelensin ne olacak düşüncesinde ki zaten işsizler, ev tutulmadı. Bunların yanında adam demiş ki bu yıl evlenelim ya da cinsel anlamda benle artık yakınlaş. 1 yıl daha böyle bekleyemem, ihtiyaçlarım var vs. En azından oral deneyelim, çıplak uyuyalım sen hiçbir şey yapmıyorsun filan diye sızlanmış açıkçası. 2 yıldır beraberler. Kuzenim bu cümlelerden rahatsız olmuş durumda. Cinsellik için evleniyormuş hissine kapıldım dedi. Siz olsanız ne düşünürdünüz? Olumsuz konuşunca üzülüyor, olumlu konuşmak da benim içimden gelmedi. Adam da haksız değil diyorum bir yerde insan arzuluyor. Ortada kaldık
Zorladı ama ayrılalım dedi kabul etmediği için
Yok haram unuttun mu namusumuz gider djsfkddadam haklı.
iki yıldır sevgililer hiç yakınlaşmamışlar mı?
kuzeniniz arzulamıyor mu?
cinsellik için evlenmesi yanlış değil, bu da bir sebep. evlilik sonuçta toplumda sevişme izni
Şu olayı okuduktan sonra, "Adam haklı," diyen de ne bileyim. Bu ne ya... yok evine gitmeseymiş, yok soyunmasaymış...Öyle çıplak yatınca da durmamış ve dokunmaya çalışmış oral yapmak için baskı yapmış sonra da sabah ayrılmış yine sen bana tecavüzcü gibi davrandın bana kötü hissettirdin falan demiş kuzenim çok kötü hem zorluyo hem de zorladım ama sen sus diyo ve kafası karışık üzgün. Yaptığı halde istemedi yine kızı onun için izin verdim ama yine kapıdayım dedi. Birlikte de olsa
Şu olayı okuduktan sonra, "Adam haklı," diyen de ne bileyim. Bu ne ya... yok evine gitmeseymiş, yok soyunmasaymış...
Geçen psikolojik baskı demiştim bir konuda, her zaman da söylüyorum; bu psikolojik baskıdır işte. Kuzen o psikolojik baskının etkisiyle adama taviz veriyor.
Sevgilin, nişanlın yahu kocan be kocan... istemediğin halde sana dokunuyorsa, cinselliğe zorluyorsa taciz/tecavüzdür. Kız kendini hazır hissetmiyor, kaybetme korkusu ile yapıyor garibim ne yapıyorsa ama hata ediyor.
Merak ediyorum, evine gitmeseymiş, soyunmasaymış diyen hemcinslerim; sevgiliyi nişanlıyı bir kenara bırakalım. Eşiniz, sizi istemediğiniz halde cinselliğe zorlasa ve istemediğiniz için aşağılasa ne hissedersiniz?
Sayfalar önce bir ton şey yazdım adamın zihniyetiyle ilgili,kız konuşmuyor etmiyor direk dan diye oral yapalım derse daha beter korkar ; üslubu berbat diye bir ton şey dedim,onun üzerine kaç tane yorumla ''ayy oralı abartanlar var hehehe'' diye dalga geçmişler.Cidden ülkede okuduğunu anlama oranının çok düşük olduğunu bu forum bana her geçen gün kanıtlıyor.
Sevişmek normal evet,ama iki kişi istiyorsa.Biri diğerine psikolojik baskı uyguluyorsa ne anlamı kalır olayın ?
Kesinlikle.
2 yıl boyunca kızın isteğine aşırı! saygılı bir profil çizip sonrasında patlayan bir erkek var ortada.
Kızın yaşadığı bocalamayı, şaşkınlığı dikkate almak gerekiyor yorumlarda.
Ve kız erkeği kaybetmemek için sonuçlarını düşünmeden adımlar atmış. Artık yargılamak kimseye düşmez, yaşayıp görecek malesef. Hakkında hayırlısı olsun, inşallah sonradan kaldıramayacağı durumlar yaşamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?