Ya evlenelim ya da bir şeyler yaşayalım

Yani gittiği için istiyor demiş olabilir adam da.

Kız kendisini rezil kepaze etmiş.

İstemiyorsa o Eve gitmeyecekti, gittikten sonra da yaşanacaklarını tahmin etmeliydi. Adam istedi geldi diye düşünmüştür. Ben erkek olsam kuzeniniz gibi biriyle yapamazdım. İkisi de birbirine uygun değil .

Sacma,iki tarafta istemeli öyle planli mi olurmus...Kuzeniniz icin evlendikten sonra özelse bunu o zaman yaşamalı

adam haklı.
iki yıldır sevgililer hiç yakınlaşmamışlar mı?
kuzeniniz arzulamıyor mu?
cinsellik için evlenmesi yanlış değil, bu da bir sebep. evlilik sonuçta toplumda sevişme izni
Yok haram unuttun mu namusumuz gider djsfkdd

Adam hödüğün önde gideni. Ben istiyom o zaman şöle yap falan diyeceğine ahhh sana kavuşcam diye çok heyecanlıydım. Kokunu seni hissetmek istiyordum 1 yıl çok bana. Bari uyusaydık yanyana öpseydim boynundan fln dese kız zaten gider beraberde uyunmaz yani sevdiğinle.
Adam tam bir mal arzulaması normal , sonuçta eşlerimizi arzuladığımız için birlikteyiz ama bu tarz konuşmalar yapması bana kötü geldi, ben soğuyabilirdim.
İnsanın cinsellik istediğini karşı tarafa anlatabileceği bir sürü yol var.

Şu olayı okuduktan sonra, "Adam haklı," diyen de ne bileyim. Bu ne ya... yok evine gitmeseymiş, yok soyunmasaymış...

Geçen psikolojik baskı demiştim bir konuda, her zaman da söylüyorum; bu psikolojik baskıdır işte. Kuzen o psikolojik baskının etkisiyle adama taviz veriyor.

Sevgilin, nişanlın yahu kocan be kocan... istemediğin halde sana dokunuyorsa, cinselliğe zorluyorsa taciz/tecavüzdür. Kız kendini hazır hissetmiyor, kaybetme korkusu ile yapıyor garibim ne yapıyorsa ama hata ediyor.

Merak ediyorum, evine gitmeseymiş, soyunmasaymış diyen hemcinslerim; sevgiliyi nişanlıyı bir kenara bırakalım. Eşiniz, sizi istemediğiniz halde cinselliğe zorlasa ve istemediğiniz için aşağılasa ne hissedersiniz?

Türk erkeklerindeki bu özgüven, beni benden ediyor artık sayın seyirciler.

Yahu herifin işi yok, gücü yok, ev bark desen yok, kalkmış nişanlısından oral, efendime söyleyeyim çırıl çıplak yatmaktan falan bahsediyor !?? İhtiyaçları varmış da bıdı bıdı!! Hey yareppim..

Sen önce bir adam ol, elin iş tutsun, ondan sonra İhtiyaçlarından bahset. Üstelik ne kadar da hanzosun sen öyle....

Konu tam da düşündüğüm gibi sonlanmış,akıllarınca dalga geçenler vardı oral seks şöyle günah böyle ayıp diye, olay seks değil ama bunu bir milyon kere de yazsak yine çarpıtılıyor, kuzeniniz bu adamla yola devam edecekse bu arada bence ona da hiç üzülmeyin, herkes seçimlerinin sonucunu yaşar.

Sayfalar önce bir ton şey yazdım adamın zihniyetiyle ilgili,kız konuşmuyor etmiyor direk dan diye oral yapalım derse daha beter korkar ; üslubu berbat diye bir ton şey dedim,onun üzerine kaç tane yorumla ''ayy oralı abartanlar var hehehe'' diye dalga geçmişler.Cidden ülkede okuduğunu anlama oranının çok düşük olduğunu bu forum bana her geçen gün kanıtlıyor.
Sevişmek normal evet,ama iki kişi istiyorsa.Biri diğerine psikolojik baskı uyguluyorsa ne anlamı kalır olayın ?

Kesinlikle.

2 yıl boyunca kızın isteğine aşırı! saygılı bir profil çizip sonrasında patlayan bir erkek var ortada.
Kızın yaşadığı bocalamayı, şaşkınlığı dikkate almak gerekiyor yorumlarda.
Ve kız erkeği kaybetmemek için sonuçlarını düşünmeden adımlar atmış. Artık yargılamak kimseye düşmez, yaşayıp görecek malesef. Hakkında hayırlısı olsun, inşallah sonradan kaldıramayacağı durumlar yaşamaz.

Sanki zaten ayrılacakmış da bari bekareti işin içine sokmadan bir şeyler yaşayayım demiş gibi. Garip yani şu tavır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…