• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya fikir verin Lütfennn

Biruninin %50si gelse kosucam zaten :52::52: medipolde istediğim bölüm yok.Acıbadem anadolu yakasında.
Benim kalacağım yer belli avrupa yakasında kalacağım,o yüzden anadoluyu direk eliyorum:43:

çok uzak 24 saat uzak buraya istanbul netten araştırıyorum gitme şansım yok:50:
​Akrabanın yanında mı kacaksın.

Evet dayımla:26:
Bir tanıdığımda istanbulda okudu oda dayısının yanında kalacaktı ama kız en fazla 3 ay dayandı sonra yurda çıktı yengesinin ve kuzenlerinin hareketlerine dayanamadı,3 ay içerisinde kız doğru dürüst ders çalışamamış kıza sürekli ev işi yemek yüklemişler yengesi zaten istemiyordu bence imkanın varsa yurda çık.

Bir tanıdığımda istanbulda okudu oda dayısının yanında kalacaktı ama kız en fazla 3 ay dayandı sonra yurda çıktı yengesinin ve kuzenlerinin hareketlerine dayanamadı,3 ay içerisinde kız doğru dürüst ders çalışamamış kıza sürekli ev işi yemek yüklemişler yengesi zaten istemiyordu bence imkanın varsa yurda çık.

Yüklenecek kuzenler yok :26: 3 yaşında bir kuzenim var o kadar :26:
Yengemlede aramız iyidir eğer ki sorun olursa ailemle konuşuruz zaten babam müsade etmez yurda yerleştirir:26:

Peri hangi bölüme karar verdin? Eğer istediğin bölümü söylersen senin için ben de araştırırım hangi üniversitede o bölüm iyidir diye.

Konuya direk dalış yapıyorumm :27:

Tercih vereceğim.
Özel üniversiteden oluşacak tercihler.
Önlisans sağlık istiyorum. :26:
Araştırdım ettim ama yine içim rahat olmadı :43:
Bahçeşehir,acıbadem,biruni,bezmi alem,nişantaşı,aydın.
Bunları nasıl sıralayabilirim?
Eğitimleri nasıl hiç bilmiyorum araştırdım ama Yarısı iyi yarısı kötü diyor.
Eşit yani çok kararsızım.
Lütfen bir el atın.
Hangisi iyi hangisini öne yazayım hangisini kesinlikle yazmayayım:43::43::43:

Merhaba, Bahçeşehir Üniversitesi'nde okuyorum. Temelimde iyi diyeceğim bir İngilizce'm vardı ve bu sadece hazırlığı atlamama yetti şimdi 3.sımıf oldum alttan benimle gelen derslerimle :27: okul gayet güzel, eğitim olarak, konum ve aktiviteleri olarak ama zor ne yazık ki. Sana tavsiyem eğer tercih edeceksen bu yaz bol bol İngilizce'ye yoğunlaş. Hayırlısı olsun hakkında :3:
Not: Sağlık bölümleri Türkçe olabilir yani sen de şanslısın. BAU'nun imkanları güzeldir:27:

Bir de BAU'da tanıtım günleri başladı. Bu sene görev almadım ama orada seni çok güzel yönlendirirler. Beşiktaş'a gitmeni tercih ederim.:51:

aa hangi bölüm :27: hangisine gitcek :52: bahçeşehir iyi mi peki :26::26:

fizyoterapi düşünüooz canım sen ? bahçeşehir de kaliteli bir üni evet ...bizde uni ye karar veremedik.bahçesehir aslında daha bi zengin ünisi sanki :D
medipol var onu neden düşünmedin canım

Son düzenleme:
Merhaba, Bahçeşehir Üniversitesi'nde okuyorum. Temelimde iyi diyeceğim bir İngilizce'm vardı ve bu sadece hazırlığı atlamama yetti şimdi 3.sımıf oldum alttan benimle gelen derslerimle :27: okul gayet güzel, eğitim olarak, konum ve aktiviteleri olarak ama zor ne yazık ki. Sana tavsiyem eğer tercih edeceksen bu yaz bol bol İngilizce'ye yoğunlaş. Hayırlısı olsun hakkında :3:
Not: Sağlık bölümleri Türkçe olabilir yani sen de şanslısın. BAU'nun imkanları güzeldir:27:

Bir de BAU'da tanıtım günleri başladı. Bu sene görev almadım ama orada seni çok güzel yönlendirirler. Beşiktaş'a gitmeni tercih ederim.:51:

ayyyy gitme yakaladım seni kaçma :52::52::52::52:
Aradım ben eğitim dili türkçeymiş sağlıkta kampüs şişlide :52:
Hastanesi falan var mı :26: Sağlık olarak iyi mi:26:
Öğrenci profili nasıl araştırdım da nette çok züppe yazıyodu yanlış anlama lütfen beni :17::17:
Ben gelirse %50 burslu gelicem :27: bide yemekleri niye o kadar pahalı ahaha:52:

ayyyy gitme yakaladım seni kaçma :52::52::52::52:
Aradım ben eğitim dili türkçeymiş sağlıkta kampüs şişlide :52:
Hastanesi falan var mı :26: Sağlık olarak iyi mi:26:
Öğrenci profili nasıl araştırdım da nette çok züppe yazıyodu yanlış anlama lütfen beni :17::17:
Ben gelirse %50 burslu gelicem :27: bide yemekleri niye o kadar pahalı ahaha:52:

Ben de aynı senin gibi nette araştırdım ve korktum ama emin ol züppe diye tanımlayacağım kimseyi görmedim, yok. Okulda herkes kendi derdinde yani kimse kimseyle ilgilenmiyor bile. Ben de bursluyum %50, yemekleri de dert etme çok pahalı değil Beşiktaş'ta yiyeceğin çok restaurant var Şişli'de Taksim'e yakın. Zaten derse girmekten yemek yiyecek vakit yok:27:

fizyoterapi düşünüooz canım sen ? bahçeşehir de kaliteli bir üni evet ...bizde uni ye karar veremedik.bahçesehir aslında daha bi zengin ünisi sanki :D
medipol var onu neden düşünmedin canım

:52: Doğru öyle gibi duruyo ama ben sıkıcam artık orda dişimi hergün simit yerim mesela :52::52::52:
Medipolde istediğim bölüm yokki :5:

Ben de aynı senin gibi nette araştırdım ve korktum ama emin ol züppe diye tanımlayacağım kimseyi görmedim, yok. Okulda herkes kendi derdinde yani kimse kimseyle ilgilenmiyor bile. Ben de bursluyum %50, yemekleri de dert etme çok pahalı değil Beşiktaş'ta yiyeceğin çok restaurant var Şişli'de Taksim'e yakın. Zaten derse girmekten yemek yiyecek vakit yok:27:

Hergün simit yerim ben olmasa:52::52::52: Aahaha:52:
Burs kesilmiyomuş o hoşuma gitti benim :27: Labaratuvarları falan var mı?Hangi hastane staj yapıyolar:26: Çok mu soru sordum ay:17::17:

canım benim gelir gelir .. geçen biriyle tanıştım bayan oda iki senelik unide okuyor dedi yazan yerleşioo sorun olmuyo pek puan konusunda

Sonrasında iş bulabildiğim sürece sıkıntı yok :26: Bahçeşehir diplomasıyla hastaneler alır mı ki hemen :27:

Hergün simit yerim ben olmasa:52::52::52: Aahaha:52:
Burs kesilmiyomuş o hoşuma gitti benim :27: Labaratuvarları falan var mı?Hangi hastane staj yapıyolar:26: Çok mu soru sordum ay:17::17:

Canım bir sürü labaratuvar var merak etme sağlık bölümü için pek bilgim yok ama okula ön yargılı yaklaşmana hiç gerek yok gayet kaliteli hocaları var arkadaş gibi oluyorsun e gıcıkları da var tabi:17: Başladığın an 1 ay içinde anlayacaksın okulu zaten. Kendini parayla pulla kanıtlamak isteyen insanlar her yerde var sonuçta. Sen bi başla bak neler neler yersin hiç korktuğun gibi değil:34:

Canım bir sürü labaratuvar var merak etme sağlık bölümü için pek bilgim yok ama okula ön yargılı yaklaşmana hiç gerek yok gayet kaliteli hocaları var arkadaş gibi oluyorsun e gıcıkları da var tabi:17: Başladığın an 1 ay içinde anlayacaksın okulu zaten. Kendini parayla pulla kanıtlamak isteyen insanlar her yerde var sonuçta. Sen bi başla bak neler neler yersin hiç korktuğun gibi değil:34:

Tavsiye ediyosun yani :52: Rahatladım biraz :17::17:
Bide bitirince kimse beni işe almıyormuş :52::52:

Back
X