- Konu Sahibi benevolentia
-
Ya gerçek sandığınız şey koca bir yalansa?
Herşeyinle sevdiğin,bağlandığın insanın aslında doğru kişi olmadığını anlarsan ne yaparsın?
Yorumları bekliyorum arkadaşlar :)
Hepimiz karşımızdakinin davranışlarını hayalindekiyle bağdaştırıyor aşıkken.. aşk ta çok kimyasal bir duygu biliyorsunuz , tamamen çekim gücü.. o da çok uzun sürmediği için bir anda "aaaa adam değişti" diyoruz. aslında değişen hem onlar hemde biz ve beklentilerimiz... bizlerde değişiyoruz.. uzun süreli ilişkisi olan yada evli bayanlara soruyorum; hepimiz ilk buluşmalarda ne kadar bakımlı gidiyoruz değilmi? sonra haftasonları eşofman ve spor ayakkabıyla çıkmaya başlıoruz... yada herşeye başlarda tahammül sınırımız tavanken, bir anda tahammülümüz diplere iniyor.. kimse mükemmel değil sadece biz mükemmeli görmek istiyoruz...
malesef çok kısa süre önce yaşadım bu durumu...
1 senelik ilişkim vardı...
onu tanıdığmdan bu yana hep doğru kişi olduğunu,hayatımı paylaşacağım insan olduğunu düşündüm...
gözlerimi yüreğimi öyle bi kapamışımki onu hayalini kurduğum kişinin kalıbına sokmaya çalıştım ve buna inandırdım kendimi...
ama böyle değilmiş...
çat pat yürüttüğümüz,doğru kişi olduğuna inanmam dolayııyla gösterdiğim tüm fedakarlıkların ardından,net bi nedeni olmadan ayrıldım...
aslında bi çok hatası vardı ayrılmam gerktirdiği fakat benim kuru kuruya inandığım hayallerim uğruna sabrettiğim...
fakat bende o 1 yıl öyle bi birikmişki,ben bile farketmeden,basit bi olay sayesinde gözüm açıldı birden...
başkasıa anlatsam bu ayrlılk sebebimi? der...o kadar basit bi olaydı...
ama ben anladımki o ve ben farklıyız...
onun ve benim beklentilerimiz farklı...
mutluluk anlayışımız farklı...
ve bi an için hayal kurdum onunla evli olsam ne olur diye...
ve gördümki biz mutlu bi çift olamayız...
ve bunun üzerine ayrıldım...
onca yalvarmasına,ağlamısana rağmen daha önce gösteremediğim kararlılığı gösterp bitirdim...
önceleri ayrılmayalım diye ağlayan ben numaramı msn adresimi ve baa ulaşabiliceği herşeyi ortadan kaldırdım...
şimdi içim çok rahat...
sanırım ben de senın gbı dusunmeye başladım.Çok sevıyorum onu.Ama hep bıseyler yanlış gıdıyo farkındayım,hıssedıyorum.
ben aptal aşığım ama aynı zamanda acı cekıyorum davranısları yuzunden..
1,5 sene oldu ılıskımız ama oturmadı hala.ınanın kı ne yapacağımı bılmıyorum.
Ayrılmak ıstıyorum ama çok acı cekıcegımı bılıyrum bu yuzden cesaret edemıyorum.Ne yapıcagımı sasırdım.Allah 'ım yardım et
sen 1,5 sene için bunları diyorsan ben 5 sene için ne diyeyim be arkadaşım????
sen istedikten sonra hiçbirşey zor değil yeterki gözünün kör olmasına izin verme hadi diyelim izin verdin silkelen bir bak etrafına insanlar anne baba kardeş acısına dayanırken elin adamından ayrıldığına katlanamamak ne demek???
bırak gitsin doğru insan değilse ilerde üzüleceğine şimdi üzül daha iyi en azından zamanla geçer acısı...
ben maalesef bu yüzden bitirdim 5 senelik sevgimi zor olsada bitmeyecekmiş gibi inandırmışsamda kendimi bitti işte bitmek zorunda kaldı ....
kimse vazgeçilmez değildir hayatta mutlaka daha iyisi ve sen hak eden daha süper birisi çıkacaktır karşına inan Rabbine dua et yeter....
Haklısın aslında ben son raddeleri oynuyorum.Son zamanlardayım.Sadece artık nerede biticek onu bilmiyorum.Çok seviyorum ama çok da üzüyo beni.
Rabbim hayırlı kısmet nasip etsin herkese.
Senin ilişkine göre benim ki ne ki haklısın.Ben sadece ona çok bağlandım ve bu benım ılk ılışkım.İstedim kı onunla olsun hayatım ama olmicak bu açıkça belli.Artık gerisini zamana bıraktım hayırlısı diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?