• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya Gerçek Sandığınız Şey koca Bir Yalansa?

benevolentia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2008
9
0
86
İstanbul
Ya gerçek sandığınız şey koca bir yalansa?

Herşeyinle sevdiğin,bağlandığın insanın aslında doğru kişi olmadığını anlarsan ne yaparsın?

Yorumları bekliyorum arkadaşlar :)

böyle birsey mi yasadin sanirim..:50: , ne yapardim hmm güzel bir soru.. yikilirdim sanirim ama silerdim o kisiyi ve biran önce toparlanmaya bakardim nekadar zor olsada..:53: , allah yardimcin olsun..

aslında doğru kişi yoktur. biz sadece mükemeli arıyoruz. yada ne aradığımzıı bilmiyoruz :)))))
sevgisi mi yalan...

yalancı insan mı ?
nedenler neler...

Son düzenleme:
yani o kişi benim hayallerime uygun davranıp sonrada yalancı olduğu ortaya çıktıysa ayrılırım.
mesela eşimle biz henüz öylesine takılırken o sormuştu beyaz atlı prensimin nasıl olması gerektiğini..
sigara içmeyecek hayvanları çok sevecek falan saymıştım. benim aradığım özelliklşeri doldurması şarttı. ve öyle de oldu.
ama bana farklı tanıtıp faklı çıkması bitmesini gerektirir. ama ben onu başka hayal ettiysem bu da benim hayal ürünümdür. yine biter.

Ya gerçek sandığınız şey koca bir yalansa?

Herşeyinle sevdiğin,bağlandığın insanın aslında doğru kişi olmadığını anlarsan ne yaparsın?

Yorumları bekliyorum arkadaşlar :)

Eeee doğru kişi değilse ayrılırım..
Ne yapabilirim ki başka.. :42:

genelde sevdiklerimizi hep iyi görürüz öyle böyle diye aslında bazende kendimizi kandırmış oluyoruz hayal ettiklerimize inanıyoruz kimi zaman:36:doğru kişi değilse ayrılırdım fakat bunu anlamak bazen çok geç olabiliyor:57:

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepimiz karşımızdakinin davranışlarını hayalindekiyle bağdaştırıyor aşıkken.. aşk ta çok kimyasal bir duygu biliyorsunuz , tamamen çekim gücü.. o da çok uzun sürmediği için bir anda "aaaa adam değişti" diyoruz. aslında değişen hem onlar hemde biz ve beklentilerimiz... bizlerde değişiyoruz.. uzun süreli ilişkisi olan yada evli bayanlara soruyorum; hepimiz ilk buluşmalarda ne kadar bakımlı gidiyoruz değilmi? sonra haftasonları eşofman ve spor ayakkabıyla çıkmaya başlıoruz... yada herşeye başlarda tahammül sınırımız tavanken, bir anda tahammülümüz diplere iniyor.. kimse mükemmel değil sadece biz mükemmeli görmek istiyoruz...

malesef çok kısa süre önce yaşadım bu durumu...
1 senelik ilişkim vardı...
onu tanıdığmdan bu yana hep doğru kişi olduğunu,hayatımı paylaşacağım insan olduğunu düşündüm...
gözlerimi yüreğimi öyle bi kapamışımki onu hayalini kurduğum kişinin kalıbına sokmaya çalıştım ve buna inandırdım kendimi...
ama böyle değilmiş...
çat pat yürüttüğümüz,doğru kişi olduğuna inanmam dolayııyla gösterdiğim tüm fedakarlıkların ardından,net bi nedeni olmadan ayrıldım...
aslında bi çok hatası vardı ayrılmam gerktirdiği fakat benim kuru kuruya inandığım hayallerim uğruna sabrettiğim...
fakat bende o 1 yıl öyle bi birikmişki,ben bile farketmeden,basit bi olay sayesinde gözüm açıldı birden...
başkasıa anlatsam bu ayrlılk sebebimi? der...o kadar basit bi olaydı...
ama ben anladımki o ve ben farklıyız...
onun ve benim beklentilerimiz farklı...
mutluluk anlayışımız farklı...
ve bi an için hayal kurdum onunla evli olsam ne olur diye...
ve gördümki biz mutlu bi çift olamayız...
ve bunun üzerine ayrıldım...
onca yalvarmasına,ağlamısana rağmen daha önce gösteremediğim kararlılığı gösterp bitirdim...
önceleri ayrılmayalım diye ağlayan ben numaramı msn adresimi ve baa ulaşabiliceği herşeyi ortadan kaldırdım...
şimdi içim çok rahat...

Hepimiz karşımızdakinin davranışlarını hayalindekiyle bağdaştırıyor aşıkken.. aşk ta çok kimyasal bir duygu biliyorsunuz , tamamen çekim gücü.. o da çok uzun sürmediği için bir anda "aaaa adam değişti" diyoruz. aslında değişen hem onlar hemde biz ve beklentilerimiz... bizlerde değişiyoruz.. uzun süreli ilişkisi olan yada evli bayanlara soruyorum; hepimiz ilk buluşmalarda ne kadar bakımlı gidiyoruz değilmi? sonra haftasonları eşofman ve spor ayakkabıyla çıkmaya başlıoruz... yada herşeye başlarda tahammül sınırımız tavanken, bir anda tahammülümüz diplere iniyor.. kimse mükemmel değil sadece biz mükemmeli görmek istiyoruz...

evet çok doğru biz mükemmeli herşeyin dört dörtlük olmasını istiyoruz. o yüzden mutsuz ve çoğumuz yanlızız... çoğu zaman hata kendimizde... kara kaşa kara göze, tatlı söze aldanıyoruz.. sonra doğru erkek tanımlaması yapıyoruz..

karşılıklı sevgi-saygı bitmezse ilişki bitmez. aşk gelip geçici sevgi ömürlük ...
Sevgi-saygı -sadaket -dostluk- kafa yapısı anlaşması ,... :D anlaşma şartları böyle.. anlaşma bozlunca ayrılıklar geliyor halka bozulmamalı bence :D

Çok zor bir durum cnm :26:

üzülmemek elde değil unutmaya çalış hele zor severim zor unuturum diyorsan Allah yardımcın olsun ve hiçbrimizi böyle bir derde düşürmesin
:50::50:

senin başına böyle bir durum geldi sandım ama sanırım fikirlerimizi almak için açtın başlığını bende söyleyeyim madem

üzülürdüm ve kızardım kendime hem de çok
sonrada silerdim tek kalemde yüreğimin sesini olabildiğince duymazlıktan gelirdim

malesef çok kısa süre önce yaşadım bu durumu...
1 senelik ilişkim vardı...
onu tanıdığmdan bu yana hep doğru kişi olduğunu,hayatımı paylaşacağım insan olduğunu düşündüm...
gözlerimi yüreğimi öyle bi kapamışımki onu hayalini kurduğum kişinin kalıbına sokmaya çalıştım ve buna inandırdım kendimi...
ama böyle değilmiş...
çat pat yürüttüğümüz,doğru kişi olduğuna inanmam dolayııyla gösterdiğim tüm fedakarlıkların ardından,net bi nedeni olmadan ayrıldım...
aslında bi çok hatası vardı ayrılmam gerktirdiği fakat benim kuru kuruya inandığım hayallerim uğruna sabrettiğim...
fakat bende o 1 yıl öyle bi birikmişki,ben bile farketmeden,basit bi olay sayesinde gözüm açıldı birden...
başkasıa anlatsam bu ayrlılk sebebimi? der...o kadar basit bi olaydı...
ama ben anladımki o ve ben farklıyız...
onun ve benim beklentilerimiz farklı...
mutluluk anlayışımız farklı...
ve bi an için hayal kurdum onunla evli olsam ne olur diye...
ve gördümki biz mutlu bi çift olamayız...
ve bunun üzerine ayrıldım...
onca yalvarmasına,ağlamısana rağmen daha önce gösteremediğim kararlılığı gösterp bitirdim...
önceleri ayrılmayalım diye ağlayan ben numaramı msn adresimi ve baa ulaşabiliceği herşeyi ortadan kaldırdım...
şimdi içim çok rahat...

sanırım ben de senın gbı dusunmeye başladım.Çok sevıyorum onu.Ama hep bıseyler yanlış gıdıyo farkındayım,hıssedıyorum.
ben aptal aşığım ama aynı zamanda acı cekıyorum davranısları yuzunden..

1,5 sene oldu ılıskımız ama oturmadı hala.ınanın kı ne yapacağımı bılmıyorum.

Ayrılmak ıstıyorum ama çok acı cekıcegımı bılıyrum bu yuzden cesaret edemıyorum.Ne yapıcagımı sasırdım.Allah 'ım yardım et :43::43:

ya zaten bu tur işler nasıp kısmet işi hepimiz şu yaşımıza kadar kımlerle karsılastık kımlerı sevdık ama nolursa olsun nasıp işi .kımle evlencegımız bellı olmuyokı son noktaya kadar.sizın ıcınızde kararsızlık suphe veya benzerı durumlar varsa ayrılın bence. Allah karsınıza daha hayırlı bırını cıkarsın .

5 sene boyunca acı tatlı yaşadığım ne varsa 01.12.2010 tarihi itibari ile geçmişte bırakmak zorunda kaldım bu yüzden....:25:
zor çok zor elbette ama olması gereken buydu oldu acı olsada...
Umarım daha iyi birisi ile daha mutlu olur....

sanırım ben de senın gbı dusunmeye başladım.Çok sevıyorum onu.Ama hep bıseyler yanlış gıdıyo farkındayım,hıssedıyorum.
ben aptal aşığım ama aynı zamanda acı cekıyorum davranısları yuzunden..

1,5 sene oldu ılıskımız ama oturmadı hala.ınanın kı ne yapacağımı bılmıyorum.

Ayrılmak ıstıyorum ama çok acı cekıcegımı bılıyrum bu yuzden cesaret edemıyorum.Ne yapıcagımı sasırdım.Allah 'ım yardım et :43::43:

sen 1,5 sene için bunları diyorsan ben 5 sene için ne diyeyim be arkadaşım????
sen istedikten sonra hiçbirşey zor değil yeterki gözünün kör olmasına izin verme hadi diyelim izin verdin silkelen bir bak etrafına insanlar anne baba kardeş acısına dayanırken elin adamından ayrıldığına katlanamamak ne demek???
bırak gitsin doğru insan değilse ilerde üzüleceğine şimdi üzül daha iyi en azından zamanla geçer acısı...
ben maalesef bu yüzden bitirdim 5 senelik sevgimi zor olsada bitmeyecekmiş gibi inandırmışsamda kendimi bitti işte bitmek zorunda kaldı ....
kimse vazgeçilmez değildir hayatta mutlaka daha iyisi ve sen hak eden daha süper birisi çıkacaktır karşına inan Rabbine dua et yeter....:29:

sen 1,5 sene için bunları diyorsan ben 5 sene için ne diyeyim be arkadaşım????
sen istedikten sonra hiçbirşey zor değil yeterki gözünün kör olmasına izin verme hadi diyelim izin verdin silkelen bir bak etrafına insanlar anne baba kardeş acısına dayanırken elin adamından ayrıldığına katlanamamak ne demek???
bırak gitsin doğru insan değilse ilerde üzüleceğine şimdi üzül daha iyi en azından zamanla geçer acısı...
ben maalesef bu yüzden bitirdim 5 senelik sevgimi zor olsada bitmeyecekmiş gibi inandırmışsamda kendimi bitti işte bitmek zorunda kaldı ....
kimse vazgeçilmez değildir hayatta mutlaka daha iyisi ve sen hak eden daha süper birisi çıkacaktır karşına inan Rabbine dua et yeter....:29:

Haklısın aslında ben son raddeleri oynuyorum.Son zamanlardayım.Sadece artık nerede biticek onu bilmiyorum.Çok seviyorum ama çok da üzüyo beni.

Rabbim hayırlı kısmet nasip etsin herkese.
Senin ilişkine göre benim ki ne ki haklısın.Ben sadece ona çok bağlandım ve bu benım ılk ılışkım.İstedim kı onunla olsun hayatım ama olmicak bu açıkça belli.Artık gerisini zamana bıraktım hayırlısı diyorum.:43:

Haklısın aslında ben son raddeleri oynuyorum.Son zamanlardayım.Sadece artık nerede biticek onu bilmiyorum.Çok seviyorum ama çok da üzüyo beni.

Rabbim hayırlı kısmet nasip etsin herkese.
Senin ilişkine göre benim ki ne ki haklısın.Ben sadece ona çok bağlandım ve bu benım ılk ılışkım.İstedim kı onunla olsun hayatım ama olmicak bu açıkça belli.Artık gerisini zamana bıraktım hayırlısı diyorum.:43:

sakın yanlış anlama arkadaşım küçükseme yapmadım illişkiler arasında...
demek istediğim üzülme üzme kendini kimse vazgeçilmez değildir bunu biliyor bunu söylüyorum sadece...
dediğin gibi son demleri yaşadım kendi çabamla çok emek verdim bitmesin diye ama görünen köy objektif gözlerden klavuz istemedi işte ve bitti...
üzüyorsa al önlemini bile bile üzdürme kendini benim görüşüm...
verdiğim karardan hiç pişman değilim şu an da değerimi bilmeyene değer vermek saçmalık zaman kaybı olur deyip zorda olsa yüreğim acısada derinden bitti mutluyum en azında üzen yok beni bile bile üzmeye çalışan yok...
derdini veren rabbim dermanını da veriyor bazen yüreğine çok fena oturuyor acısı belki ama dayanıyorsun yeter ki iste yeter ki Allah'a dua et....:29:

Rabbim cümlemize hayırlı kısmetler nasip etsin ....

Back
X