Ya gerçekden aldatıyorsa....

DURUYAPRAK

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2010
137
16
318
Ankara
Selam arkadaşlar aklım çok karışık bı kaç gun önce karsılastıgım gordugum durum benı çok üzdü anlam mana neden sonuc bulamadım.. çok üzgünüm ... Yardım ederseniz sevinirim..

Bi kaç gun önce babamın telefonunda arkadasımı arayacaktım ve telefonda canım aşkım diye katlı bı numara çok şaşırdım arama kayıtlarına baktım ama hepsini silmiş msjlarıda... Ya bu olasılıgı kesın olarak algılamak ıstemıyorum.. Affedemem ve kendımı tutamam olay çıkartırım.bu numarayı aldım hemen ve turkcell numarayı öğrenden kıme aıt oldugunu öğrendım bı bayan.. Tanıdık bi isim geldi ve babamı arayım iş yerınden bı arkadasın orda şu isimde bı bayanın olup olmadıgını sordum babam da var oldugunu soy adını bilmedıgını ve nasıl bırı :84: Dıye sordugumda kendısınden buyuk oldugunu yaslı bı bayan oldugunu soyledı... Arkadslar sonuc olarak ben ne yapacagımı bılemıyorum kadını arayıp babamı tanıyıp tanımadıgını sorsam sonrada kalaylasam eğer dusunmek ıstmedıgım ama dusunmeye ıtıldıgım bu durum gercekse babam a iletecek dır. Resmen kadını tehdıt etsem hatda varsa boyle bırsey babamı da arasam ya annem duyarsa çok kotu olur.. Annem babam ıcın çok seyı goze aldı ve alıyorda halen... Onu asla affetmemm bunu anneme yapamaz bana yardım edın lutfen ne yapmam nasıl davram gerekıyor.?

anliyorum su an gerginsin biseyler yapmak istiyorsun
biraz sabirli ol.
hicbirsey belli etme su an
daha temkinli yaklas ki kesin ve net bilgiler ogrenebilesin.
insallah dusundugun gibi cikmaz.

Babanın telefonunda Canım aşkım diye kayıtlı numaramı buldun tam anlayamadım :/ Bide baban kaç yaşında merak ettim.

Babanın açık açık canım aşkım diye telefona kaydetmesi garip geldi bana. Belki gerçekten yaşlı bir kadın ve komiklik olsun diye kaydetti. Yani insanlar böyle aleni bir şekilde telefona sevgililerini aşkım diye kaydedecek kadar saf olamaz heralde... Sonuçta annende görebilirdi...

babam 51 yaşında
kımse kımsenın telofunu karıstırmaz bunun rahatlıgı olabılır
bıde ben telfnu aldgmda

canım babanın bu kadar rahatça canım aşkım diye birini kaydetmesi banada çok tuhaf geldi. bence altında başka bişey var onun. sonuçta annende görmüş olabilirdi. kimse böyle bir riski göze alabilecek kadar saf olamaz bence

Evli bir erkek,eşini aldattığı sevgilisinin numarasını "canım aşkım" diye kaydetmez.İstediği kadar kimse kimsenin telefonuna bakmıyor olsun.Şeytan dürter,mutlaka eninde sonunda bakılır.Böyle bir riske girmez.
Baban telefonun ilk sahibi mi ?
İkinci el veya senin eski telefonunu kullanıyorsa onunla alakalı karışıklık olabilir.

babam 51 yaşında
kımse kımsenın telofunu karıstırmaz bunun rahatlıgı olabılır
bıde ben telfnu aldgmda

Bunun karışmayla alakası yok çünkü sen bilerek bakmadın sonuçta babanın telefonuna değilmi tesadüf gördün yani bunu ihtimalini az da olsa düşünmesi gerekir babanın o yüzden fazla panik yapma ve annene çaktırmadan gidip babanla bu konuyu konuş

Sen babanı arayıp "bu isimde birisini tanıyor musun" diye sorunca,"neden sordun,nerden çıktı" demedi mi ?
Bu kadar sormuşken keşke "neden senin telefonunda bu şekilde kayıtlı" diye sorsaydın.
Yalnız sakın ortada birşey yokken kadını filan arama canım.Gereksiz yere babanı zor durumda bırakmış olursun.
Bu kadın gerçekten babandan yaşlı ise 51 yaşında bir erkeğin daha yaşlı bir kadına ilgi duyması uzak ihtimal.
(Daha da uzak ihtimal ama,kadın yaşlı olmayabilir,baban şüphe çekmemek için öyle demiştir.)
Yine de canım aşkım diye yazması mantıklı gelmiyor.Bence başka bir açıklaması vardır.

Son düzenleme:
O numarayı ara,bak bakalım bayan mı açacak,erkek mi.Pardon yanlış aradım deyip kapat.Belki tanıdık bir sesle karşılaşırsın.Erkek sesi de olabilir.
Mesela oğlumun telefonu benim adıma kayıtlı.Ben hattımı değiştirdim,eski hattımı eşim işyerinde kullanıyor vs...Yani numaranın kimin adına kayıtlı olduğu birşey ifade etmez.Baban işyerindeki kadının soyadını bilmiyormuş.Belki isim benzerliğidir.
Telefonun ilk sahibi baban değilse,rehberde eski kayıt kalmış olabilir.
Aramaları silmiş demişsin.Aramaları silmeyi akıl eden adam,rehbere böyle yazmamayı da akıl eder.

İlginç geldi bana erkek aldatıyorsa saklamaya çalışır aşkım,canım,bitanem yerine dikkat çekmeyecek şeyler yazar artı o kadını sorduğunda ne işin var neden soruyorsun felan diye ister sitemez bir tepki olmalıydı sonuçta suçlu belki çok rahattır gamsızdır zaten bu rahatlıkla devam ederse herkes yakında herşeyi öğrenir biraz saberetmek yeterli olacaktır bu süreçte.

Bi arkadasımın babamın çalıştıgı yerde tanıdıgı varmıs gıbı sordum sankı arkadasım ordamı o bolumde mı acaba dıye sordu da bende ona bağlı sordum gıbı oldu .. Katlanılması guç bı olay dayanılması da ... Inanın çalışamıyorum işlerımı yapamyorum sureklı acabalar nasıl olacaklar ne yapmalıyım la dolu gunler geçırıyorum

ben olsam bune baba diye sorarim
kizarsa kizsin karistirmis olmak amacli bakmamissin sonucta telefonuna

bence bi yanlış anlaşılma yada hata olabilir nasıl olur bilmiyorum ama 51 yaşında bi erkek kendinden genç bi bayana ilgi duyar bence o yaştan sonra daha yaşlısına bakmak aklım almıyor :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…