- Konu Sahibi DURUYAPRAK
Selam arkadaşlar aklım çok karışık bı kaç gun önce karsılastıgım gordugum durum benı çok üzdü anlam mana neden sonuc bulamadım.. çok üzgünüm ... Yardım ederseniz sevinirim..
Bi kaç gun önce babamın telefonunda arkadasımı arayacaktım ve telefonda canım aşkım diye katlı bı numara çok şaşırdım arama kayıtlarına baktım ama hepsini silmiş msjlarıda... Ya bu olasılıgı kesın olarak algılamak ıstemıyorum.. Affedemem ve kendımı tutamam olay çıkartırım.bu numarayı aldım hemen ve turkcell numarayı öğrenden kıme aıt oldugunu öğrendım bı bayan.. Tanıdık bi isim geldi ve babamı arayım iş yerınden bı arkadasın orda şu isimde bı bayanın olup olmadıgını sordum babam da var oldugunu soy adını bilmedıgını ve nasıl bırı :84:
Dıye sordugumda kendısınden buyuk oldugunu yaslı bı bayan oldugunu soyledı... Arkadslar sonuc olarak ben ne yapacagımı bılemıyorum kadını arayıp babamı tanıyıp tanımadıgını sorsam sonrada kalaylasam eğer dusunmek ıstmedıgım ama dusunmeye ıtıldıgım bu durum gercekse babam a iletecek dır. Resmen kadını tehdıt etsem hatda varsa boyle bırsey babamı da arasam ya annem duyarsa çok kotu olur.. Annem babam ıcın çok seyı goze aldı ve alıyorda halen... Onu asla affetmemm bunu anneme yapamaz bana yardım edın lutfen ne yapmam nasıl davram gerekıyor.?
Bi kaç gun önce babamın telefonunda arkadasımı arayacaktım ve telefonda canım aşkım diye katlı bı numara çok şaşırdım arama kayıtlarına baktım ama hepsini silmiş msjlarıda... Ya bu olasılıgı kesın olarak algılamak ıstemıyorum.. Affedemem ve kendımı tutamam olay çıkartırım.bu numarayı aldım hemen ve turkcell numarayı öğrenden kıme aıt oldugunu öğrendım bı bayan.. Tanıdık bi isim geldi ve babamı arayım iş yerınden bı arkadasın orda şu isimde bı bayanın olup olmadıgını sordum babam da var oldugunu soy adını bilmedıgını ve nasıl bırı :84: