• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya Hamileysem hayatın sonu gibi geliyor

Arsizinsanlik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2023
2.832
4.943
63
26
Kizlar bir yasinda bebegim var 😭 gecen ay prezervatif yırtıldı cabuk hamile kalmadığım icin cok uzerinde durmadim ertesi gün hapı da içmedim kizim emiyor henüz diye ama bu ay gelen giden yok 😭 inşallah hava degisimindendir yoksa napayim bir de gurbetteyim yurt dışında kizim zaten kolik ve zor bi bebekti hala cok küçük bana cok muhtac bir bebegi daha nasil kaldırırım hele birde kizim gibi zor bi bebek olursa 😭 aldiramam da o vicdan azabından korkuyoru test yapmaya cesaretim de yok oturdum ağlıyorum şuan hüngür hüngür

Kizlar bir yasinda bebegim var 😭 gecen ay prezervatif yırtıldı cabuk hamile kalmadığım icin cok uzerinde durmadim ertesi gün hapı da içmedim kizim emiyor henüz diye ama bu ay gelen giden yok 😭 inşallah hava degisimindendir yoksa napayim bir de gurbetteyim yurt dışında kizim zaten kolik ve zor bi bebekti hala cok küçük bana cok muhtac bir bebegi daha nasil kaldırırım hele birde kizim gibi zor bi bebek olursa 😭 aldiramam da o vicdan azabından korkuyoru test yapmaya cesaretim de yok oturdum ağlıyorum şuan hüngür hüngür
Haklısınız, zor bir durum ama testi yapıp sonucu öğrenmekten başka çare yok. Emzirdiğiniz için de gecikme olmuş olabilir

😢her zaman günü gününe oluyorsanız test yapmakta fayda var,stres faktörü de etkileyebiliyor,oturup ağlayarak sadece öğrenmeyi geciktiriyorsunuz.
Günü gününe olmam 🥲 bir ayin besinde oluyorsam diğer ayin 20 sinde olabiliyorum karisik yani ama hava degisimi de bende gecikme yapabiliyor insallah hava degisimindendir çünkü bir bebege daha bakacak psikolojiye sahip değilim bedenen de öyle

ay kadın bir derdim var bölümünde derdini anlatmış ters ters konuşmalar falan, arkadaşlar birebir muhattap olduğunuz insanlara veremediğiniz tepkilerin acısını sanalda mı çıkarıyorsunuz?
Benim konularda da böyle yorumlar yaptılar şaşırmadım açıkçası 😂 insanlar zaten üzgün derman arıyor bunlar nasıl ego tatmin edeceğini düşünüyor bacım😏

ay kadın bir derdim var bölümünde derdini anlatmış ters ters konuşmalar falan, arkadaşlar birebir muhattap olduğunuz insanlara veremediğiniz tepkilerin acısını sanalda mı çıkarıyorsunuz?
Soyleyemedigimizi mi sanıyorsun? Alıp test yapacak nesini soruyor ne desin insanlar?

Prezervatif nasıl yırtılıyor ben bir türlü çözemiyorum. Mesela uzun sürüyor diyelim 2-3 tane değişebiliyoruz siz tek bir taneyle mi devam ediyorsunuz?
Markası nedir hamileyseniz şikayet edip para falan alın bari 😅
Neyse eğer gebeyseniz de ilk başta çok zor olacak ama ikisi birlikte çok güzel büyüyecekler. Benim de ortanca oğlum 1 yaşındayken kızıma hamile kalmıştım. Şimdi hem ikizler kimse ayırt edemiyor erkek ve kız ama büyük oğlum bile diğeri uyuyorsa bu X mi Y mi hangi kardeşim diyor 😅 aşırı iyi geçiniyorlar, çok güzel oynuyorlar. Hayatımın en doğru kararı vallahi.
Ben de gurbette gibiyim her işimde nereye gitsem kurdele gibi takıp götürüyorum. Ama geçiyor büyüyorlar. Benim kızım 2 yaşında olacak bile.
Oğlumu hamileyken de emzirdim. Doğumca da beraber emzirdim bu arada.

Test yapın öğrenin ne kadar erken o kadar iyi kanıksamak için. Bu kadar zordaysanız çift koruma+ertesi gün hapı gibi tedbirleri unutmayın, artık olan olmuş hamileysen hamilesin boşuna ağlayıp kendini üzme.
Hap içtiği halde hamile kalanlarda var yani öyle düşün

Ertesi gün hapı da tam korumuyor kilo varsa mesela korumaz ilişki sonrası ria spiral vs taktırsan gebelik oluşmaz yapacak tek şey var test yaptır her ay yaparım ben en kötü kürtaj olursun

Test yapın öğrenin ne kadar erken o kadar iyi kanıksamak için. Bu kadar zordaysanız çift koruma+ertesi gün hapı gibi tedbirleri unutmayın, artık olan olmuş hamileysen hamilesin boşuna ağlayıp kendini üzme.
Hap içtiği halde hamile kalanlarda var yani öyle düşün
Emzirirken doğum kontrol ya da ertesi gün hapı içmekte bir sakınca olur mu acaba belki ondan içmemiştir diye düşündüm.

Back
X