• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya Hamileysem hayatın sonu gibi geliyor

-Hap içtiniz mi
+Yok
-Kürtaj olur musunuz
+Yok
Daha başka söylenecek ne kaldı ki nasıl bir teselli bekliyorsunuz ne denmesini bekliyorsunuz samimi bir şekilde soruyorum.
Belki benimle ayni durumu yasamis insanlar vardir belki pes pese çocuğu olup da cok rahat eden insanlar vardir belki teselli ariyorumdur belki negatif dusunmek yerine insanlarin hayat orneklerinden pozitif olacagim iyi hissedecegim

-Hap içtiniz mi
+Yok
-Kürtaj olur musunuz
+Yok
Daha başka söylenecek ne kaldı ki nasıl bir teselli bekliyorsunuz ne denmesini bekliyorsunuz samimi bir şekilde soruyorum.
Acımasız olma bu kadar bak !
Hassas kalpler için cehennem olan dünya hayatında yaşamayla alakalı adaptasyon sorunu yaşayan forum arkadaşlarımızın bir kısmı bir elif miktarı inciniyormuş.

Mesele sadece. Ben degilim bazi konular sabir taşırır cinsten evet sert konuşabiliyoruz ama her konuya gercek hayatta ezik ama buraya gelip egosunu tatmin etmeye calisan insanlar var lütfen bebegimi emziridgim ve zor hamile kaldığım icin ertesi günü hapı icmedim bu ay günüm geçti diye endise ettim bunda linçlenecek ne var ki doğurduğum çocuğa o gelip bakmayacak online bir platform kimse kimseyi yüz yüze görmüyor diye her şekilde konusmayi da kimse kimseye yapamaz
Yav tamam da arkadasim sende burda cevap yazacagina gidip bi test alip yapsana ne meraksizsin yavvvvv

En azından bir kaza yaşanmıs ve bunu biliyorsunuz hap için 72 saate kadar icilebiliyor.Ben hic süphe etmeden hamile kalmıştım ikinci cocuguma hem en başında takıyorduk hem de geri cekilme oluyordu nasıl oldu hala anlamiş degiliz.Hala ayni yöntemle korunuyorum ama ovulasyon döneminde hic bir sekilde temasa girmiyorum 1 hafta zaten idare ediliyor. Hap icmeden sadece dua ederek aglayarak olacak olan gebeligi engelleyemezsiniz.

O zaman gidip o konuya yorum yap tatlım burada ki konu farklı 😉
Yapmistim ona da yorum 😃
Banane ki arkadasim yani ben uyelerin eski konusuna bakmam bi uye yazmis diye baktim bi konunda esin bi kadina is bulacak mesajlasiyor bi konuda baska ulkede calismak icin gitmek istiyor yine esin
Bi konunda esin ilgisiz cinsellik bile yasamiyor cogu zaman
Bi ton konun var esinle alakali
Senin hayatin biz bir tikla cikariz konudan yani
Sadece sana soruluyor yani hayatin sonu falan yazmissin da ben sahsen midem bulandigi anda gidip eczaneden almistim bir test ogrenmistim
1 yas bebekle nasil cikayim dersen de esin aksam gelirken alsin bak sen nasil cikayim demeden şak diye cevapladim bunu da

1 yaşında Bebek bu 1 aylık değil, gida alıyordur artık herhalde. Emzirdigim için içmedim diyor süt korumasına güveniyor demek ki onu demek istedim. Çocuk gibi test yapmicam korkuyorum diyene ne diyeceğiz?

Ayrıca kullanılabilir diyen doktorlar da var, yani çocuğun bir süre süt icmemesi mi önemli yeni çocuk olmaması mi? Mantıksız şeylerden feyz alamıyorum kusura bakma.
Ama ilerleme kaydettin yarım saat içinde, daha medeni gördüm seni, üslubunu biraz düzeltmişsin. Feyz almam demişsin ama almışsın, tebrikler

En azından bir kaza yaşanmıs ve bunu biliyorsunuz hap için 72 saate kadar icilebiliyor.Ben hic süphe etmeden hamile kalmıştım ikinci cocuguma hem en başında takıyorduk hem de geri cekilme oluyordu nasıl oldu hala anlamiş degiliz.Hap icmeden sadece dua ederek aglayarak olacak olan gebeligi engelleyemezsiniz.
Ilk cocuk ve ikinci cocuk arasinda ne kadar yas farki var? Birde nasil basardiniz az yaş farki varsa 🥲 ikinci cocuk istiyorduk ama iki sene sonra falan diye hayal ediyordum esim istiyordu onunla da konuşup bu meseleyi ertelenmiştik

Ilk cocuk ve ikinci cocuk arasinda ne kadar yas farki var? Birde nasil basardiniz az yaş farki varsa 🥲 ikinci cocuk istiyorduk ama iki sene sonra falan diye hayal ediyordum esim istiyordu onunla da konuşup bu meseleyi ertelenmiştik
Aralarında 4 yas var ikinci cocugum 3 yasini gecmisti hamile kaldigimda o zaman olmasa 7 8 ay sonra falan istiyorduk sadece planimizdan daha erken oldu.Hap ictiniz mi emzirirken de icilebiliyor 12 saat emzirmeyip idare edebilirsiniz.

Burada emin olamazsın ki ?
Test yapmadan olasılıklar dahilinde bebek fikrine ikna edilmek nereden çıktı ?
Ayy ne bos yaptiniz illa ki yapicam test herhalde sizene kardesim belki suan dan pozitif birseyler duymak iyi gelecek ne zaman konu acacagimi da size mi sorucam ilginizi çekmiyorsa yorum yapmayıp baska konulara bakin sirf ortalik karistirmak icin bos bos konuşma derdindesiniz

Bu konuda acımasız yorumlar hühühühüh yazanlar neyin kafasını yaşıyor ?
Acımasız olan ne ?
İstemiyorsanız hapı içeceksiniz denilmiş.
Ağlamayla bu iş olmuyor, test yapın denilmiş :)
Sanırsın konu sahibesini taşdan taşa, duvardan duvara vurmuşlar hshdhhsgdsd.
Düşünmeyen bu olasılıktan korkan insan o hapı ya seve seve içecek ya seve seve içecek. Önlem almayıp oturup ama ben yapamam ki diye ağlayan birisine ne desinler yaw ?
Hühühühühü shhdhshshsh bunlar ne? Avam avam tavırlar

Aralarında 4 yas var ikinci cocugum 3 yasini gecmisti hamile kaldigimda o zaman olmasa 7 8 ay sonra falan istiyorduk sadece planimizdan daha erken oldu.Hap ictiniz mi emzirirken de icilebiliyor 12 saat emzirmeyip idare edebilirsiniz.
Ya inanilmaz memeye düştü cani sıkıldikca yapışıyor ağlıyor meme tiryakisi 😒 oturduğum yer de merkeze baya Bi uzak ha diyince hastahaneye yada eczaneye gidemiyorum ehliyetim de yok esim yogun çalışıyor

Ayy ne bos yaptiniz illa ki yapicam test herhalde sizene kardesim belki suan dan pozitif birseyler duymak iyi gelecek ne zaman konu acacagimi da size mi sorucam ilginizi çekmiyorsa yorum yapmayıp baska konulara bakin sirf ortalik karistirmak icin bos bos konuşma derdindesiniz
Evet bize sorsaydınız keşke.
Önce test yap, sonrasında hüngür hündür aglarsın diye bir kronolojik sıralamaya tabi tutardık hiç değilse.

İnsanlık arsız degil bence insanlar arsız. Kürtaj yaptırmayıp vebalini alamam diyorsunuz, size farklı pencereler sunayım belki ertesi gün hapı da olacakken o bebegin dünyaya gelmemesine ( tövbe haşa) sebep oluyor. Sonuç olarak hiç korunmayalım mı?!
Bu kadar kaderci iseniz de merak etmeyin Allah kimseye taşıyamayacağı yük vermez. Olmuşsa da Allah tan olmamışsa da Allah tan. Allah yardım eder.

Back
X