• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya Hamileysem hayatın sonu gibi geliyor

Süt korur zannetmişsiniz
Prezervatif yırtıldığı halde ilaç içmemişsiniz
Çok da 2.çocuğu istemiyor gibi değil haliniz🙈
Olursa da olur demişsiniz bence

Güle güle büyütün artık

Süt korur zannetmişsiniz
Prezervatif yırtıldığı halde ilaç içmemişsiniz
Çok da 2.çocuğu istemiyor gibi değil haliniz🙈
Olursa da olur demişsiniz bence

Güle güle büyütün artık
Hanımefendi süt koruyor demedim emzirdigim. Icin sutten cocuga geçme ihtimali var ya ertesi gün hapi agir bir hap ve benim bebeğim memeyle yapışık yaşıyor bir gün emmemesi imkansiz

Prezervatif nasıl yırtılıyor ben bir türlü çözemiyorum. Mesela uzun sürüyor diyelim 2-3 tane değişebiliyoruz siz tek bir taneyle mi devam ediyorsunuz?
Markası nedir hamileyseniz şikayet edip para falan alın bari 😅
Neyse eğer gebeyseniz de ilk başta çok zor olacak ama ikisi birlikte çok güzel büyüyecekler. Benim de ortanca oğlum 1 yaşındayken kızıma hamile kalmıştım. Şimdi hem ikizler kimse ayırt edemiyor erkek ve kız ama büyük oğlum bile diğeri uyuyorsa bu X mi Y mi hangi kardeşim diyor 😅 aşırı iyi geçiniyorlar, çok güzel oynuyorlar. Hayatımın en doğru kararı vallahi.
Ben de gurbette gibiyim her işimde nereye gitsem kurdele gibi takıp götürüyorum. Ama geçiyor büyüyorlar. Benim kızım 2 yaşında olacak bile.
Oğlumu hamileyken de emzirdim. Doğumca da beraber emzirdim bu arada.
Hic basima gelmedi 4 senedir 😒ilk defa yirtildi neyse artik atacak halimiz yok olursa büyüyecekler birlikte 🥲

Hanımefendi süt koruyor demedim emzirdigim. Icin sutten cocuga geçme ihtimali var ya ertesi gün hapi agir bir hap ve benim bebeğim memeyle yapışık yaşıyor bir gün emmemesi imkansiz
Gören de bebek 2 aylık zannedecek
Demek ki dünyanın sonu olarak görmemişsiniz gebeliği göze almışsınız

Evet o yüzden içmedim her. Hap içilmiyor
Test yaptınız mı? Bir kan verin isterseniz adetiniz geçtiyse çıkar zaten. Varsa da aldırmayı düşünmüyorsanız negatif düşünmeden beraber büyütüp rahat ederim diye düşünürsünüz. kardeş kıskançlığı yaşanacak yaşta kardeş yapmamış olursunuz hem

Hic pre yirtamadik nasil oluyor kalitesiz bir marka mi🫠
Benimde oglum 15 aylikken supriz sekilde hamile kaldim yapacak birsey yok
Benim yumurtalarim bitmisti doktora gore, ona guvendim ben sahsen🤓
Test yapin netlesin en azindan acaba acaba demektense

O zaman hapı içecektiniz. İstemiyorsanız madem. Test yapmayın o zaman 9ay sonra öğrenirsiniz sonucu. Biz ne yapalım ?
Ne kadar acımasızca yorumlar yapıyorsunuz ya şuan okudum hayretler içindeyim kadın emzirdigi için belki icmemistir zor olmuş çocuğu tek seferde olmaz diye düşünmüştür belki nedir sizi bu kadar kırıcı konuşturan lütfen ya biraz düşünceli olalım

Bu konuda acımasız yorumlar hühühühüh yazanlar neyin kafasını yaşıyor ?
Acımasız olan ne ?
İstemiyorsanız hapı içeceksiniz denilmiş.
Ağlamayla bu iş olmuyor, test yapın denilmiş :)
Sanırsın konu sahibesini taşdan taşa, duvardan duvara vurmuşlar hshdhhsgdsd.
Düşünmeyen bu olasılıktan korkan insan o hapı ya seve seve içecek ya seve seve içecek. Önlem almayıp oturup ama ben yapamam ki diye ağlayan birisine ne desinler yaw ?

Zaten konu sahibinin 2.çocuk fikri diye bir konusu var 2 ay önce

İkinciyi düşünüyormuş şimdi dünyanın sonu bilmem ne diye resmen numara yapıyor

Prezervatif kullandığına bile inanmadım
Ay inanma ya lütfen çok umrumdaydi senin inanip inanmaman çünkü lütfen yorum yapmazmisin egonu tatmin edecegin biri degilim ben evet esim istiyordu ama erteleme karari aldik korunmaya da devam ediyorduk sana da ispatlamak zorunda degilim mecbur degilsin yorum yapmaya

Zaten konu sahibinin 2.çocuk fikri diye bir konusu var 2 ay önce

İkinciyi düşünüyormuş şimdi dünyanın sonu bilmem ne diye resmen numara yapıyor

Prezervatif kullandığına bile inanmadım
Esi bi kadinla faceden yazisiyor kadin konu sahibinin esinden is istiyor o konu daha tuhaf bu cocuk meselesinden bence 🫣🫣

Kizlar bir yasinda bebegim var 😭 gecen ay prezervatif yırtıldı cabuk hamile kalmadığım icin cok uzerinde durmadim ertesi gün hapı da içmedim kizim emiyor henüz diye ama bu ay gelen giden yok 😭 inşallah hava degisimindendir yoksa napayim bir de gurbetteyim yurt dışında kizim zaten kolik ve zor bi bebekti hala cok küçük bana cok muhtac bir bebegi daha nasil kaldırırım hele birde kizim gibi zor bi bebek olursa 😭 aldiramam da o vicdan azabından korkuyoru test yapmaya cesaretim de yok oturdum ağlıyorum şuan hüngür hüngür
İyice kendini strese sokma canım dahada gecikir adetin sakın ol ağlama güzelce git testini yap emin ol sonuçtan eğer hamileysende üzülme düşün ki bu sana allahin bir lütfü hediyesi çocuğuna arkadaş yoldaş can🥰🥰

Bu konuda acımasız yorumlar hühühühüh yazanlar neyin kafasını yaşıyor ?
Acımasız olan ne ?
İstemiyorsanız hapı içeceksiniz denilmiş.
Ağlamayla bu iş olmuyor, test yapın denilmiş :)
Sanırsın konu sahibesini taşdan taşa, duvardan duvara vurmuşlar hshdhhsgdsd.
Düşünmeyen bu olasılıktan korkan insan o hapı ya seve seve içecek ya seve seve içecek.
Saçma sapan önlem almayıp oturup ama ben yapamam ki diye ağlayan birisine ne desinler yaw ?
Mesele sadece. Ben degilim bazi konular sabir taşırır cinsten evet sert konuşabiliyoruz ama her konuya gercek hayatta ezik ama buraya gelip egosunu tatmin etmeye calisan insanlar var lütfen bebegimi emziridgim ve zor hamile kaldığım icin ertesi günü hapı icmedim bu ay günüm geçti diye endise ettim bunda linçlenecek ne var ki doğurduğum çocuğa o gelip bakmayacak online bir platform kimse kimseyi yüz yüze görmüyor diye her şekilde konusmayi da kimse kimseye yapamaz

1 yaşında Bebek bu 1 aylık değil, gida alıyordur artık herhalde. Emzirdigim için içmedim diyor süt korumasına güveniyor demek ki onu demek istedim. Çocuk gibi test yapmicam korkuyorum diyene ne diyeceğiz?

Ayrıca kullanılabilir diyen doktorlar da var, yani çocuğun bir süre süt icmemesi mi önemli yeni çocuk olmaması mi? Mantıksız şeylerden feyz alamıyorum kusura bakma.

Nasıl da biliyor kendini :super:Nezaket çerçevesinde cevap veren insanlar var konuda, bak bakalım nasıl cevap vermişler. Feyz alırsın belki.

Back
X