• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya Hamileysem hayatın sonu gibi geliyor

Sırf onun zorbalığı ve hakaretleri yüzünden 5-6 kişi ban yedi.
Maalesef böyle insanlar toplumda çok Instagramda da yorumlarda görüyorum yani yetişkin insanlar bunlarla zor baş ediyorken çocuklar okullarda neler yaşıyor kimbilir dediğim gibi mümkünse doğurmamaları bizim özenle yetiştirdiğimiz çocuklarımızı bu kalitesizlik bozmamalı

Maalesef böyle insanlar toplumda çok Instagramda da yorumlarda görüyorum yani yetişkin insanlar bunlarla zor baş ediyorken çocuklar okullarda neler yaşıyor kimbilir dediğim gibi mümkünse doğurmamaları bizim özenle yetiştirdiğimiz çocuklarımızı bu kalitesizlik bozmamalı
Gerçek hayatta yapamadıkları herşeyi burada yapıp deşarj oluyor bunlar. Allah korusun bunlardan ne diyim...

Bir an önce test yapın. Ben aldırmaya karşı biri değilim hazırlıksızsanız veya korunmaya rağmen genede oluyorsa. Üstesinden gelemem diyorsan düşün. Yasal süreç içinde sonlandırabilirsin. Dini açıdan kendini sorgularsan, o çocuk doğduğunda senin psikolojin daha çok bozulur daha çok üçünüze de zehir edersen hayatı bide böyle düşün. Herşey zamanında güzel bence. Annenin ruhsal sağlığı da çok önemli.

Kizlar bir yasinda bebegim var 😭 gecen ay prezervatif yırtıldı cabuk hamile kalmadığım icin cok uzerinde durmadim ertesi gün hapı da içmedim kizim emiyor henüz diye ama bu ay gelen giden yok 😭 inşallah hava degisimindendir yoksa napayim bir de gurbetteyim yurt dışında kizim zaten kolik ve zor bi bebekti hala cok küçük bana cok muhtac bir bebegi daha nasil kaldırırım hele birde kizim gibi zor bi bebek olursa 😭 aldiramam da o vicdan azabından korkuyoru test yapmaya cesaretim de yok oturdum ağlıyorum şuan hüngür hüngür
Hayatın sonu demek çok saçma.İstemiyorsaniz önleme dikkat edeceksiniz.Belki Bebek olacak ve siz iyiki olmuş diyeceksiniz

Prezervatif nasıl yırtılıyor ben bir türlü çözemiyorum. Mesela uzun sürüyor diyelim 2-3 tane değişebiliyoruz siz tek bir taneyle mi devam ediyorsunuz?
Markası nedir hamileyseniz şikayet edip para falan alın bari 😅
Neyse eğer gebeyseniz de ilk başta çok zor olacak ama ikisi birlikte çok güzel büyüyecekler. Benim de ortanca oğlum 1 yaşındayken kızıma hamile kalmıştım. Şimdi hem ikizler kimse ayırt edemiyor erkek ve kız ama büyük oğlum bile diğeri uyuyorsa bu X mi Y mi hangi kardeşim diyor 😅 aşırı iyi geçiniyorlar, çok güzel oynuyorlar. Hayatımın en doğru kararı vallahi.
Ben de gurbette gibiyim her işimde nereye gitsem kurdele gibi takıp götürüyorum. Ama geçiyor büyüyorlar. Benim kızım 2 yaşında olacak bile.
Oğlumu hamileyken de emzirdim. Doğumca da beraber emzirdim bu arada.
Ya bana da garip geliyor ama bizde de yırtıldı prezervatif neden bilmiyorum ama oldu yani 🤷 onu takip edecek kişi de eşim olduğu için sonrasında söyledi bana, ertesi gün hapı aldık

konunun 2 sayfasını okudum gerisinde ne oldu bilmiyorum ama evet bazı üyeler biraz kaba yorumlar yapmış gibi duruyor. ben de ilk okuyunca katıldım kibar yorum yapın diyenlere.
ama şunu farkettim sonra kadının diğer konularına bakılmış ve daha iki ay önce 2. çocuk konusu açmış, mesela ben bunu öğrendikten sonra neden burada tepkili yorum yazanları anladım aslında.
çünkü burada yalandan sırf vakit doldurmak için konu açanlar da oluyordur muhtemelen, ve yorum yapanlar zamanla iyi niyetli yorumlarının suistimal edildiğini gördükten sonra bu tutuma girmiş olabilirler ki bu çok normal.
yani hakaret olmadıktan sonra açıkça düşüncesini ifade ederek yorum yapanlara da birşey söylemek doğru değil, diğer türlü etrafından dürüstçe alamadığın yorumu buradan almayı beklemen anlamsız olur.
sonuçta neden etrafımıza anlatamadıklarımızı buraya yazıyoruz, birincisi anonim olduğu için, ama ikincisi ve bu da çok önemli etrafımızdakilerin yüzümüze söyleyemeyeceği şeyleri dürüstçe bizi tanımayan insanlardan duymak için bence.
yani kimin nasıl yorum yaptığına takılmak anlamsız.

Bence de sevin
Eşinden sevgi yok adam sana yanaşmıyor bile
Facebooktan kadınlarla seni aldatıyor

En azından çocuklarla oyalanırsın…
Banlısınız ama tutamadım kendimi
Bir kadınsınız siz, nasıl bu kadar kırıcı yorumlar yaptınız? Size ne kocasından çocuğundan cidden ayıp etmişsiniz. Bir abla kardeş olarak söylüyorum lütfen yapmayın bunu

Kizlar bir yasinda bebegim var 😭 gecen ay prezervatif yırtıldı cabuk hamile kalmadığım icin cok uzerinde durmadim ertesi gün hapı da içmedim kizim emiyor henüz diye ama bu ay gelen giden yok 😭 inşallah hava degisimindendir yoksa napayim bir de gurbetteyim yurt dışında kizim zaten kolik ve zor bi bebekti hala cok küçük bana cok muhtac bir bebegi daha nasil kaldırırım hele birde kizim gibi zor bi bebek olursa 😭 aldiramam da o vicdan azabından korkuyoru test yapmaya cesaretim de yok oturdum ağlıyorum şuan hüngür hüngür
Testi alıp yapın korkunun ecele faydası yok. Stresten de gecikmiş olabilir. Ayrıca her bebek zorlu olacak diye de bir şey yok.

Korkunu çok iyi anlıyorum. 6 yıldan sonra kolik bir oğlum oldu. Olsun mu olmasın mı diye düşünürken pat diye o hayatımıza süprizle girdi. Bazen iyikide olmuş diyorum. Bazen keşke erken olsaydı yaş farkları çok doğal olarak kızımın ilgi alanına girmiyor oyunlar. En azından birlikte büyürler diye teselli bulun derim. Varsa nasipte kaçışı yok malesef .

Korkunu çok iyi anlıyorum. 6 yıldan sonra kolik bir oğlum oldu. Olsun mu olmasın mı diye düşünürken pat diye o hayatımıza süprizle girdi. Bazen iyikide olmuş diyorum. Bazen keşke erken olsaydı yaş farkları çok doğal olarak kızımın ilgi alanına girmiyor oyunlar. En azından birlikte büyürler diye teselli bulun derim. Varsa nasipte kaçışı yok malesef .
6 yıl olmadı.olduktan sonra da hemen bir tane daha mi oldu? Tuhaf.ben nasıl başlarsa öyle gidiyor diye düşünüyordum.

İçebilir, ona gore ilaçlar var.
Ok
Hic pre yirtamadik nasil oluyor kalitesiz bir marka mi🫠
Benimde oglum 15 aylikken supriz sekilde hamile kaldim yapacak birsey yok
Benim yumurtalarim bitmisti doktora gore, ona guvendim ben sahsen🤓
Test yapin netlesin en azindan acaba acaba demektense
Hahaha içimde kalmıştı. 🤣hemde bilindik bir marka

Bu kadını forumdan tamamen atmak gerekmez mi? Insan enerjisini somurmek resmen bu .Bir kişi yüklenince hemen üstüne cullaniyorsunuz konu sahibinin. Insan korkar tabi bebek küçükken yine hamile kalmaya. Ama bir yandan da ikinciyi yapabilir miyim acaba der.

Bu kadını forumdan tamamen atmak gerekmez mi? Insan enerjisini somurmek resmen bu .Bir kişi yüklenince hemen üstüne cullaniyorsunuz konu sahibinin. Insan korkar tabi bebek küçükken yine hamile kalmaya. Ama bir yandan da ikinciyi yapabilir miyim acaba der.
Bilemem etkileşimimim olmadı konu sahibi ile başka konularda polemik yaşamıştır belki konu sahibide belki üstüne gitmiştir öncesi vardır yoktur bilemem hiç ceza almış galiba konu sahibide o üyede Mune Hanim takip eder zaten kaçmaz ondan ceza bitince dönüp yazarlar yani konu sahibi isterse konudan atar editörler isterse forumdan çıkarır biz karisamayiz zaten

Bilemem etkileşimimim olmadı konu sahibi ile başka konularda polemik yaşamıştır belki konu sahibide belki üstüne gitmiştir öncesi vardır yoktur bilemem hiç ceza almış galiba konu sahibide o üyede Mune Hanim takip eder zaten kaçmaz ondan ceza bitince dönüp yazarlar yani konu sahibi isterse konudan atar editörler isterse forumdan çıkarır biz karisamayiz zaten
😁😁biz karışmayız ama umarım olur ne diyelim 😁

Back
X