- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.674
- 83
- Konu Sahibi Littlestar
-
Kızlaar uç aylık bir oğlum var lohusalığım bittiğinden beri adet görüyorum ama bu ay uç gün geçti ya hamileysem ne yaparım nasıl bakarım test yapayım mı bekleyeyim mi sizce ?
Korunuyoruz canım ama işte yine de tedirginim her ay bu korku of offyeni doğum yapmışsın böyle gün kaymaları olabilir diye biliyorum ben. ama içim rahatlasın dersen test yap öğren.
bir de korunmuyor musunuz?
Evet canım emziriyorumtest yapın bence
emiziriyor musunuz?
Korunuyoruz canım ama işte yine de tedirginim her ay bu korku of off
Ayy inşallah öyledir canım teşekkür ederimBebeğini emziriyorsan adet döneminin düzensiz olması çok normal 6 ila 12 ay arasında düzene girecek, yengemden biliyorum.
emzirmek %70 koruyor dedi baa kadı doğum uzmanımEvet canım emziriyorum
Benimde o değil canımemzirmek %70 koruyor dedi baa kadı doğum uzmanım
bide korunduysanız yoktur bence
tabi korunmadan kastım geri çekilme değil
Evet sütüme pek güvenemedimBasısı süt korur der ama ona güvenmeyip gerçekten korunmanız iyi olmuş. Korkmayın hava değişiminden falan da olur.
benim doktorumda böyle şeylere inanmayın.öyle saçma şey olmaz,süt korumaz dedi.emzirmek %70 koruyor dedi baa kadı doğum uzmanım
bide korunduysanız yoktur bence
tabi korunmadan kastım geri çekilme değil
Ben kullanmıyorum ama emim olmamakla birlikte emzirme döneminde kullanılan hapın olduğunu duymuştumDogum sonrası Doğum kontrol hapı yasak mi kızlar? Yanı emzirirken?
Ben bir yazıda okudum sadece emziriyorsan ve adet görmüyorsan %90 korur diyordu bir doktor ama bende sadece sutle emin olamam doğrusubenim doktorumda böyle şeylere inanmayın.öyle saçma şey olmaz,süt korumaz dedi.
bilemedim şimdi
Bişey olmaz oluyor oyle ben Doğumdan sonra 9 ay adet görmedim çoğu kişi de oyle zatenKızlaar uç aylık bir oğlum var lohusalığım bittiğinden beri adet görüyorum ama bu ay uç gün geçti ya hamileysem ne yaparım nasıl bakarım test yapayım mı bekleyeyim mi sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?