ya hamileysem :(

Littlestar

❤❤❤
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2016
2.701
2.674
83
Kızlaar uç aylık bir oğlum var lohusalığım bittiğinden beri adet görüyorum ama bu ay uç gün geçti ya hamileysem ne yaparım nasıl bakarım test yapayım mı bekleyeyim mi sizce ?

Kızlaar uç aylık bir oğlum var lohusalığım bittiğinden beri adet görüyorum ama bu ay uç gün geçti ya hamileysem ne yaparım nasıl bakarım test yapayım mı bekleyeyim mi sizce ?

yeni doğum yapmışsın böyle gün kaymaları olabilir diye biliyorum ben. ama içim rahatlasın dersen test yap öğren.
bir de korunmuyor musunuz?

Basısı süt korur der ama ona güvenmeyip gerçekten korunmanız iyi olmuş. Korkmayın hava değişiminden falan da olur.

Dogum sonrası Doğum kontrol hapı yasak mi kızlar? Yanı emzirirken?

Bana da korunma konusunda asla sütüme güvenmememi söylediler. Zaten sütüm az nası korusun diye düşünüyorm :)

Bişey olmaz oluyor oyle ben Doğumdan sonra 9 ay adet görmedim çoğu kişi de oyle zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…